• Magical
    Tempoo1 skrev 2021-04-24 16:36:40 följande:

    Hej

    Jag är mamma till en 2 årig pojke som är under utredning för autism. Efter att ha läst Jenny McCarthys böcker samt Kathy Seroussi vill jag nu prova kostbehandling/ eliminations diet och homeopati för att hjälpa min sons autism. Finns det fler där ute? Skulle vara skönt att ha en stödgrupp att bolla tankar och idéer med...

    Kommentarer om att jag är ute och cyklar, att det inte kommer funka, att det är kvacksalveri undanbedes.


    Jag har två ungdomar med autism. Ditt barn har inte ens fått diagnos än, om jag förstår dig rätt? 
    Klart att man vill göra allt för sitt barn, men det blir svårt att skriva något i den här tråden om du bara vill att man ska stryka medhårs. 
    Inget fel att ha bra kost, men om du tror att det kommer "ta bort" eventuell autism så blir du nog besviken. 
  • Magical
    Nellynälla skrev 2021-04-25 09:13:40 följande:

    Det funkar, läkaren har inte alltid rätt och autism felbehandlas ofta, du bör sluta med all medicin, dessa är INTE bra!!!!! Man kan bota det med egengjorda kapslar på olivolja och muskotnöt, två gånger om dagen. Och även kombinerat med stimuli, typ gå till platser med mycket folk och intryck (när Corona lagt sig), det är som kbt fast man gör det själv


    Medicin? Det finns ingen medicin mot autism, så vad menar du att det är för medicin som folk skulle få mot det? 

    Man kan inte bota austim, Självklart kan man träna sig i att tex vistas till ställen med mycket folk om det är det man har svårt med, men det botar inte, det hjälper personen att hitta sätt att hantera men inom sig finns autismen ändå. 

    Muskontnöt och olivolja? Tillåt mig asflabba.  Om det var så enkelt skulle autism inte finnas alls. Fatta hur många som använder tex olivolja i sin matlagning. Märkligt då att det ändå finns autism. 
  • Magical

    Nu när jag tänker efter och läser TS igen så inser jag att detta måste vara en skämttråd. 

Svar på tråden Finns det fler mother warriors här ute? Kostbehandla autism