Inlägg från: Anonym (Ställ mot väggen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ställ mot väggen)

    Är detta våldtäkt?

    Jag tror att precis som en annan skrev så är det svårt att kategorisera, speciellt om man inte varit där. Det du skriver om att ropa eller springa därifrån får det ju att kännas som ett övergrepp. Eftersom det nästan gått ett år, hur är det nu? Har det hänt igen? Jag tycker du ska ställa honom mot väggen och säga till honom hur du kände, att du kände dig våldtagen, och se vad han har för svar. Blir han knäckt och ångerfull kanske ni löser det tillsammans om ni älskar varandra. Skojar han bort det, är arrogant, eller på annat sätt verkar skita i det så kanske det blir lite annat ljus på det hela.

  • Anonym (Ställ mot väggen)

    TS: Efter att ha läst dina följande inlägg så reviderar jag mitt tidigare inlägg och tycker att du bör lämna eftersom det inte är en engångsföreteelse och att du kan känna dig rädd ibland. Sedan är det upp till dig om du känner att det var ett övergrepp/våldtäkt. Det är liksom du som har nyckeln till hur du går vidare baserat på vad du känner.

  • Anonym (Ställ mot väggen)
    Drottningen1970 skrev 2021-05-05 21:08:01 följande:

    Det var våldtäkt alldeles oavsett hur TS eventuellt definierar det. Det är inte en definitionsfråga.


    Ja, du har rätt att enligt lagen och paragrafer är det våldtäkt och håller med för fullt.

    Jag ville bara få det till att ibland så är det individen som kanske har den den yttersta domarklubban baserat på vad hen känner och tycker.
Svar på tråden Är detta våldtäkt?