• EpicF

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    klyban skrev 2021-10-11 22:44:09 följande:

    Om 10-15år ska det finnas skador och död som ingen vet vad de är, så vilka är dessa magiska skador.

    Det är trots allt ditt antivaccerpåstående, menar du att du inte har en susning och bara säger nått helt utan substans?


    Återigen, det är DU som pratar om magiska skador och nu även död. Det är inte mitt "antivaccerpåstående". Utan ditt.

    Så det är du får berätta vad dessa magiska skador är. Jag kan inte berätta något som enbart du påstår. Det måste väl även du förstå?!
  • EpicF
    klyban skrev 2021-10-11 23:44:02 följande:

    Det är dina 10-15år, och vi får aldrig reda vilka detta.

    Varför säger du nått utan underlag?

    Men det är bra du ingen substans har för dina antivaccerpåståenden om dessa magiska skadorna som ska uppstå 10-15år efter vaccinationen som man inte ser ens när läkemedlet är aktivt som substans.

     

    Och det är bara du av oss två som pratar om dessa 10-15år och säger vaccinet är farligt.

    Men vi vet redan att vaccinen är MYCKET effektiva ,och att de ovaccinerade belastar vården, dör och skadas av COVID-19 i en EXTREMT majoritet  nu.

    Fakta heter detta, odet du ger är desinformation, om du inte vill ge desinformation, sluta skriva saker som är fel.

     

    Kommer det ta lång tid innan du berättar om dessa magiska skador och död av vaccinen om 10-15år, som överträffar sjukdomen som följer COVID-19.

    Eller är detta något vi ska sortera till nonsens och eftersom ingen substans ges av dig?


    Vad för biverkningar som kan uppstå om 10-15 år är det ingen som vet ännu. Några magiska skador uppstår dock inte, hur mycket du än påstår det. Magi finns i sagovärld och inte i vetenskapen.

    Jag kan inte berätta för dig vilka magiska skador och död DU tror kommer uppstå om 10-15 år. Ändå som kan berätta det är DU.
  • EpicF
    klyban skrev 2021-10-12 00:21:40 följande:

    Läkemedlet kan inte orsaka skador magiskt efter 10-15år, då substansen är borta sedan evigheter sedan.

    Vet du sa att du inte var en farmakolog, och nu är det övertydligt du inte har en susning om detta.

    Du pratar om sagovärlden är inte vetenskapen, men ändå lyfter du sagovärlden om magin om 10-15år och ditt antivaccerpåstående där.

    Det är ditt påstående om magiska skador om 10-15år, det är bara du som kan svara på vilka dessa är, men nu säger du att de inte finns:

    Det räcker för oss att du sagt inga finns.

     

    Men visst, återkom gärna den dagen vaccinen överträffar den medicinska nyttan och de effektiva vaccinen.

    Jag vet redan att det aldrig kommer ske, och inte med den takten nu ovaccinerade belastar vården i en så extrem överdriven majoritet och de skador och död de står för också.

    Men du sade att det är inte för att vi är vaccinerade, men när så få ovaccinerade står för en så satans stor del av belastningen av vården och döda.

    Så vet vi att du fabulerar och antivaccar oss, för vi vet redan att vaccinen är mycket effektiva och just pga vad som rapporteras världen över inklusive Sverige.

    Och detta gör du allt du kan med desinformation att få bort, men det kan du inte.


    Det kan uppstå bieffekter (obs, bieffekter inte magiska skador) efter lång tid som man kan koppla till vaccinet. Men det är något du aldrig kommer att förstå.

    Magiska skador och magi är det du som pratar om. Inte jag.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-10-12 12:02:55 följande:

    Jag borde låta bli, men jag kan ändå inte:

    Det handlar om ett vanligt svenskt talesätt här: Man brukar säga att något dyker upp "magiskt" om man tycker att det är väldigt plötsligt, oförväntat. Ibland menar man också att man betvivlar att det är så.

    Så Klybans fråga är helt enkelt: Varför skulle det plötsligt dyka upp skador efter flera år, och vilka? Och det har du påstått. Så vilka skador och varför skulle de dyka upp så sent? 


    Ja, det är jag medveten om. Dock inte så i detta fallet för enligt klyban ska det tydligen dyka upp magiska skador efter 10-15 år.
  • EpicF
    Anonym (Ja!) skrev 2021-10-12 14:22:41 följande:

    TACK för detta! Det har kliat i fingrarna på mig genom hela Klybans och Epics märkliga "diskussion" att skriva exakt detta. Klyban kan ju tyvärr inte uttrycka sig korrekt om så hens liv hängde på det, men just det här var ju löjligt av Epic att hänga upp sig på... 


    Inte det minsta löjligt faktiskt.

    Jag har aldrig pratat om magiska skador, vilket däremot klyban gör. Jag har döremot pratat om bieffekter som faktiskt kan uppstå långt efter man fått ett vaccin eller dlr den delen ett läkemedel. Dessa är inte magiska överhuvudtaget.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-10-12 16:03:56 följande:

    Om du förstår det så förstår jag inte varför du jämt tjatar om magiska skador som om du inte förstår vad som menas med det. Då behöver du ju inte fråga honom. 


    Jag har aldrig tjatat om magiska skador. Det är klybam som gör det.
  • EpicF
    Anonym (Y) skrev 2021-10-12 16:14:01 följande:

    Jag fattar inte att det ska va så jävla krångligt att ta vaccin. Jag förstår verkligen att många skoter i det. I denna regionen är det många som får ta sig runt 7 mil, till ett ställe. I regionen erbjuder man dessutom bara Moderna, hur kan man bara göra så. Ingen mer information kan man hitta. Jag vill ta Pfizer nu efter många funderingar men man får ju inte välja, och ska jag ta ledigt 4 timmar för att kanske få en spruta? Hur svårt kan det va. Om de vill att folk ska vaccinera sig så får de väl ändå underlätta lite så att folk inte behöver åka långt och ta ledigt från jobb och skaffa barnvakt. Så tråkigt.


    De borde absolut ordna så att man inte behöver åka långt för att ga vaccinet.
  • EpicF
    Anonym (Ja!) skrev 2021-10-12 22:14:19 följande:

    Huh... är EpicF en hon? Jag har alltid tagit för givet att det är en man... Oavsett vilket har du ju rätt i att han/hon/hen inte verkar fatta/bry sig om din förklaring, men nu har du försökt i alla fall :) 


    Jag har alltid varit en hon och påpekat det x flera.
  • EpicF
    AndreaBD skrev 2021-10-12 22:57:23 följande:

    Det har jag inte heller påstått. Men DU har undrat  - flera gånger - vad han menar med det. Varför, om du förstod vad han menade? 


    Eftersom jag aldrig får svar (vilket inte är speciellt förvpnande med klyban) så självklart undrar jag.
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?