0 Följare 0 Följer

EpicF

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Gift

Aktivitetsflöde

2024-04-03 EpicF svarade i tråden: Vän som knappt har tid att ses och inte kan ses länge alls. Avsluta vänskapen?: Ok. Och där ser du exakt hur långe och ofta de umgås? Sedan ska man inte tro på allt som läggs ut på sociala medier

Behöver inte betyda att de har kvalitet i sina träffar. Det kan vara Något hon upplever med dig.
2024-04-03 EpicF svarade i tråden: Hur mycket bör jag betala till mamma, hemmaboende 17-åring: Många ungdomar får studiebidraget själv, men bidraget är ett ekonomiskt bidrag till den studerandes familj. Och studiebidraget får man när man går gymnasiet. Inte högstadiet, då är det fortfarande.
2023-11-18 EpicF svarade i tråden: Blockad på Facebook av en kille:
Därför att du blev ointresserad för honom när du sa att du Hade barn och fästman. 

2023-04-10 EpicF svarade i tråden: Ange socialsekreteras personnummer i kommunikation?: Ts: Jo, dna-test är en del av faderskapsutredning. Endel man kan välja att ta eller om man inte vet. Jag visste, pappan visste men vi valde att ta dna-test. Och varför har jeg redan talat om för dig x antal gånger nu.
2023-04-09 EpicF svarade i tråden: Ange socialsekreteras personnummer i kommunikation?: Jag förklarade för dig Varför vi (jag och mitt äldsta barns pappa) valde att ta dna-test. Tragiskt att inte vill godta det. 

Våldtäksmanen begör dna-test? Nej, var läser du in det? 

Nej, men dna-test.
2023-01-07 EpicF svarade i tråden: Radera exet eller träffa aldrig mer barnbarnen!: Nej, det är överhuvudtaget inte rimligt någonstans. Låt din svärmor och svägerskor få följa vem de vill på sociala medier. Dessutom är din mans ex också mamma tills hans dotter och vill väl.
2022-12-09 EpicF svarade i tråden: Fråga om IVF:
Kan fortfarande vara donerade spermier. Väninnan kanske inte har berättat allt för ts. 

2022-09-26 EpicF svarade i tråden: Barnet är Queer, pappan vill inte acceptera.: Ts: Det kan ta lång tid innan pappan finner någon typ av acceptans till bad hans barn är och identifierar sig som. 

Strunta i att prata om det. Ta inte upp det längre. Låt han ta upp det med dig och sitt barn när han är redo.
2022-08-30 EpicF svarade i tråden: Gravid och nytt jobb :(: Berätta nät du själv vill. Du kan berätta fram tills 2-3 månader innan du ska gå på föräldraledighet. Att ni har personalbrist eller att hon måste skaffa vikarier (för både dig och kollegan).
2022-08-30 EpicF svarade i tråden: Varför har min man fått svårt att få orgasm?:
Behöver tyvärr inte vara troll