0 Följare 0 Följer

EpicF

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Gift

Aktivitetsflöde

2023-01-07 EpicF svarade i tråden: Radera exet eller träffa aldrig mer barnbarnen!: Nej, det är överhuvudtaget inte rimligt någonstans. Låt din svärmor och svägerskor få följa vem de vill på sociala medier. Dessutom är din mans ex också mamma tills hans dotter och vill väl.
2022-12-09 EpicF svarade i tråden: Fråga om IVF:
Kan fortfarande vara donerade spermier. Väninnan kanske inte har berättat allt för ts. 

2022-09-26 EpicF svarade i tråden: Barnet är Queer, pappan vill inte acceptera.: Ts: Det kan ta lång tid innan pappan finner någon typ av acceptans till bad hans barn är och identifierar sig som. 

Strunta i att prata om det. Ta inte upp det längre. Låt han ta upp det med dig och sitt barn när han är redo.
2022-08-30 EpicF svarade i tråden: Gravid och nytt jobb :(: Berätta nät du själv vill. Du kan berätta fram tills 2-3 månader innan du ska gå på föräldraledighet. Att ni har personalbrist eller att hon måste skaffa vikarier (för både dig och kollegan).
2022-08-30 EpicF svarade i tråden: Varför har min man fått svårt att få orgasm?:
Behöver tyvärr inte vara troll

2022-08-30 EpicF svarade i tråden: Varför har min man fått svårt att få orgasm?:
*av, inte AB

2022-01-06 EpicF svarade i tråden: Varför tar ni inte vaccinet?: Du har fortfarande inte förstått vad MENSRUBBINGAR innebär? Trots att du fått en länk där det förklaras.

Nej, vattkoppor är ingen biverkning av covid-19 om man ska få på de biverkningar som rapporterats.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Det är precis det du gör när du anger fel fader till barnet. Barnets intresse är att få rätt fader på papperet, rätt til framtida arv, rätt till en relation med far och dennes släkt.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Så länge inte barnet är omhändertagen så är det enbart du som är vårdnadshavare och tar alla beslut eftersom du automatiskt har ensam vårdnad.

Sluta krångla till all.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?:
Eftersom ni inte är gifta så får du automatiskt rätt till ensam vårdnad och du, enbart du står som vårdnadshavare. Om du sedan väljer att inkludera ditt ex så är det ditt fall.