0 Följare 0 Följer

EpicF

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Gift

Aktivitetsflöde

2022-01-06 EpicF svarade i tråden: Varför tar ni inte vaccinet?: Du har fortfarande inte förstått vad MENSRUBBINGAR innebär? Trots att du fått en länk där det förklaras.

Nej, vattkoppor är ingen biverkning av covid-19 om man ska få på de biverkningar som rapporterats.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Det är precis det du gör när du anger fel fader till barnet. Barnets intresse är att få rätt fader på papperet, rätt til framtida arv, rätt till en relation med far och dennes släkt.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Så länge inte barnet är omhändertagen så är det enbart du som är vårdnadshavare och tar alla beslut eftersom du automatiskt har ensam vårdnad.

Sluta krångla till all.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?:
Eftersom ni inte är gifta så får du automatiskt rätt till ensam vårdnad och du, enbart du står som vårdnadshavare. Om du sedan väljer att inkludera ditt ex så är det ditt fall.

2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?:
Ja, det har han eftersom han är pappan och faderskapet än så länge inte är fastställt.

2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Hur du väljer att din barn ska växa upp har inte med faderskapet att göra. Det som är rätt och riktigt är att rätt pappa står på faderskapet. Hur du sedan väljer art låta ditt barn växa upp.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Det folk är upprörda över och sätter sig emot är att du väljer att ljuga om vem som är pappan. Vem som tar sig av det praktiska, ekonomi och det daglig ansvaret är det du som bestämmer, utifrån vad som.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Det handlar snarare om att du inte vill uppge rätt pappa på papprena. Inte om själva underhåller.

Du måste lära dig att det är skillnad på att stå som biologisk pappa, dvs erkänna faderskapet,.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: Det bästa är nästan alltid gemensam vårdnad mellan de biologiska föräldrarna.

Vem som står som vårdnadshavare har inte alltid att göra med vem som är förälder till barnet.
2021-11-15 EpicF svarade i tråden: Han hotar att göra slut - är detta rimligt?: 1. Du ljuger om vem som är pappan.

2. Du berövar barnet sitt egna biologiska ursprung.

3. Du tänker enbart på dig själv och vad som fungerar för dig. Inte vad som är rätt och bad barnet har rätt till.