Inlägg från: JooCee |Visa alla inlägg
  • JooCee

    BF Februari 2022

    Lita89 skrev 2021-05-26 14:52:17 följande:

    Jag hoppar väl in här med skräckblandad förtjusning ???????? vi hade väl inte tänkt oss syskon riktigt än, men barn planerar man visst inte? bf mellan 29/1-5/2, gick över 11 dagar med första barnet så räknar med att gå över igen :)


    Grattis!! Hur gammalt är syskonet? :)
  • JooCee

    Tog mitt första CB test idag BIM-dagen till ära, har tidigare bara testat med billiga stickor. Resultatet var tveklöst positivt trots att jag tog det mitt på dagen och efter flera stora glas vatten. Blir nästan nojig att det ska vara två där inne, eller det skulle väl också vara härligt... men hehe

  • JooCee
    kanien skrev 2021-05-26 23:02:35 följande:

    Hej ????

    Plussade på digitalt redan i söndags, då enbart på äl+9. Har 3 graviditeter sedan tidigare och har plussat tidigt med alla. Dock ?bara? 2 barn då senaste graviditeten slutade i MA

    Jag har två tjejer på 5 & 6år, och jag och min man (pappan till alla barn) har försökt på ett syskon i 1,5år. Jag plussade efter 10mån men i v.8 upptäcktes att det ej fanns hjärtslag. Jag gick gå igenom 3 cytotec behandlingar innan allting var ute och det tog totalt 3mån. Blev ?färdig? med missfallet i slutet på januari, och fick nu vårat plus 5mån senare.

    Mitt bf är enligt appen 4/2.

    Ska bli skönt att få följas åt i detta. Jag har en väldigt bra magkänsla denna gång iaf <3

    Jag är 32år och min man 36år.


    Vad kul, grattis! Jag har också två kiddosar sedan tidigare men de är stora, äldsta kmr vara 16 och yngsta 12 när bebis kommer, själv är jag 37.

    Jag hade ägglossning runt 11e, kändes ägget fästa 14/5 och testade positivt 19/5 på äl+8.
  • JooCee
    Smimix skrev 2021-05-27 11:23:35 följande:

    Kikar in här jag också! Bf 3e feb med 3e barnet som tog sig på 3e försöket. Hoppas bara på att det inte är tre stycken där inne haha!!


    Haha, håller tummarna för att du ska slippa trillingar. Grattis! Hur gamla är de andra barnen?
  • JooCee
    Jonnanittio skrev 2021-05-27 15:33:09 följande:

    Någon mer som fortsätter testa fast att ni plussat? Vet att det är heltokigt men jag testar tills testlinjen är starkare än kontrollstrecket och jag får 3+ på digitala. Haft många missfall tidigare och då har jag haft svaga test eller test som inte ökat i styrka.. Vet att det inte är någon garanti osv. Men det här känns bra för att vara äl +13 <3

    Noll symtom än så länge dock.


    Det ser lovande ut helt klart, kanonstarkt streck. Kul! Jag köper alltid ett gäng billiga test att roa mig med fram till BIM, och avslutar då med ett digitalt test. Sen testar jag inte mer. :)
  • JooCee
    kanien skrev 2021-05-27 17:34:41 följande:

    Bara jag som redan har symtom sedan nån dag tillbaka? Har bim idag egentligen. Mår som en riktigt jäkla bakfylla och är yrslig/illamående och kallsvettas titt som tätt. Idag är det värre än igår..


    Jag har symtom. Är llätt illamående, onda bröst, svullen från och till över livmodern, gasig i magen och lös avföring (sry för info), men mest TRÖTT.
  • JooCee
    Lita89 skrev 2021-05-26 22:54:10 följande:

    Tack!! 14 månader! Så pirrigt, hur ska det gå med två små osv :). Väntar du första?


    Tredje, har två stora sedan tidigare. Det kommer vara 12 år till närmsta syskonet.
  • JooCee
    Lita89 skrev 2021-05-28 14:06:22 följande:

    Idag har jag ringt mvc för inskrivning! Allt blev så verkligt plötsligt :)) såklart kom en liten blödning idag bara för det.. blödde i förra grav också så är inte jätteorolig men kul känns det ju inte.

    Har ni andra bokat tid för inskrivning?


    Har också blödigt i samtliga av mina graviditeter. Det är inte kul men helt normalt. Håller tummarna för dig.

    Jag har bokat tid för inskrivning, tidigt UL och NIPT. Haha. Ville vara tidigt ute iom semestrar och dyl.
  • JooCee

    Är det någon mer än jag som får enormt svullen mage på eftermiddagarna? På morgonen är allt fine, men på eftermiddagen ser jag ut att vara i vecka 20.

  • JooCee
    Smimix skrev 2021-05-29 10:01:47 följande:

    Jepp, sjukt svullen framåt eftermiddagen/kvällen! Var inte alls så svullen i början av förra graviditeten men det är ju bara ett år sedan jag var gravid så det spelar väl in kanske.


    Det är lite kul ändå, även om en vet att livmodern inte ens går över blygdbenet ännu.
  • JooCee
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-30 17:44:27 följande:

    Hej hej!

    Jag plussade i tisdags och är beräknad till 2 februari enligt min app, är idag i vecka 4+3 :)

    Det är vårt första barn som är väldigt efterlängtat. Varit ofrivilligt barnlösa i 1,5 år innan vi plussade men som tyvärr slutade i MA i februari i år. Men på första ägglossningen tog det sig och jag är gravid igen. Så hoppas den lilla vill stanna i magen nu <3


    Vad mysigt att få plus igen, grattis och lycka till! Har du några symtom?
  • JooCee

    Idag hängde första spyan i luften men jag lyckades avstyra den i sista sekund. Stormade in i badrummet med tilltagande salivutsöndring men det gick att svälja bort. 

    Usch, är så rädd att det ska bli lika illa som med dottern då jag spydde i 9 månader och låg inlagd med dropp i flera vändor. Men det är bara bita ihop och fokusera på utfallet. Baby

    Hur går det för er andra?

  • JooCee
    Jonnanittio skrev 2021-05-30 23:10:47 följande:
    Fy, vilken vecka + dag är du i nu? Har också fått ligga inne med dropp pga kräkningar, och då fått diagnosen hyperemesis. Jag drabbades av det med 3 av 4 barn, hoppas verkligen att det blir lindrigare nu. Har du haft några mediciner mot illamående som du tyckt hjälpt tidigare?

    Jag är i 4+2 idag (4+6 enligt min app men tror min egen beräkning stämmer bättre) och känner nada. Bara inväntar illamåendet. Vet att jag kommer må skit när det väl drar igång, börjat runt vecka 5-6 där tidigare.
    Jag är också i vecka 5 (4+6), går in i veckan 6 i morgon. Precis som i mina tidigare graviditeter är det främst kvällstid jag mår illa, morgonillamående har aldrig varit ett problem för mig. Med sonen mådde jag illa mellan vecka 5-20, med dottern från det att jag testade positivt tills det att hon föddes. 

    Jag äter Lergigan till kvällen för sömnen sedan innan, men behöver nog be om Lergigan komp för dagtid också. Sist hade jag även Primperan och nått stolpiller jag inte minns namnet på. Tyckte inte någon av dem hjälpte speciellt bra.

    Annat jag gör vid preggo-illamående är att jag undviker rött kött, vilket min kropp verkar ha svårt att ta hand om. Äter mest (godkänd) fisk och vegetariskt + massor av grönsaker.

    Har planerat denna matvecka med lättlagad mat som minimerar tid vid spisen för att undvika matos etc. Tungan ute Idag blir det t ex varma tonfiskmackor, bara röra ihop och stoppa in i ugnen. Haha! Ingen är gladare en barnen. 
  • JooCee
    StoraMy skrev 2021-06-02 21:36:34 följande:

    Törs knappt skriva det för det känns så overkligt, men vi plussade idag! Fått svaga streck på olika stickor, men ett klart "gravid" på ett digitalt. Enligt natural cykles ska BF vara 12 februari. Hänger väldigt gärna med i den här gruppen!

    Måste fråga er andra: hur mörkar man en graviditet så här i början? Juni och juli var ju två riktigt dåliga månader att ha som första veckor och speciellt nu när restriktionerna börjar lättas :)


    Stort grattis!

    Varför vill du mörka den? :) Jag resonerar som så att om det går bra har jag delat glädjen med mina vänner, om det går och skogen får jag hjälp att bära sorgen.

    Men om man nu vill mörka så säger man väl bara att man har ont i halsen? Nått ska man väl få ut av den här sablans pandemin.

    Ps till alla här på familjeliv: Det finns en grupp på FB med lite mer action än i denna, den heter BF februari 2022.
  • JooCee
    MBL1712 skrev 2021-06-02 14:02:34 följande:

    Hej allihopa! Och grattis till alla gravida :)

    Jag är gärna med i den här tråden! Jag har varit aktiv i BIM juni tråden och plussade svagt i tisdags. BF beräknat till 12/2 :)


    Grattis grattis!
  • JooCee
    Ssaarraa skrev 2021-06-02 14:43:45 följande:

    Jag hänger på här :) plussade idag, BIM på fredag och BF 10/2.


    Vad kul, grattis till er!
Svar på tråden BF Februari 2022