Inlägg från: Anonym (&&&) |Visa alla inlägg
  • Anonym (&&&)

    Sambon vill inte ha sex men gnäller ändå

    Sluta med avsugningarna. Be om att få bli slickad varje dag, ge inget tillbaka för det. Tillslut kommer han, om du aldrig ger avsugning eller liknande vilja att ha sex eller så kommer han spricka.

  • Anonym (&&&)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2021-05-22 12:11:41 följande:

    Fast han vägrar ju när jag ber om att bli slickad.


    Varför är du tillsammans med honom? Väger fördelarna upp nackdelarna med honom?
  • Anonym (&&&)
    Anonym (Nej) skrev 2021-05-22 07:53:45 följande:

    Haha tror du verkligen på det där själv? En man som inte får sex eller avsugningar spricker inte, och det är inte alls nån garanti för att han försöker få mer sex med ts. Antagligen kommer han gnälla ännu mer eller så kommer han börja runka mer på egen hand, eller så kanske han är otrogen efter en längre tid, det finns alla möjliga varianter. Men det är som sagt ingen garanti att han vill ha sex med ts för det. Dessutom, att hålla på med manipulation eller kräva sexuella tjänster är bara sjukt.


    Uppenbarligen älskar han inte Ts längre. När en man inte längre vill ha sex med sin partner, trots att han har kvar sin sexdrift är det känslorna för partnern som avtagit. Hon bör sätta sig själv främst nu och göra sig själv tjänsten att göra slut. Han är ju så o-kär att han inte ens vill henne väl längre, vill inte att hon ska må bra ens.
Svar på tråden Sambon vill inte ha sex men gnäller ändå