Inlägg från: Anonym (Q) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Q)

  Gravid sambo utan sexlust

  Nu är jag kvinnan i förhållandet men jag och sambon körde på som vanligt under graviditeten, dvs. 1-2 gånger i veckan och hade sex enda fram till v. 40.

  Efteråt blev det av förståeliga skäl inte sex på ett par veckor. Totalt 9 veckor utan sex men vi var mitt upp i mamma-pappa-bebis för att egentligen bry oss. Därefter har det inte riktigt blivit som innan, då vi har en bebis som vill vara på mig 24/7. Vi har helt enkelt fått schemalägga vårt sex för att få det att funka, när bebis är mest benägen att sova själv i spjälsängen. Ibland funkar det och vi hinner med en snabbis, ibland får vi avbryta för att bebisen vaknar. Det är vad det är.

  För min del så innebar förlossningen faktiskt en minskad lust och jag förstår kvinnor som helt enkelt inte vill ha sex efteråt. För min del anser jag att sex är en viktig del av ett välmående förhållande och valde därför att "hoppa upp i sadeln" så tidigt som möjligt, för jag anser att sex är som godis; ju mindre man exponeras för det desto mindre sugen blir man.

  Du kanske ska diskutera detta med din sambo? Lyfta frågan och se hur hon ser på det hela.

Svar på tråden Gravid sambo utan sexlust