• Tis 1 jun 2021 21:46
  6413 visningar
  7 svar
  7
  6413

  Gravid sambo utan sexlust

  Hej alla pappor och blivande pappor! Jag och min sambo väntar vårat första barn och hon är i v29

  Sedan den dagen hon blev gravid har hon totalvägrat sex och närhet...

  Innan graviditeten hade vi ett väldigt bra aktivt sexliv.

  Kommer hon verkligen vilja ha sex igen?

  Hon säger att det skulle kännas konstigt att ha sex med ett barn i magen..?

  Skulle vara intressant att höra era eftarenheter av graviditeter och hur sexlivet blev efteråt (självklart inte närmsta tiden efter förlossning)

  Tack på förhand!

 • Svar på tråden Gravid sambo utan sexlust
 • Anonym (Palke­)
  Tor 3 jun 2021 14:54
  #1
   
  Så var det för mig också, och tyvärr får man bara härda ut, men även förklara att du är en sexuell varelse som behöver sex och närhet, framförallt närheten. Hon måste kunna förstå att du faktiskt vill ha närheten och sexet. 

  För "mig" så fick jag oralsex med avslut i handen en gång varje månad vid första barnet, vid andra barnet så hade vi sex en gång på 9 månader, inget annat. Absolut inget kul, men man får respektera bärandeskapet av barnet i magen som man och helt enkelt vara stöttande. Men kan hon inte förstå att du har en lust och behov så är något galet. 

  Har tagit tid att hitta tillbaka efter varje barn, efter andra jag ställde faktiskt ett ultimatum. Endera har vi sex på regelbunden basis och ömsesidigt eller så flyttar vi isär och gör slut för jag fixade inte det. Tredje på gång nu, och upplever samma ökenvandring som tidigare. Det är jobbigt och hur man än lägger fram det så är man en mansgris som är grov och kåt. 

  Har jag det sexliv jag vill ha? Nej! Innan barn tre gjordes så låg vi typ 4-6 ggr/månaden. Jag tar allt som alltid initiativet, det är samma ställningar hela tiden, bara glömma hitta på något nytt, för då har man fått en utskällning utan dess like, men man får ta det för vad det är. Hoppas fortfarande att hon någon dag bara hoppar på mig och "vill ha" mig, eller i alla fall försöker förföra mig eller vara sexig för mig. 
 • Anonym (Balta­zar)
  Mån 14 jun 2021 21:41
  #2

  Ledsen att säga det , men det sexlivet du hade innan kommer inte igen...

  Vare sig frekvens eller nyfikenhet.

  Förbered dig på en evig trötthet.

 • Anonym (Tokfa­n)
  Tor 29 jul 2021 23:26
  #3

  Och så skaffar du fler barn med henne?..

  Visa får vad man för känar

 • Anonym (Man2)
  Fre 10 sep 2021 17:10
  #4

  Med första barnet så knullade vi as mycket under graviditeten. När hon inte ville sög hon av mig. Så jag skulle säga 5-6 gånger i veckan.

  Med andra barnet var det mkt mer sällan?.

 • Anonym (Q)
  Fre 10 sep 2021 17:24
  #5

  Nu är jag kvinnan i förhållandet men jag och sambon körde på som vanligt under graviditeten, dvs. 1-2 gånger i veckan och hade sex enda fram till v. 40.

  Efteråt blev det av förståeliga skäl inte sex på ett par veckor. Totalt 9 veckor utan sex men vi var mitt upp i mamma-pappa-bebis för att egentligen bry oss. Därefter har det inte riktigt blivit som innan, då vi har en bebis som vill vara på mig 24/7. Vi har helt enkelt fått schemalägga vårt sex för att få det att funka, när bebis är mest benägen att sova själv i spjälsängen. Ibland funkar det och vi hinner med en snabbis, ibland får vi avbryta för att bebisen vaknar. Det är vad det är.

  För min del så innebar förlossningen faktiskt en minskad lust och jag förstår kvinnor som helt enkelt inte vill ha sex efteråt. För min del anser jag att sex är en viktig del av ett välmående förhållande och valde därför att "hoppa upp i sadeln" så tidigt som möjligt, för jag anser att sex är som godis; ju mindre man exponeras för det desto mindre sugen blir man.

  Du kanske ska diskutera detta med din sambo? Lyfta frågan och se hur hon ser på det hela.

 • Spy
  Sön 27 feb 2022 06:01
  #6

  När vi skulle skaffa våra barn som fick man liga 1-2 gånger per dag i ca 6 målningar hon blev gravid. Sen När hon blev gravid första gången så dröjde det innan Vi låg, vilket ja tyckte vad synd för ja sa det till henne och inna hon blev gravid med att ja tände verklige på magen som växer oj mjölk fyllda brösten Skäms

  Du kanske skall prata med din tjej för att ha sex när man är gravid är absolut inget farligt tvärtom TROR JAG at det är väldigt bra både för dig, henne och barnet 

 • Anonym (Herre­gud)
  Sön 27 feb 2022 06:16
  #7
  +1

  Men herregud blev du ihop med henne bara för att ha sex med henne eller? låter typ som det i alla fall, stackars din tjej. 

Svar på tråden Gravid sambo utan sexlust
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.