Forum Graviditet - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gravid sambo utan sexlust

  Tis 1 jun 21:46 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Tis 1 jun 21:46

  Hej alla pappor och blivande pappor! Jag och min sambo väntar vårat första barn och hon är i v29

  Sedan den dagen hon blev gravid har hon totalvägrat sex och närhet...

  Innan graviditeten hade vi ett väldigt bra aktivt sexliv.

  Kommer hon verkligen vilja ha sex igen?

  Hon säger att det skulle kännas konstigt att ha sex med ett barn i magen..?

  Skulle vara intressant att höra era eftarenheter av graviditeter och hur sexlivet blev efteråt (självklart inte närmsta tiden efter förlossning)

  Tack på förhand!

 • Anonym (Palke­)
  Visa endast
  Tor 3 jun 14:54 #1
   
  Så var det för mig också, och tyvärr får man bara härda ut, men även förklara att du är en sexuell varelse som behöver sex och närhet, framförallt närheten. Hon måste kunna förstå att du faktiskt vill ha närheten och sexet. 

  För "mig" så fick jag oralsex med avslut i handen en gång varje månad vid första barnet, vid andra barnet så hade vi sex en gång på 9 månader, inget annat. Absolut inget kul, men man får respektera bärandeskapet av barnet i magen som man och helt enkelt vara stöttande. Men kan hon inte förstå att du har en lust och behov så är något galet. 

  Har tagit tid att hitta tillbaka efter varje barn, efter andra jag ställde faktiskt ett ultimatum. Endera har vi sex på regelbunden basis och ömsesidigt eller så flyttar vi isär och gör slut för jag fixade inte det. Tredje på gång nu, och upplever samma ökenvandring som tidigare. Det är jobbigt och hur man än lägger fram det så är man en mansgris som är grov och kåt. 

  Har jag det sexliv jag vill ha? Nej! Innan barn tre gjordes så låg vi typ 4-6 ggr/månaden. Jag tar allt som alltid initiativet, det är samma ställningar hela tiden, bara glömma hitta på något nytt, för då har man fått en utskällning utan dess like, men man får ta det för vad det är. Hoppas fortfarande att hon någon dag bara hoppar på mig och "vill ha" mig, eller i alla fall försöker förföra mig eller vara sexig för mig. 
 • Anonym (Balta­zar)
  Visa endast
  Mån 14 jun 21:41 #2

  Ledsen att säga det , men det sexlivet du hade innan kommer inte igen...

  Vare sig frekvens eller nyfikenhet.

  Förbered dig på en evig trötthet.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll