Inlägg från: Anonym (Magnolian) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Magnolian)

    BIM JULI

    Elin11989 skrev 2021-06-14 15:58:11 följande:

    Välkommen alla nya! :) <3

    Min ägglossningsvecka" är här nu, hur går de för er andra?


    Jag tror också att jag är inne i min ägglossningsvecka! Min app säger att jag ska ha ägglossning den mellan den 16-18 juni.

    Dock fick jag äggviteflytningar (myycket) den 9 juni! Så konstigt... sen dess har jag inte haft äggviteflytningar och jag har inte tagit några ägglossningstest, endast tempat.

    Jag kanske redan har haft ägglossning, ingen aning längre...
  • Anonym (Magnolian)
    Elin11989 skrev 2021-06-19 01:29:41 följande:

    Ska gå och lägga mig och eftersom ÄL beräknas vara imorgon och symtomen är starka så tog jag ett till test nu, imorse fanns bara en tom ring men nu minsann dök den glada gubben upp :)


    Häftigt att du kunde känna av det!

    Vad har du för symtom?
  • Anonym (Magnolian)

    Hej alla!

    Hade ÄL för några dagar sen och har känt molvärk då o då både idag och igår.

    Varför har man molvärk EFTER ÄL? Nån annan som också har det?

  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-13 20:49:06 följande:

    Hej!

    Jag har haft likadant! Kommer och går och molar i mensmagen. Sen från igår har jag varit extremt trött fastän jag sovit bra på natten och även sovit lite på dagen.. Hoppas det är symtom på graviditet!!


    Ok det låter ju som att du har lite symtom ändå! Är det här ditt andra barn? (Tolkar det från ditt namn). Hur va dina symtom förra graviditeten isåfall?

    När har du BIM?

    Vi försöker med första barnet. Känner molvärk då o då varken dag och de senaste två dagarna har ja varit småååååååttt illamående under väldigt korta stunder, extra känslig mot ägg - mer än vad jag brukar va. Vet inte om det just är de äggen som jag reagerar mot eller om det är något symtom. Åååh vad jag hoppas att det tagit sig denna gång!
  • Anonym (Magnolian)
    evelinagra1 skrev 2021-07-13 19:54:29 följande:

    Nu hoppas jag in här också, jag fick positivt äl test för en vecka sedan men nu har jag väldigt mycket flytningar, dom är ganska vattniga men men inte göra ?broar? av dom (som äl sekret) någon som vet vad det kan bero på?


    Vattniga flytningar är också fertila flytningar! Så det kommer runt ÄL också! Det beror på att det är extra mycket vatteninnehåll i flytningarna så att de blir så där vattniga istället för som äggvita.
  • Anonym (Magnolian)
    evelinagra1 skrev 2021-07-14 18:46:27 följande:

    Men är jag fertil nu också då? En vecka efter ägglossning?


    Aha du har redan haft ägglossning. Tog du test eller tempar du? Tänker på om din ägglossning verkligen skedde när stickorna sa att den skulle, tydligen kan den dröja även fast stickorna visat positivt.

    Vissa kan även få två ägglossningar under en månad, även fast det är väldigt ovanligt.

    Men ingen aning.. vattniga flytningar är fertila flytningar enligt all fakta jag läst tidigare.
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-14 19:42:35 följande:

    Jaa, jag hoppas det! Ja, precis det är mitt andra barn. Fick barn i september förra året så min lille är bara 9 1/2 månad nu. Jag blev oplanerat gravid förra gången och fick inte veta det förrän i v 9! Haha! Men om jag försöker tänka tillbaka så hade jag ont i magen, trodde det var min magkatarr så gick till läkare och allt och fick ny medicin utskriven. Sen vet jag att jag hade problem med min hy, fick utslag i ansiktet som kliade och nu har jag fått likadant. Men jag vet inte om det hänger ihop då jag brukar få problem några ggr per år med just detta. Jag tror jag har bim på måndag 19/7. Min cykel har kommit precis i två månader men det var nyligen jag fick tillbaka mensen efter förlossningen så svårt att veta om den är helt regelbunden än!

    Åh vad spännande med första barnet! Har ni försökt länge? Låter ju lovande för dig med! Ganska vanligt att man kan känna avsmak eller mersmak för något väldigt tidigt. När har du bim? :)


    Jahaa okej! Låter typ skönt att inte tänka på det och sp händer det haha!

    Då håller vi tummarna, uppdatera sen om du testar dig :)

    Jaa, jag vill bara att det ska ske nu, längtar så mycket efter en bebis - och att vara gravid också egentligen. Känns som en häftig upplevelse för kvinnor trots att den för vissa är tuff har jag förstått.

    Vi har försökt aktivt 3 gånger nu men haft oskyddat några månader innan det också..

    Gör man? Jag känner att jag säkert inbillar mig saker bara gör att jag vill detta så gärna, men förra månaden kände jag ingenting.. denna månad är det nåt som är annorlunda men jag kan inte sätta fingret på det. Är typ "äcklad" av väldigt mycket också haha. Men aaa, kanske är inbillning eller min IBS eller nåt - vågar knappt hoppas ! Haha

    Jag har det antingen den 19/7 som dig eller den 23/7, lite osäker på min lutealfas om den är 10 eller 14 dagar, den kanske tom varierar??

    Jag tempar så om jag får min mens den 19e så kommer min temp dippa den 18e antar jag. Men jag väntar med att testa mig. Ska du testa något innan bim?
  • Anonym (Magnolian)
    KSRG8887 skrev 2021-07-15 09:02:01 följande:

    ÄL+8 idag, har egentligen inga tydliga symptom som inte kan förklaras av värmen/annat. Trött, svagt illamående och lite molande i livmodern. Bara en stark känsla att jag är gravid. Var samma förra graviditeten, inga tydliga symptom men ?visste? ändå att jag var gravid (trots att jag månaden innan plussat och haft tydliga symptom med illamående och ömma bröst innan ett mycket tidigt missfall).

    Har massor med test så har testat sedan ÄL+5 bara för att även om det är för tidigt. Imorse ser jag en svag skugga på testet, tydligt nog för att ses utan att anstränga mig men för svag för att få på bild. Hoppas verkligen det är något, efter drygt 14 månaders försök borde det vara vår tur?


    Håller tummarna för dig!
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-15 10:05:59 följande:

    Ja, jag valde faktiskt att ta ett tidigt test idag. Men det var toknegativt! Kan fortfarande bli plus till BIM men jag är osäker om jag verkligen hade äl den 4/7 jag tror jag hade den 8/7 och då borde min bim vara 23/7 så kommer testa på måndag om mensen inte kommit annars väntar jag tills fredagen :)

    Ja, det är verkligen olika. Jag älskade att vara gravid. Visst det är tungt och jobbigt på slutet men så är det nog för de flesta!

    Låter spännande!! Vanligtvis har du en lutelfas på 14 dagar, men vissa har kortare men det är inte lika vanligt! Men om du tempar vet du när du hade din äl, så utgå från den :) spännande med temp! Det har jag alfrig provat. Det kanske man ska prova om det inte tar sig nu :) vad använder du för temp och app?


    Ok men då kan det vara ganska tidigt för ett test om du skulle ha bim 23e! Hoppet är fortfarande stort haha!

    Ja, jag ska se vad som händer denna månad med lutealfasen. Om det är 14 dagar så betyder det att jag har bim den 23/7. Jag tempar med NC och har deras app. Jag tycker det är intressant hur tempen faktiskt visar på vad som händer under cykeln, nu tycker den att jag ska uppleva PMS besvär och jsg är faktiskt mer lättretlig än vanligt haha
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-16 07:47:57 följande:

    Jag skyller på att det är tidigt på morgonen och dålig nattsömn haha! Du skrev ju vad du hade för temp och app. Ber om ursäkt haha!


    Haha ingen fara!

    Ok spännande! Jag testar den 23e om inte mensen kommit! :D

    Men har en känsla att den kommer komma dock, känns absolut inte som att jag är gravid nu. Hade ett litet hopp innan i och med det konstiga illamåendet och känsligheten för ägg, men känns som att allt e borta. Iförsig har vi inte ätit ägg igen sen dess, men iaf:P

    Molvärken är iaf kvar varje dag, undra om det är något tecken på nåt annat som kan vara knasigt där nere. Är det verkligen normalt att ha molvärk typ varje dag efter ÄL?
Svar på tråden BIM JULI