Inlägg från: Anonym (Magnolian) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Magnolian)

    BIM JULI

    Trollskan skrev 2021-07-17 14:05:47 följande:
    Enligt mina beräkningar har jag också BIM 23e spännande! Jag har också haft mer eller mindre molvärk sen äl. Har blivit värre senaste två dagarna, både i mage och ländrygg. Har iofs också haft skumma blödningar så vet inte vad som händer men känner igen detta förutom blödningarna från mina tidigare två graviditeter.
    Spännande! 

    Hur har det gått för dig? Har blödningarna slutat? Är det mycket blödningar eller bara "stänk" typ?
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-17 20:17:59 följande:
    Okej, inte långt kvar nu! Ah, okej :/ samma som mig, Ibland får man bara den där känslan. Jag har också molvärk fortfarande, men mer av och till men också känt av varje dag.. Ingen aning! Men man kanske borde ringa barnmorska och fråga om det fortsätter och inte ger sig.
    Hmm ok. Det kanske är så man alltid haft (molvärk då och då), men att man verkligen analyserar allt nuförtiden och då märker man det? Men kanske är bra att fråga en gyn eller så som du säger ifall det fortsätter så här. 
    Jag ska till gyn för en allmän check-up tänkte jag i augusti, då ska jag ställa frågan om molvärken tänkte jag!

    Jag har ännu inte fått min mens så min första tanke med 10 dagars lutealfas och BIM den 19e gäller inte. Jag får se vad som händer till den 23e (14 dagars lutealfas).
    Jag kände mensvärk tidigt imorse när jag halvsov fortfarande.. så aa, mensen kommer nog i veckan.. jag skriver nog av denna månad :(:(:(:(:(:(:(
  • Anonym (Magnolian)
    Trollskan skrev 2021-07-19 12:04:10 följande:

    Fick en störtblödning i natt :( betydligt mer än min vanliga mens.


    Oh nej vad tråkigt..!!! :((
  • Anonym (Magnolian)
    Trollskan skrev 2021-07-19 13:07:34 följande:
    Ja det känns jobbigt. Även om vi inte försökte bli gravida denna gången så va jag så säker på att jag va gravid och hade hunnit föreställa mig hur det skulle va med en liten till. Vet inte om det är hormonerna som spökar men gråter hela tiden, vilket jag sällan gör annars.

    Men nu ska jag försöka övertala sambon till att vilja ha en till i framtiden i alla fall. Detta fick mig verkligen att inse att jag vill ha en till.
    Jag förstår att det känns jobbigt! Det är bra att gråta ut så får du ut dina känslor och kan "start fresh" sen när du är redo.

    Och som du säger så vet du nu att du verkligen vill ha en till bebis och att du vill satsa på det.

    Hoppas att sambon känner likadant gällande en till och att ni får en bebis inom snar framtid!
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-19 13:34:54 följande:
    Jaa, så himla svårt att veta. Okej, ja det låter klokt!

    Avvakta till torsdag så får du se om mensen kommer eller positivt test. Jag tog ett imorse som var negativt inom test tiden men som sen blev lite blått som att ett kryss var på väg. Du kan se mitt inlägg som jag nyss la upp med bild. Vet att det inte gills, men undrar ju om det kan vara så att det är påväg att bli positivt eller om det kan bli så utan att det är något. Jag är inställd på negativt och mens på torsdag då jag tror min bim är. Haft jättemkt molvärk igår och inatt!

    Hoppas att du inte får mens! Håller tummarna för dig!
    Jag ska göra det, får se vad som händer tills på torsdag. Känns som att hela den här veckan är doomsday :P

    Hmm ja jag såg bilderna, men har aldrig fått ett streck nånsin på ett gravtest tidigare. Inte tagit mer än 1 under dessa månader som vi försökt men ändå. Ingen erfarenhet. Kanske är på väg eller så är det fel då det var långt efter testiden - så svårt att veta. När andra lagt upp likadana bilder så har det verkligen gått åt båda hållen (pos eller neg sen), tycker inte mig ha fått en uppfattning om vilket resultat som varit vanligast i slutändan... 

    Det bästa hade varit att endast testa med digitala test egentligen för att undvika all förvirring, men de är ju så mycket dyrare!!

    Tack!! Håller tummarna för dig med!!
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-19 15:59:47 följande:
    Nee, det brukar ju inte synas något alls.. Efter test tiden har jag sett torkstreck där det ska vara. Men då har det varit grått och inte blått. Det är det som gör mig fundersam men jag kommer ju få svar inom kort förhoppningsvis :) har ett digitalt hemma, men vill spara det tills på torsdag om mensen inte kommit!

    Förstår att det känns så nu varje dag haha! Ska du testa något tidigare?
    ahaa okej! Har du tagit nåt mer test nu eller ska du vänta till på torsdag istället?

    Jag hade faktiskt velat testa nu, min temp är ganska hög :S Den kan såklart dippa närsomhelst säkert, det är ju 3 dagar kvar till mens vad som helst kan hända haha.. förra månaden dippade den dagen innan jag fick min mens. men jag har bara vanliga RFSU stickor hemma! tror inte de funkar så tidigt... och har läst av andra i det här forumet att de inte tycker att de är så bra heller??

    testar du endast på morgonen med första kisset? eller hur gör du?
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-20 09:47:13 följande:

    Jag skulle ta ett nu på morgonen men direkt när jag satte mig på toan så kom mensen som ett brev på posten haha! Ingen bebis denna månad! Känns helt okej eftersom vi ändå hade sagt att vi skulle vänta till augusti.. Så nu ska jag bara fundera på om vi ska köpa äl test eller bara fortsätta se hur det går att bara köra på.

    Okej, nee som kommer nog inte visa något.. Jag har fått spök med rfsu tidigare så jag gillar dom inte haha. Föredrar predictor early eller babyplans graviditetstest:)jag tar alltid morgonurin för i början av en graviditet är hcg nivåerna så låga och det är svårt att upptäcka ibland. På morgonen är urinen som mest koncentrerad och därför lättare att upptäcka hcg.. Men det beror också helt klart på vart man är i sin cykel. Innan BIM skulle jag alltid ta på morgonen, efter bim ska det inte spela jättestor roll!


    Vad tråkigt!! Men nu slapp du slösa ett test! Haha. Håller tummarna för augusti, majbebis då!

    Är det sant.. ja jag misstänkte det haha. Jag tog ett test precis nyss trots att det inte var morgonens första kiss och med ett RFSU test tyvärr haha. Det här va resultatet:



    Och spökstrecket levererades så klart, RFSU diskriminerar ingen :P
  • Anonym (Magnolian)
    Trollskan skrev 2021-07-20 10:23:10 följande:
    Ser ju positivt ut ;)
    what?? neej ja kan knappt tro på det... känns för bra för att vara sant haha. 

    tror du verkligen det???? :O haha!

    Det här var btw ett vanligt test, inget testa tidigt test, och om jag har 14 dagar lutealfas så kommer min mens den 23e. 
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Magnolian) skrev 2021-07-20 10:35:00 följande:
    what?? neej ja kan knappt tro på det... känns för bra för att vara sant haha. 

    tror du verkligen det???? :O haha!

    Det här var btw ett vanligt test, inget testa tidigt test, och om jag har 14 dagar lutealfas så kommer min mens den 23e. 
    eller mensen är planerad till den 23e menar jag.
  • Anonym (Magnolian)
    Trollskan skrev 2021-07-20 11:11:13 följande:
    Mina positiva har varit svagare innan jag fick sonen :)
    jaha.. oj nu fick jag fjärilar i magen, du gav mig hopp haha! 

    Den ultimata domen är om 3 dagar, ska jag vänta till dess eller ska jag springa och köpa ett digitalt testa tidigt test redan NU ? 
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-20 11:42:32 följande:
    Men du.. Det där ser inte ut som ett spök! Jag tror du ska springa och köpa ett tidigt test för jag tror du är gravid faktiskt. För det där ser rosa ut!! Åh vad spännande! Håller tummarna! Jag stannar kvar i tråden tills jag vet hur det gått för dig sen hoppar jag vidare till augusti träden :)
    omg..  jag är så rädd för att få upp förhoppningarna nu. jag har typ tappat all koncentration nu, är helt borta.. jag tror jag måste springa och köpa ett test för att lugna mig. 

    men tror du att det digitala testet kan visa ett trovärdigt resultat även om jag testar igen nu nu istället för att vänta till imorgon och testa på morgonen?

    vet inte hur jag ska göra..
  • Anonym (Magnolian)

    Jag kan inte fatta det här. Ni hade rätt!! Ja kunde inte hålla mig och gick och köpte ett test.

  • Anonym (Magnolian)
    Lillajag1990 skrev 2021-07-20 14:15:10 följande:
    Grattis!!!
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-07-20 14:16:21 följande:
    Grattis! =D
    rosahimmel skrev 2021-07-20 14:41:23 följande:
    Åh vad roligt!! Stort grattis :D
    Åååh, tack! Jag kan inte fatta att det här har hänt. Blev illamående när jag såg resultatet, sån chock! Jag hade totalt skrivit av denna månad också, vet inte ens varför jag fick för mig att ta ett test imorse egentligen, det bara hände.

    Hoppas att det håller i sig, är så nervös!! :D
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-20 11:42:32 följande:
    Men du.. Det där ser inte ut som ett spök! Jag tror du ska springa och köpa ett tidigt test för jag tror du är gravid faktiskt. För det där ser rosa ut!! Åh vad spännande! Håller tummarna! Jag stannar kvar i tråden tills jag vet hur det gått för dig sen hoppar jag vidare till augusti träden :)
    du hade rätt!!
  • Anonym (Magnolian)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-07-20 16:03:17 följande:

    Stort stort grattis! Gud vad kul!!

    Sjukt konstigt, jag har inte fortsatt blöda under dagen.. Men ibland kan jag få så i början av mensen. Men ah får se hur det fortsätter kommande dagar!


    Tack så mycket! Känns overkligt :D

    Hmm intressant! Avtar det då hela dagen eller bara en stund?
  • Anonym (Magnolian)
    Bopbopipop skrev 2021-07-20 19:26:42 följande:

    Undermedvetet kanske du visste att du var gravid, därför tog du ett test!! Stort grattis till dig :D


    Taack!! Ja det verkar som att det är så. Har typ känt "avsmak" för alkohol också den här månaden, utan att tänka på det. Instinkten är sjuk ibland!
Svar på tråden BIM JULI