• NatMar005

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Är det okej om jag fortfarande här ger lite här med er? Risken finns ju att jag kommer behöva sälla mig till er igen och om inte annat så skulle jag vilja följa er om än något i bakgrunden. Har ju följt många av er länge och skulle så gärna vilja veta hur det går för er.

    Men om ni önskar helt gravidfritt här så förstår jag det och stannar såklart kvar i den gamla istället. No hard feelings <3

  • NatMar005

    Tack tjejer för all kärlek ni överröser mig med! Vad sjutton skulle jag ta mig till utan er, ärligt talat alltså?! <3

    Här kommer en liten uppdatering ifrån mig: v7+3 idag. Skulle haft vul nu på onsdag men avbokade det när jag fick tid privat istället måndag nästa vecka och sambon får följa med! V8+3 då men det gör inget. Hoppas så på att vi får se pickande hjärtan då! <3 annars har gravsymptomen lagt sig något men nog har jag svårt att dölja magen alltid.. kissar ständigt även på nätterna, mår illa av matos, det drar i ligamenten och jag är stört trött. Brösten är huuuge.

    Det stämmer att ett gäng av oss ifrån Bim maj-tråden startade en fb-grupp där majoriteten av oss försökt en längre tid. Vad jag kan se är det första barnet för alla, vi är bara 7st. Skulle någon här vilja vara med är gruppen privat men sökbar: Vägen mot drömmen

    Kram på er <3

  • NatMar005
    Msofie skrev 2021-06-09 07:37:42 följande:

    Ruvardag 2 idag. Jag drömde en så tydlig dröm att jag plussade med de testet som jag nu köpt helt (first respons tror jag det heter?), är det ett tecken eller önsketänkande? Inplantation kommer troligtvis ske idag, så snart är vårt öde här bestämt.


    Aaaaah det är så spännande nuuuuu!! Jag hade en sån dröm när jag plussade den här gången så jag vill tro att det är ödesbestämt!! Dessutom plussade jag på bim-6 och dagen efter klappade morfar mig på magen och sa "det ligger två där inne, det drömde jag inatt. En flicka och en pojk". Skrattade bara åt honom men det första hade han ju faktiskt rätt I så vem vet?! Så kul och så läskigt!!
  • NatMar005
    Msofie skrev 2021-06-09 12:34:06 följande:

    Men wow vilken fin historia! Jag är inte särskilt andligt av mig men hoppas så innerligt att det är som du säger.


    Haha inte jag heller men blev liksom extra paff med tanke på att jag inte hade berättat för honom än att jag var gravid . Han är heller ingen sån där synsk gubbe, inget medium liksom. Så av någon anledning träffade det ännu hårdare.
  • NatMar005
    Msofie skrev 2021-06-12 15:18:33 följande:

    Förlåt, förstår att detta kan bli triggande för er som väntar på IVF eller att komma vidare i er process av olika anledningar.

    Vi fick veta idag att ingen av de tre embryon vi fick befruktade klarade sig till frysen. Jag är förkrossad. Särskilt utifrån att det verkar som att mina ägg inte kan befruktas utan ICSI, att man placerar en spermie direkt i. Detta innebär dels att det blir mycket mer press på denna rundan, men att vi sannolikt kommer behöva göra om IVF i framtiden med allt vad de innebär för ekonomi, känslor och kropp.

    Är tacksam för de embryot som finns i mig nu, men jag tappade hoppet nu. Det går ju fan aldrig bra så varför skulle det nu. Idag ska jag gråta och äta godis. Tänkte testa imorgon men jag är inte beredd på de känslorna som kommer komma om de är negativt.


    Tänker på dig Msofie och skickar dig jordens största kram. Hade jag kunnat ge dig ett top notch befruktat embryo som vi visste skulle ta sig och bli till er alldeles egna bebis hade jag gjort det in a heartbeat. Hoppas med allt vad jag har att att embryot inuti dig är ert guld och att testet, när du väljer att ta det visar på superstark! Att du ska få må pyton en hel graviditet så du aldrig ska behöva oroa dig för att något är fel, att du ska få en fantastisk förlossning som resulterar i just din bebis sen. Massa, massa kramar!
  • NatMar005

    "Grattis, jag ser två starka fina hjärtan här!" - det var det första vi fick höra på VUL idag och vi började gråta hejdlöst bägge två.

    Tills hon plötsligt ändrade sig och sa "ojdå, jag misstog visst navelsträngen för hjärta. Det händer ibland. Tyvärr, ni har fått ett MA på det ena fostret och hinnsäcken ser dessutom blodfylld ut vilket ökar risken för missfallsblödning vilket i sin tur kan påverka den andra graviditeten också. Vi får vänta och se samt följa upp med ett nytt ultraljud om en vecka".

    Och där slukade det stora svarta hålet oss en gång till.

  • NatMar005
    Molybden skrev 2021-06-17 10:07:45 följande:

    Så jag tog ett test imorse då jag inte kunde hålla mig tills i helgen. Nu är vi nojiga över att det är en till kemisk graviditet men jag ska försöka att bara ta det lugnt. Förlåt om jag inte skriver ett superglatt inlägg trots nyheterna men är nog lite i shock också för händerna kan inte sluta skaka.


    För nu så glädjs vi tjejen. För nu. <3
  • NatMar005
    Msofie skrev 2021-06-18 10:39:12 följande:

    Ruvardag 11 och har fått molvärk och plusbruna spottings. Vet inte om det är en bra grej eller en dålig, idag vore min vanliga BIM. Har aldrig haft spottings tidigare eller fått mensvärk innan mens. Hade ställt in mig på att loppet är kört, men nu är jag förvirrad..


    Förstår att du är förvirrad. Har läst om att man kan få nidblödning som bruna spottings kring bim när det inte kommit ut när det var tänkt. Jag håller alla tummar och tår för att det är så för dig! <3
  • NatMar005
    Msofie skrev 2021-06-20 11:43:42 följande:

    Hej mina vänner,

    Nu har jag börjat blöda på ruvardag 13. Det är inte längre ljusa spotting utan färskt blod och mycket. Har även börjat få mensvärk. Jag vet att det finns en liten % som är gravida trots det, men jag checkar ut och vet att så inte är fallet.

    Första rundan IVF misslyckades med inte embryon i frysen. Så vi får börja på runda två i mitten av augusti när kliniken har öppnat igen. Känner mig bara tom, eller så har jag inte riktigt vågat lyfta på det locket än.

    Vi kommer försöka i sommar men kommer inte ta ÄL test, tempa eller hålla på med några vitaminer. Planerar att avfölja alla IVF konton jag har och så mycket som möjligt försöka njuta av sommaren. Jag tänker att jag inte heller kommer vara aktiv här. Jag hoppas jag ser så få av er som möjligt kvar i augusti och önskar er alla lycka till!


    Kram älskade du. Jag kommer hålla utkik efter dig och hoppas på att kunna få ta del av fina nyheter när vi hörasnästa gång. <3
  • NatMar005

    Hej världens bästa gäng!

    Ville bara säga att dagens ultraljud visade bästa tänkbara scenario. Bebis hjärtljud är fortfarande snabba och starka och hen växer som den ska. Fostret som gick under har börjat tillbakabildas och inget blod hittades vilket är fantastiska nyheter. Än kan vi inte luta oss tillbaka dock för vad som helst kan hända ännu. Vila är ordinerat tom 12 fullgångna veckor men from idag är vi utskrivna ifrån gyn och vår bm har ansvaret för oss. Nästa UL blir privat i v12 och sedan KUB v14. Vi håller tummarna och känner oss försiktigt optimistiska.

    I övrigt har jag läst ikapp allt här och blir så ledsen och bedrövad när jag ser hur ni kämpar. Får kämpa er blå för rätt och rättvis vård och hjälp.. Hur ni mår. Och hur jag önskar så att jag kunde göra någonting alls för att hjälpa er. Det är så förbannat orättvist och jag vill inget hellre än att ge er det ni alla vill ha; en bebis! Önskar er alla en lugn, fin sommar med mycket återhämtning och helst spontana graviditeter. <3 kraaaam!

Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet