• Janni91

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Hej!

    Uppdaterar BIM-listan då min mens kom på CD 22, beror troligtvis på antibiotikakur och utebliven ägglossning. Kommer inte kunna försöka nästa månad heller pga konisering nästa vecka så blir två cykler i rad utan försök för min del. Håller tummarna för er andra, har sett att några ruvar så det är ju extra spännande <3 


    NatMar005 PLUSSAT

    Molybden, BIM 15/6, 26 år (12:e försöket, PCOS) PLUSSAT

    Emmalucy, BIM 2/7, 35år, 7:e försöket(med 3års misslyckande med exet) - PLUSSAT

    Ericky, BIM 21/7, 33 år (12:e försöket och 2:a försöket efter MF) PLUSSAT

    Mimmi44, BIM 25/9, 26 år (ca 18e försöket)

    Hellow0rld, BIM 29/9, 29 år (16:e försöket)

    Carina82, BIM 30/9, 38 år (12e försöket, pågående utredning)

    Soff, BIM 4/10, 33 år (19:e försöket)

    Mirabilis89, BIM 10/10, 32 år (16:e försöket).


    Vickan31, BIM 21/10, 32 år (17:e försöket, godkänd remiss och inväntar IVF)

    Längtartillvår, BIM 27/10, 36 år ( första IVF försöket)

    RH93, BIM 2/11, 28 år (15:e försöket)

    Janni91, BIM 2/11, 30 år (17:e försöket, oförklarligt barnlös och inväntar IVF)

  • Janni91
    Msofie skrev 2021-10-06 20:00:30 följande:

    Sitter här och hulk gråter. Jag har fram tills nu varit rätt okej i IVFn, känt att det får gå som det går och är meningen. Förra IVFn fick vi inga embryon till frysen och har tänkt att det inte skulle bli så denna gången. Trodde genuint jag var okej med det. Men nu fick vi brev om att ingen av våra 5 embryon har klarat sig till frysen. Är helt förstörd igen.

    Det är så jävla orättvist. Folk som blir gravida naturligt. folk som får embryon till frysen. Är så jävla trött på att kämpa och vara olycklig. Allt känns nu helt hopplöst, igen, precis som de gick förra gången. Varför skulle detta embryot klara sig om de 9 andra inte gjort det? Får återgå till att hulk gråta och tycka livet är orättvist.


    Men fy, livet är verkligen fruktansvärt orättvist! Ta hand om dig nu och jag hoppas verkligen att embryot i magen stannar kvar! Stor kram <3 
  • Janni91
    Soff skrev 2021-10-07 17:19:44 följande:

    En jobbig vecka har snart passerat. Har haft huvudvärk/migrän sen i tisdags, så i princip sängliggandes sen dess, plus att jag fick mens i onsdags med fruktansvärda mensvärkar. Alltså, 19:e försöket ner i toaletten. Fick idag en bild på min brorsas nyfödda som föddes tidigt imorse. Är glad för deras skull, men gör samtidigt ont. Det borde vara vi, också. Livet känns så fruktansvärt orättvist. 


    Det hände dock en positiv sak denna veckan. Jag bokade in möte med Her Care, som jag hade i tisdags, innan mitt huvud började sprängas. Jag tog blodprov förra veckan där dom testar massvis med saker, inför mötet. 


    Hon jag pratade med tyckte det var mycket som tydde på att jag hade för lite progesteron, och lite för högt östrogen. Så nu kommer jag få testa progesteron-kräm denna cykel! (äntligen!!) Med start CD16. Det känns väldigt hoppfullt. Är rädd att jag ska bygga upp för mycket hopp och falla ner i ett svart hål om det inte funkar nu bara, men jag försöker att bara se detta som något bra och att det nu faktiskt händer något nytt!! Känns jättebra. Så nu hoppas jag att det 20:e försöket ska bli det sista.. så vi kan slippa den här helvetesresan, och påbörja en ny bättre sådan <3 


    Åh, hoppas verkligen det hjälper Soff! Jag har ju testat progesteron en månad och då hade jag en normallång lutealfas och jag mådde så bra psykiskt, var inte alls lika känslig och ledsen som jag brukar vara. Håller tummarna <3 
  • Janni91
    NatMar005 PLUSSAT

    Molybden, BIM 15/6, 26 år (12:e försöket, PCOS) PLUSSAT

    Emmalucy, BIM 2/7, 35år, 7:e försöket(med 3års misslyckande med exet) - PLUSSAT

    Ericky, BIM 21/7, 33 år (12:e försöket och 2:a försöket efter MF) PLUSSAT

    Vickan31, BIM 21/10, 32 år (17:e försöket, godkänd remiss och inväntar IVF)

    Längtartillvår, BIM 27/10, 36 år ( första IVF försöket)

    Hellow0rld, BIM 28/10, 29 år (17:e försöket, remiss till ivf skickas denna månad)

    RH93, BIM 2/11, 28 år (15:e försöket)

    Soff, BIM 2/11, 33 år (20:e försöket, 1:a med progesteronkräm)

    Janni91, BIM 2/11, 30 år (16:e försöket, oförklarligt barnlös och inväntar IVF)

    Mirabilis89, BIM 3/11, 32 år (17:e försöket)
  • Janni91
    Soff skrev 2021-10-08 19:29:37 följande:
    <3 åh tack <3 hoppas!... låter ju lovande att du mådde så bra av det <3 hur kommer det sig att du slutade då? du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill, blev mest nyfiken :) <3 
    Jag har en infektion så har gått på antibiotika och nästa vecka måste jag opereras pga grava cellförändringar så får inte ha sex på 3-4 veckor efter det. Allt detta gör att vi pausar våra försök tyvärr så då är det ingen idé att ta progesteron. Hoppas det fungerar för dig!! :) <3 
  • Janni91
    Msofie skrev 2021-10-09 08:58:37 följande:

    Detta är det absolut galnaste jag har varit med om. Jag är gravid.

    TRIGGER VARNING, berättar om hur jag fick reda på det.

    Igår bestämde jag och min kille att vi skulle ta ett test idag, på ruvar dag 10. Jag vaknar tidigt, runt 7. Han brukar alltid vakna ganska sent. Jag känner sån ångest kring testet, har aldrig fått ett endaste streck. Tänker att jag vill inte göra en stor sak av det. Vi tar aldrig test i normala fall tillsammans. Jag tänker att jag går upp och tar det negativa själv, inte en tanke om att det skulle vara positivt.

    Jag väntar aldrig tiden ut utan jag börjar alltid stirra på testet direkt. Efter 1 minut börjar jag se ett spöksteck. Tänker att folk får ju det, men jag har ALDRIG fått ens en antydan till ett streck. 1 minut till går. Jag börjar skaka. DÄR ÄR NÅGONTING. Börjar gråta när jag inser att det är för starkt för vara spök, även om de fortfarande är svagt.

    Sätter mig på golvet och tar ett digitalt. Vid denna punkten är jag säker på min sak. Och som sagt, det kommer upp gravid 1-2. Jag bara gråter och skakar. Hämtar en barnbok som jag köpt för snart två år sedan, lägger på köksbordet tillsammans med testen och kallar på min kille att han ska komma då vi kan testa. Han kommer ner, jag filmar. Hans reaktion var PRICELESS. Får vara ut ett ljud som låter som en höna haha.

    Vad ska jag göra nu?? Hur ska jag bete mig??


    Men ÅHHHHH GRATTIS!!! Äntligen!!! :D <3 <3 Bara njut av detta nu! :) <3 
  • Janni91
    apan95 skrev 2021-10-09 07:57:16 följande:
    håller med! har så svårt med att längta till själva bebisen, känns för långt bort. just nu längtar jag verkligen till graviditeten först o främst <3 så konstigt haha!
    Jag känner också precis så! Tänker typ aldrig på att faktiskt ha barn, utan mer på att vara gravid och tycker det är jättejobbigt med gravida i min närhet.

    Träffade ett medium idag som har spått flera jag känner och haft rätt om mycket, bland annat att en vän till mig skulle få två barn väldigt tätt inom en snar framtid och några månader senare blev hon gravid och det var tvillingar! Mediet sa att vi kommer få en pojke inom 1-2 år och jag väljer att tro på det, även om jag har full förståelse för att många tycker det är helknasigt. Hon sa även att jag ska försöka föreställa mig vårt barn, så nu ska jag tänka på vår lilla pojke och försöka se honom framför mig, det gör mig glad i alla fall <3 
  • Janni91
    apan95 skrev 2021-10-09 15:13:56 följande:
    Ååh! Va fint! det tycker jag absolut att du ska göra. Precis sånt hopp man behöver få höra under denna resan. Hade egentligen också velat gå till ett medium, men är så rädd att få ?fel? svar. Skulle hon tillexempel säga att vi inte får barn eller tidigast om 5 år så kommer jag haka upp mig sååå mycket på det. Så vet inte om jag vågar?
    Precis! Jag förstår det, jag gick först till ett annat medium först och hon sa att hon inte pratar om barn plus att allt annat hon sa inte alls stämde. Hon hade så många fina recensioner på nätet så jag var hoppfull, men nae, trodde inte alls på det hon sa. Så en i min närhet gick till ett medium hon brukar gå till och frågade om mig och fick veta att jag skulle få barn inom två år, så då ringde hon mig och berättade det. Så då bokade jag in en tid för att fråga mer :) Jag var också nervös men jag känner att jag har förutsättningarna för att bli gravid och tror verkligen att det kommer gå bra. Hoppas du kan känna den tron också, och att du träffar ett bra medium om du bestämmer dig för det :)
  • Janni91
    apan95 skrev 2021-10-09 15:52:23 följande:
    Det låter ju jättebra! Får väll helt enkelt göra ordentlig research innan jag går, om jag någon gång kommer i väg! Men är ju sugen men samtidigt rädd. skräckblandad förtjusning hehe..
    Förstår det, du får återkomma om du kommer iväg! Hehe :P
  • Janni91
    Soff skrev 2021-10-09 17:04:59 följande:
    Åh okey <3 :((( stackare, fy va jobbigt! Kramar till dig! <3 Tack <3 <3 <3 Igår var jag på apoteket och fick det beställt, så krämen kommer nog nästa vecka :) 
    Tack fina Soff <3 Ja, det har varit tufft och jag har varit riktigt deppig. Men nu hoppas jag att operationen går bra och att vi kommer igång med ivf inom några månader! Så spännande, hoppas hoppas att den känns bra! <3 <3 
Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet