• MalinJ

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Hej på er, varit off igen. 
    Men tänkte jag kunde dela med mig utav min graf, vet inte vad jag skrivit här inne eller när jag sist skrev?

    Men grattis om jag missat säga det för graviditet!



  • MalinJ

    Tack hörrni, ja det går lite i perioder och jag jobbar väldigt mycket nu också så jag hinner sällan gå in här Eller så glömmer jag det.

    Det är ganska tacksamt ändå för jag har inte varit så panik med ägglossningen och att jag måste testa mig nu tex. 


    Men här gick min temp upp igen, fortsatt krämiga flytningar.
    Senare under morgonen fick jag även rosa flytning men ingenting mer efter det. 


    Så får se om det är mellanblödning eller en nidis, hoppas givetvis på sistnämnda. Haha

    melsson Du får testa dig och se, har ni lyckats få till det dagarna innan ifall det ev släppte tidigare?

    vickan Jag lever det är mycket nu men jag mår emellanåt inte så bra. Börjar verkligen ta på mig med att försöka och ingenting händer. Det är inte kul.

    Som nu, nu hoppas jag såklart att det verkligen är något.


     

  • MalinJ

    Ja vad kul med en presentation 😃

    Jag blir snart 37år och min kära sambo blir 35 dagen innan mig 😅 och vi har egentligen inte försökt så länge enligt mig, lite dålig koll nu faktiskt men tror det är 1 1/2år lite drygt? Kanske lite mindre.

    Jag och min sambo när vi träffades så sa jag på engång att jag vill ha barn och så sa vi att händer det så händer det så egentligen kanske vi inte började med detta på ?riktigt? förens typ för 1år sedan? Nej det måste vara lite mer iaf, fan jag har ingen koll känner jag 🙈

    Jag har iaf inte haft ppiller på flera år men har hängt ihop med min sambo i snart 2år. 

    Jag blev gravid i somras som Efter 3 tidiga ultraljud visade sig att det dött, ofostrig graviditet. Kollades första gången i 5+2 tror jag men då trodde dom att jag låg kortare då dom bara såg en blåsa, kom tillbaka efter 10 dagar och då hade blåsan växt men dom kunde inte se något annat så dom trodde redan då att det dött men sa att dom kan givetvis fortfarande missa det så fick en till till 2v efter det men då hade allt stannat av helt så jag fick då hjälp med tabletter För och rensa ur allt eftersom kroppen inte ville göra det själv.

    Jag hade riktiga graviditetshormoner och symtom med, mådde så sjukt illa för allt typ, trött och ja brösten, min sambo fick knappt röra dom. Så ont hade jag haha

    Men ja det är 1/2 år sedan och jag tror jag blev gravid i december men som blev en kemisk tror jag då jag hade svagt svagt plussteäck 3 dagar i sträck. Men sen plötsligt borta.

    Men iaf så går det inte efter detta. Gör allt för och göra det bra men ingenting verkar hjälpa.
    Jag väntar på en missfallsutredning som jag skulle ha fått i december/januari men dom har personalbrist så det tar sin tid, många som står i kön. 


    Jag har sedan missfallet/aborten inte haft en ren cykel, jag känner inte alls min kropp längre och den beter sig konstigare och konstigare för varje gång. 
    Det är jobbigt verkligen.

    Denna månad fick Jag upp hoppet lite igen, men det verkar kört. Jag har sådan mensvärk sen igår. Jag brukar aldrig få mensvärk förens dagen då jag får mens men ja, det är väl något nytt denna gången med 😢

    Så ja, vi fortsätter och hoppas det går vägen. Min sambo är inte lika ?brydd? som jag och orolig han säger mer ?händer det så händer det, försök och inte tänka så mycket på det?.

    Men det är såklart svårt! 
    Vi har inget barn sen tidigare heller. 


    Nåja! Det får nog vara nog om mig/oss.

    Här får ni dagens graf från mig, fick inget direkt mer igår efter morgonens rosa flytning, lite rens i rören liksom men sen inget.
    I morse kom en my omgång och idag rann det ur lite efter kissandet också, men fortfarande bara rosa. 


    Nu sist när jag var på toa var det rosa/brunt. Men jag har sådan mensvärk alltså, så tror inte det är något. 


  • MalinJ

    Teriz Grattis igen och vad kul med tickande hjärta ❤️
    Jag har faktiskt fått höra att hör man ett tickande hjärta så långt in så kan man slappna av, för det är sällan det blir något efter det. 


    Så glad för eran skull ❤️

  • MalinJ

    Jag fick min mens och sen har jag varit helt off här inne på familjeliv. Tror senast var den 2a. 

    Vi får se hur aktiv jag blir denna gången men äl väntas i helgen. Men jag jobbar så sjukt mycket och kvällar så orkar liksom inte med något mys nu för tiden, jag är skit tråkig och sambon påpekar det ibland 🙈 men hoppas jag ska orka med lite nu så vi iaf kan få en chans med äl. 


    Känner mig nästan lite sltkörd för det har varit mycket jobb som sagt och det blir så påfrestande med alla hundar som skäller konstant. Jag jobbar på hunddagis nämligen. 


     

  • MalinJ

    Haha ja jag är kvar även om det är lite segt.
    Jag är så tacksam för mitt nya jobb men herregud så mycket man jobbat nu och jag går alltid jobba 09-17.30 vilket är segt också för man hinner inget före lr efter och man är så trött när man väl kommit hem. 


    Men det blir nog bra med allt i slutändan. Haha

    Ja ibland blir det lite av ett måste. Men får försöka och inte få det så. Men svårt när man vet när man behöver göra det haha

  • MalinJ

    Men vad roligt och höra Mirabilis89, grattis och hoppas nu allt håller sig bra där inne ❤️

  • MalinJ

    Själv är jag lite fundersam över min äl, vanligtvis får jag min äl på CD 14-15 men ibland CD13 också.
    Idag är jag på CD13.

    Men iaf så igår morse hade jag sådan rejäl älsmärtor så trodde jag skulle behöva ta tabletter en sväng men jag hädade ut!
    min monitor visade hög, inget konstigt med det MEN tycker strecket var väldigt starkt om inte starkare än kontrollsträcket.

    Idag fortfarande lite älsmärtor, lättare sådana men idag är strecket ljusare än igår.
    Min temp den fortsätter uppåt som den vanligtvis gör så enligt den känns det som att äl sker imorgon. 


    Får se hur monitorn säger då och strecken visar. 


    Jag som tänkte med den älsmärta jag hade igår att nu jävlar är det ett guldägg på gång men nu är jag mindre tveksam. Haha 

  • MalinJ
    Teriz skrev 2023-04-23 08:50:45 följande:

    @Vickan31 Vilken spännande månad du haft, förstår din frånvaro med så mycket på gång. Dessutom nu när våren kommit känner jag oxå att jag är mer upptagen hela tiden. Vilket känns skönt så slipper man han tid och tänka på allt! Alltså så spännande med ivf, fatta att innan semestern kommer du troligtvis bli gravid!! När ska ni flytta? Vilken dröm med hus! 


    Jag mår faktiskt väldigt bra. Går in i v 9 imorgon. Är konstant trött och har ömma bröst. Det är det som jag märker av mest. Är inte illamående men på morgonen när jag vaknar känner jag mig svag och behöver äta ganska snabbt. Försöker släppa all oro och tankar denna gången och bara bara glad. Oavsett hur det utvecklar sig så vill jag försöka leva i nuet. Ser fram emot min nästa undersökning vilket är om 2 veckor! Oj va nervöst det ska bli. 


    Jag har fått mig ett tecken till mig? det är så fint! Vi har ett namn vi gillat väldigt länge.. och när jag fick min kub bokad i slutet på maj så råkar det namnet ha namnsdag!!! 


    Gud vad roligt och höra att allt går bra för dig!
    och det med namnet är som att det är sagt, lycka till nu 😃

    Mirabilis89, Åh men grattis! Yeey vad kul.
    Vad glad man blir. 


    Vickan, Gud vad roligt att ni får komma igång med ivf och håller med ovanstående. Kanske är du mer bebis till sommaren 😍

    För min del fick jag ihop min graf efter en del trix, och den ser väl snarlik ut mina andra så blir nog inget denna gången heller.
    Men kan bjuda på min graf iaf :) tror den kommer gå ner mer kmorgon. Och Förmodligen kommer väl mellanblödningarna snart igång också.

  • MalinJ
    Melsson skrev 2023-04-24 07:40:38 följande:

    @Vickan men WOW grattis, känns så konstigt att säga grattis till IVF men i vår bubbla så känns det ju som en vinst :D Enda gången på senaste som du längtar till mens nu då? :) Åhhh så spännande det kommer bli att följa denna resa!! Skönt att du redan genomgått en IVF innan så att du vet vad som väntar! Fick du bra förtroende för läkaren du träffade?? 

    Och du, grattis till husköp, snacka om att allt faller på plats för er nu! Nu är bebis inom räckhåll!!!

    För mig så slapp jag faktiskt mellanblödningar förra månaden, det var riktigt skönt. Tror faktiskt kroppen har varit i obalans efter mina letrozol/ovitrelle behandlingar...Ska bli spännande att se hur det blir denna månad, hade ÄL igår hehe. Men har som du struntat i test osv även denna månad, men man känner ju igen mönstren i sin kropp såpass bra ändå :)

    @Mirabilis GRATTIS GRATTIS GRATTIS <3 wow så häftigt att se "gravid" på ett gravtest, ryser i hela kroppen <3 Och bf på din farmors födelsedag är ju verkligen ett tecken! Hade du på känn innan du tog test att det skulle vara positivt??


    @Teriz, så skönt att allt ser bra ut för er <3 är det KUB som är om 2 v??


    @MalinJ Hoppas du slipper mellanblödningarna, jag har ju också haft problem med det och det är inte kul!! Har ni hört något om er utredning? Ni borde ju kunna söka vanlig fert. utredning nu med och inte "bara" missfallsutredning? Eller hur går era tankar <3


    Jag hoppas också dom håller sig borta, äl+10 idag och än har dom inte kommit men jag väntar. Tror som sagt inte det tagit sig, dels för att jag för första gången i mitt senare liv fått äl tidigare än vad jag brukar, skojar inte. Snacka om att man får vara med om allt sen mitt missfall. 


    Men barnmorskan sa att det kan ta 6mån upp till 1år innan kroppen återställer sig efter något sådant. Så jag får väl fortsätta invänta min kropp gissar jag.

    Ang utredningen så nix, dom hade inte fått ut tiderna för maj månad så dom visste inte om det är då jag får tid eller under sommaren. Och tänker ta det med dom när vi väl får komma, om en vidare utredning för jag börjar bli så tagen nu att det inte går. 


    Fattar inte varför? Det gick ju så bra då, varför inte längre 😭

    Äter forfarande D-vitamin, mamma optimal, Q10 och omega 3 varje dag. Dragit ner enormt på te och dricker dessutom bara grönt te! Men ibland kan det bli någon extra kopp också men tycker inte det ska skada ibland. 


    Jag dricker inte alkohol sen ja länge, men känns som att man inte ska skita i allt och bara köra på som vanligt. 


    Min temp den gick ner en bit idag men vet inte om det kanske är för att jag sovit så dåligt i natt, vet inte ens om tempen är okej och ha kvar men jag har det ändå. Haha

Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet