• redaf

    Utvecklingssprång 2

    Tjenare familjeliv, en fråga till er som har passerat sprången med era barn.
    Vår bebis är 7 veckor och 1 dag gammal (räknat från idag) och har börjat jollra, upptäcka ljuset och skuggor som hon fascineras av.. så blöjbyte är väldigt kul tycker hon då lamporna lyser roligt i hennes ögon.. Vi har även märkt att hon gnäller och är mer kinkig sedan några dagar tillbaka och magen verkar vara bra och hon bajsar och kissar normalt så Frågan är om hon är inne i Utvecklingssprång 2 eller om hon är inne i första fasen av språng 2 dvs där hon blir mer kinkig och gnällig och bråkig vid bröstet?

    Hon sover relativt bra på nätterna men dagarna blir det inte mycket sömn och när hon väl somnar så sover hon max 1 timme.. oftast under och kanske 2-4 gånger per dag innan natten faller in som nu ex. Vid första språnget så blev hon lite kinkig runt vecka 5 men det tog kanske 2-3 dagar så var det över och hon blev gladare men nu kan hon knappt ligga still innan hon ska upp i famnen eller sitta upp osv osv Vad tror ni ? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-06-09 22:06
    För jag läste att språnget börjar vecka 8 och det känns ju som hon är lite tidig så att säga då det redan börjades under vecka 6

Svar på tråden Utvecklingssprång 2