Inlägg från: Anonym (aba) |Visa alla inlägg
  • Anonym (aba)

    Socionom skola om sig!

    Jag är i omvänd sits, jobbar som förskollärare men vill studera till socionom. En nyfiken fråga vad är det som gör att du vill byta från socionom till förskollärare?
    Du kommer att behöva läsa 3,5 år till tyvärr. Surt men vad ska man göra .

  • Anonym (aba)
    Anonym (.) skrev 2021-06-16 21:27:46 följande:

    Jag har gjort tvärtom, skolat om mig från lärare till socionom. Fick inte tillgodoräkna mig något, inga kurser liknar varandra i de två programmen så du får nog läsa hela programmet.


    Jag är förskollärare men funderar på att skola om mig till socionom, Är du nöjd med att du bytte från skola till socionom? Vilken ålder jobbade du med i skolan och vad gör du idag?
  • Anonym (aba)

    Jag är utbildad förskollärare och ångrar det då jag är som någon skrev ovan väldigt låst till att jobba i barngrupp till pension. Jag kommer att skola om mig. Vill du jobba med pedagogik så kan det såklart vara rätt men jag rekommenderar dig ändå att vikariera både i förskola och skola innan du bestämmer dig. Tyvärr är det lite samma sak inom både skola och förskola, Oftast är det dåliga förutsättningar att göra ett bra jobb. Stora barngrupper och ofta kort om personal. Arbetstiderna inom förskola är inte alltid heller de bästa. Bestämmer du dig flr att skola om dig önskar jag dig lycka till.

Svar på tråden Socionom skola om sig!