Inlägg från: Anonym (www) |Visa alla inlägg
  • Anonym (www)

    Va?! Skulle du vara extra empatisk? Haha..

    Anonym (Sandra med z) skrev 2021-06-22 08:03:44 följande:
    Åh så bra formulerat! Det är precis så här jag också funkar!

    När min sambo fullkomligt ignorerar att jag febrilt försöker få ner en sak från en hylla tex, och svarar ?sen? när jag ropar, så är t inte mycket utrymme till att vilja ta hand om.. snarare så föder det irritation som byggs på med nästa grej, att jag kan ha jobbat en hel vecka och är super trött men då är det full tvättkorg och jag ber om hjälp. Nej det är för varm, kallt, mörkt, ljust, han är trött, sliten, måste göra nått på mobilen etc, för att hjälpa mig tvätta, städa, gå en promenad, se en film eller vad som. Vad JAG än vill eller säger så ska det vara på hans villkor. Jag orkar inte mer. Sen kommer mina tankarna in och berättar vad han faktiskt gör. Och då får jag så dåligt samvetet att jag bara fortsätter. Att han klipper häcken en gång om året eller dammsugar soffan är inte tillräckligt för mig. Jag vill ha en jämnbördig partner som kan ta intiativ, vill göra något för att jag ska bli glad eller känna mig uppskattat, SEDD! Kanske tom gjort mitt jobb så jag kan vila nån gång.

    Jag är väldigt duktig på mitt jobb. Jag känner mig uppskattad och sedd där, så jag vet vilken känsla jag kan ha alltid, jag måste bara komma dit.

    Hur gör du när du vill ha hjälp av din sambo? Räcker det med att du ber om det eller krånglar han innan?
    Oavsett personlighet TS (vilket jag på ett sätt tycker du nästan kunde ha uteslutit ur den här långa tråden eftersom det inte är det som är felet med er relation), så lever du med en skitstövel, eller åtminstone en lat och ego typ. 
    Ingen orkar leva ett helt liv ihop med någon där allt alltid är på den andres villkor. 

    Mitt tips är att du bara gör slut. Sluta försök förklara hur du funkar - den informationen vill han ju uppenbarligen inte bry sig om, det vet du redan eller hur? 
Svar på tråden Va?! Skulle du vara extra empatisk? Haha..