Inlägg från: Anonym (Förstår dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår dig)

    Utetider som 16 åring på sommarlovet

    Jag är 20, bor hemma & jag kommer själv hem max 12. Trots att jag är 20 så vet jag att mina föräldrar är oroliga om jag är ute för sent och det försöker jag respektera. Mina vänner är också ute lite senare men oftast brukar de också åka hem när jag åker då deras föräldrar uppskattar att de är hemma tidigare. Tror dina vänners föräldrar också skulle uppskatta att deras barn är hemma tidigare även om dina vänners föräldrar är okej med att deras barn är ute längre.

    Jag satt i samma sits när jag var 16, och jag blev alltid hämtad 23. Hatade det så jävla mycket. Skrek i bilen för att jag inte ville gå hem, skämdes att gå först. Men idag förstår jag mina föräldrar. De gjorde helt rätt, nu när jag tänker efter. Det fanns ändå knappt något att göra efter 23 som 16 åring, iallafall inte i min krets.

    Om du känner att du vill vara ute längre, försök diskutera med dina föräldrar. Kanske max 12? Är ni ute och härjar till 23 eller är ni hemma hos en vän? Är du hemma hos en vän kanske du kan vara kvar lite längre eftersom ni trotsallt är hemma tänker jag. Du kanske kan göra lite små sysslor under veckan så du kan vara ute lite längre på helgen? Varför vill du vara ute länge? :)

Svar på tråden Utetider som 16 åring på sommarlovet