Inlägg från: pandarinen |Visa alla inlägg
  • pandarinen

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Jo, det är bara att det kändes verkligen som äl... och ikväll har jag inte känt något alls... får väl se vad jag får för resultat på stickan imorgon....

  • pandarinen
    Kiiwii skrev 2022-02-12 21:44:50 följande:

    Men blinkande gubbe har man väl också innan den blir fast. Hört om flera här på forumet i olika trådar som använder de testerna att de kan ha blinkande gubbe en vecka eller så innan den tillsist blir fast gubbe. Tror inte du ska stressa upp dig, ÄL kommer nog om några dagar :)  Även om du skulle missat ÄL vilket inte känns sannolikt pga för tidigt så går det inte backa tiden... då är det missat. Jag tänker att molvärk och liknande kan man ju känna ibland även fast det inte betyder något alls. 


    Jag ska börja testa för ÄL efter helgen på måndag, dag 8. Förvånad över hur snabbt den här veckan gått, redan dags att vänta på ÄL :) 


    Det konstiga är att det kändes som ÄL, och att jag har blinkande gubbe dagen efter... men ja det finns inget att göra åt om det skulle vara äl men känns så trist bara om så är fallet... jag mår inte bra av den här långa processen, så det är väl det som spelar in också. För ett år sedan var allt kul, spännande, längtan efter en till bebis och så vidare. Trodde väl aldrig att jag 14 månader senare fortfarande skulle kämpa....förlåt att jag är så nedstämd...
  • pandarinen

    Blinkamde gubbe idag igen. Så länge det är blinkande gubbe ska jag väl iofs vara glad. Men allt känns väldigt underligt.
    Sen är det dom här blå strecken på cb digital. Vet att man ska inte titta på dem, men det ena strecket blir inte starkare...

  • pandarinen

    Jag ger upp och  struntar i allt. Jag orkar inte mer,  mår inte bra av det här. Det har tagit för lång tid och det är som att det bara är 1 vecka i månaden som jag mår bra och det är  när jag har mens för då kan jag släppa allt och känns som en befrielse. Annars är det stressen inför äl, stressen att få till det tillräckligt många gånger runt äl, stressen efter äl och stressen att mensen ska komma.
    Så ledsen hela tiden, kan inte släppa det hela, varken på jobbet eller hemma, känner mig inte närvarande, känner mig som en usel mamma, usel fru. Och jag är så trött, och ingen energi för att allt gått åt till babyberkstan så jag börjar grina för ingenting å kan bli förbannad för ingenting- räcker att en skål står i fel skåp så blir jag irreterad.
    Så jag måste släppa det här nu å glädjas åt att jag har en helt underbar son å ägna tid och kärlek åt honom istället.

  • pandarinen

    Jag är bara så otroligt ledsen och förstår inte, den här månaden skulle jag ju bli gravid. jag hade ställt in mig på det och hur kan då ägglossningen komma på dag 7? Jag hade inte ens de vanliga äl-flytningarna, men jag hade också binda kvar, ( då jag precis avslutat mensen) så kanske inte upptäckte det, men å andra sidan upptäcker man ju det när man torkar sig och jag har varit väldigt torr... 
    Nu har jag börjat få klibbiga flytningar, som man kan få efter äl. 
    Tog ett ältest till nu ikväll och blinkande gubbe. Vet inte, kanske ska åtminstone använda de stickor jag har kvar...men kanske inte desperat kolla två gånger om dagen utan bara 1 gång... men hur länge ska jag testa, om äl varit? Beräknad äl var nästa helg på lördag...

  • pandarinen
    skaviblifyra skrev 2022-02-13 20:31:20 följande:

    Molvärk Rosa flytningar idag 6+1 fan. Precis så började missfallet i november... Vi får se hur det går. Bättre missfall nu än MA om 5-6 veckor. Men känns ledsamt


    Nej nej nej, hoppas det inte är något MF.
  • pandarinen
    MariaNathalie skrev 2022-02-15 10:31:03 följande:

    Pandarinen 
    hur går det för dig? ff blinkande gubbe?


    Tror jag fick äl i fredags på dag 8 för det är något som inte stämmer med min cykel den här gången. Fortfarande blinkande gubbe, antaglugen för att jag har kvar östrogen i kroppen, jag använder stickorna ut sen tänker jag ge upp.
    Du får alltid tom ring på första testet med cb. Det är därför man tex inte ska byra kasett under pågående testning. Står mer om detta på deras hemsida.
  • pandarinen
    mamma8212 skrev 2022-02-16 07:54:40 följande:

    Heej tjejer, 
    Här händer inte mycket. Försök 9 nu, tror jag. Jag börjar ge upp mer och mer och börjar nog vänja mig vid tanken att det inte blir något. Vi reagerar inte när mensen kommer längre, bara konstaterar. Ingen av oss blir direkt ledsen längre, heller. Vi får se helst enkelt, vi fortsätter ett tag till sen får det räcka. :) Väntar på bim om typ en vecka. 


    Precis så där känner jag också, samtidigt har jag så svårt att ge upp. Men om det är så att min cykel nu tom spökar å jag fick äl på dag 7 så är det tröttsamt. 4 dagar med blinkande gubbe nu iallafall. Dag 13 nu
  • pandarinen
    MariaNathalie skrev 2022-02-15 17:43:53 följande:

    Ok. äter du Ngt kosttillskott denna månad el har den bara blivit helt upp och ner? 


    ah är det så. Så jag kan få utslag imorgon då kanske känns tidigt för min del. Brukar ha äl runt cd-18-22 men nu kanske det händer annat när jag mixtrar med kroppen. 


    Läser det här nu på cb. Så maximal fast gubbe verkar man kunna få om det skulle vara så.
    Testet läser av dina individuella hormonnivåer, och din östrogennivå identifieras redan den första dagen som du testar vid varje cykel. Testet kan emellertid inte visa Hög fertilitet på den första testdagen eftersom det behöver fastställa din baslinje. Efterföljande tester använder sedan denna baslinje för att identifiera ökningar i dina östrogennivåer, och när en sådan ökning detekteras visas Hög fertilitet. Testet visar Hög fertilitet tills din LH-ökning identifieras och resultatet övergår till Maximal fertilitet. Om LH-ökningen detekteras på den första dagen du testar visas resultatet Maximal fertilitet.
  • pandarinen

    Det ger mig lite hopp för jag tycker att jag borde fått fast gubbe på dag 8 om jag inte hade snabb stegring. Jag fick tom ring på dag 8 följt av blinkande dagen efter.. 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida