Inlägg från: Anonym (förstår din oro) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förstår din oro)

    "Allt ser inte helt normalt ut"

    Semlan3 skrev 2021-07-08 09:25:49 följande:

    Var på rutinultraljudet igår. Hade längtat såklart. Var ensam och min man och mina barn är på semester. Efter en stund stänger hon av apparaten och säger att allt inte ser helt normalt ut. Hon kan inte riktigt sätta fingret på det men ville att en läkare skulle titta. Fick en ny tid idag. Jag blev helt apatisk och har bara legat i sängen och gråtit sedan dess. Förväntar mig bara det värsta. Min man kom hem så jag slipper gå ensam idag. Men jag är förkrossad. Tänker bara att nu är det kört. Ligger och tänker på hur en abort går till. Bebisen sparkar och jag vill inte känna. Snälla säg att jag inte är ensam om att vara med om detta. Berätta om hur det var för er.


    Hej,
    Jag gick nyligen igenom nått liknande. Har haft svårt att prata och dela med mig om det men om de kanske kan lugna dig så delar jag med mig för den sakens skull. På RUL fick vi veta att det var något fel på hjärtat - BM fick ej sätta diagnoser eller förklara vad det innebar eller något så gick hem med info om ett hjärtfel - men att inte försöka googla för då läser man bara en massa hemskheter. Så istället gick jag hem och grät o grät tills jag inte kunde gråta mer. Hade några dagars väntan på läkarbesöket och tiden däremellan va hemsk, föreställde mig allt möjligt. Där och då fick vi lite mer info och framförallt veta att det var ett milt hjärtfel men att allt måste konstateras av kardiolog. Efter besöket hos kardiologen hade vi mer info och kände oss tryggare. Det sista som återstod var ett fvp - som nyligen kom tillbaka som normalt.

    Så vi gick igenom något liknande med ett stort ovetande av vad som väntade, men för oss har det gått bra ändå. Hoppas det går bra för er med!
Svar på tråden "Allt ser inte helt normalt ut"