Inlägg från: Anonym (Jasså) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jasså)

    Borderline i relationer

    StudierKemi skrev 2021-07-13 16:19:53 följande:

    Förlåt, men Du har fått det här lite om bakfoten. De som har borderline är rädda för att bli lämnade ensamma, att bli övergivna av den personen som de har sex med. De kan på sätt och vis inte "leva själva" ännu för att dem är i regel under 30 år, unga, oerfarna, och har inte haft en längre period i livet ännu (!), där de varit utan sex och partner. De blir väldigt arga av bara tanken att de ska gå igenom en period på 5+ år utan en mans närhet (det handlar mest om kvinnor när man talar om borderline).

    Det är just detta som gör dem heeelt ostabila, eftersom sanningen är att man MÅSTE kunna leva själv, hitta sig själv, utbilda sig själv (borderline kvinnor är komplexa och bär anlag för att bli riktigt smarta, men talangen används inte för att något gick FEL I UTVECKLINGEN). Dessa kvinnor har lärt in ett felaktigt livsmönster helt enkelt. De mår dåligt för att de hoppar utan heder från man till man, det är livsfarligt att hoppa på detta sätt när man har en avancerad personlighet, och när man istället borde ha suttit och utvecklat sig själv, och INTE sagt "ja" lätt till många män. /fd borderline.


    Varför säger vården att jag har borderline då? Jag är självvald singel,hatar att ha alla dessa karlar efter mig som aldrig lämnar mig ifred. När jag är i relation vill jag umgås max en ggn i veckan å sen va ifred. Jag har aldrig blivit lämnad av en man o den tanken skrämmer mig inte heller det minsta. Borderline har 9 kriterier å man behöver bara 5 för attklassas borderline så det kan se väldigt olika ut.
Svar på tråden Borderline i relationer