• elin1989

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Rewner skrev 2022-10-10 15:14:06 följande:

    Elin: Har fått tid för ultraljud nästa fredag. Då är vi i vecka 5+6. Inget blodprov eller så innan dess


    Jag hade också ultraljud typ då, 5+4/5 enligt ÄL men 5+2 enligt senaste mensen, jag har korta cyklar. Det enda som är lite jobbigt med så tidiga ultraljud är att det ofta är för tidigt att se hjärtaktivitet och då måste man komma tillbaka... jag har ett andra ultraljud nu på fredag och då hoppas hoppas hoppas jag att jag kan slappna av lite efter. 
  • elin1989

    Nu har jag haft mitt andra ultraljud, 6+4 enligt senaste mensen.

    Fick se ett hjärta som tickade och mäter 7+0 vilket stämmer med ägglossningen, BF är 2 juni! :)

  • elin1989
    evelinagra1 skrev 2022-10-14 20:14:42 följande:
    Men gud va skönt att höra!! stor stort grattis 
    Tack så mycket, det är en sån lättnad! Om min sambo nånsin kommer hem från jobbet så ska jag äntligen berätta för honom ikväll, han vet fortfarande inte att jag är gravid stackaren!!
  • elin1989

    Berättade äntligen för min sambo och han sa att han redan hade listat ut det eftersom jag inte alls har försökt ligga lika ofta haha. Så jag borde väl egentligen ha sagt det tidigare! 

    Nu försöker jag boka NIPT vilket inte är så lätt där jag bor, man måste göra det privat och försöka hitta klinik själv 

  • elin1989
    Sophiee92 skrev 2022-10-19 15:17:18 följande:
    Åh förstår verklige hur du känner... När har du BIM?
    Rewner är ju gravid, så det är missfall hon oroar sig för. 
  • elin1989
    Rewner skrev 2022-10-19 08:53:58 följande:

    Ont i magen och ryggen samtidigt som jag upplever att brösten ömar mindre. Väntar bara på att jag börjar blöda också. Vet inte hur jag ska orka försöka igen om det inte går vägen denna gång heller?


    Hoppas verkligen att allt går bra. Har du haft ditt ultraljud än? Symtom kan ju komma och gå, det behöver inte betyda missfall. 
  • elin1989

    Dalarna,
    jag förstår verkligen hur det måste kännas, du vill verkligen ha barn och att avsluta nu skulle innebära att du var tillbaka på start. 31 är inte gammalt men att hitta en ny man, etablera förhållandet, flytta ihop etc tar förstås tid. 

    Att skaffa barn med en person man inte är lycklig med slutar sällan bra tror jag. Dessutom låser du dig till honom för livet. Jag fick mitt första barn när jag var 24 och även om jag förstås inte ångrar min son så förlorade jag så sjukt mycket tid på att vara med en man som gjorde mig olycklig. Vi var tillsammans till sonen var 5 och det hade aldrig varat så länge om vi inte hade barn. Att avsluta den relationen är det absolut bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv. 

    Jag vet inte vad som är rätt för dig, men som du beskriver situationen så skulle jag tveka väldigt mycket att skaffa barn i det läget.

  • elin1989
    J3nnif3r skrev 2022-11-02 07:59:03 följande:

    Fyrklöverns: alla mina hormoner är borta sen i somras. Dubbelkollat med 3 blodprover, Så tyckte det är lite konstigt. Får se vad som sker men kommer fortsätta kolla med äl test. Enligt flo är den idag men negativt test. Så får se om NC har rätt då är den 8nov.


    Men det undre testet på din bild är ju positivt? Om dina prover var negativa efter i somras så ju det här en ny graviditet? Jag skulle be att få fler blodprover, gärna tre med 48 timmars mellanrum för att se vad som händer. Det är ju ingen poäng att göra ÄL-tester med ett positivt graviditetstest?
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-11-12 07:32:56 följande:

    Tempen stack iväg igen men testerna är negativa. Man anar ett svagt streck på Cb testa tidigt men det kan lika gärna vara en skugga av färgen. Lägger in det här så får ni också titta. Rfsu är tokblankt, det går inte ihop med tempen på nåt vis. Fortsättning följer alltså..


     


     


    Jag tycker att Cb testa tidigt är lite svåra att tyda när folk lägger upp dem online (även om de alltid har varit tydligt negativa när jag har använt dem själv!). Är det vanliga rfsu du använder? Jag tänker att även de med 25 mlu/ml BORDE ge utslag på äl+12, men hoppas förstås att testet blir positivt imorgon. 

    Följer er alla i bakgrunden och hoppas att det blir plus den här månaden!
  • elin1989
    Fyrklöverns skrev 2022-11-12 20:21:05 följande:

    Håller med att det ändå borde visa positivt på äl+12 även de vanliga testerna om man är gravid. Det är vanliga rfsu jag testat med. Första gången jag använde cb testa tidigt så jag har ingen erfarenhet hur de beter sig. 


    Vad fint av dig! Hur mår du? Vilken vecka är du i?


    Jag är 11+1 idag :) Hade NIPT i måndags och allt såg bra ut, väntar på resultaten nu. När jag har varit i försöka skaffa barn-grupper/forum själv så har jag alltid tyckt att det varit lite jobbigt/irriterande när gravida hoppar in och skriver (skrytmånsar!!!) så jag vill inte vara den personen! Men jag hejar på er!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?