Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna jag tänker på dig <3 fruktansvärt att du ska behöva gå igenom detta igen. Hoppas att behandlingen går smidigt och att ni får hjälp snabbt. Vad skönt att höra att er relation har stärkts efter sprickan, ibland behöver det hända för att det ska bli bättre. Skickar en massa kramar till dig och hoppas att din kropp hämtar sig och blir starkare än någonsin. 


    Vi hade också bara sex kring ägglossningen sista åren. Känns jättekonstigt att man bara ska ligga då för att det finns ett syfte. Nu har vi inte vågat ha sex sedan jag blev gravid och vet inte riktigt hur vi ska förhålla oss. Jag har läst att man skulle avstå första trimestern om man haft missfall tidigare. Tyckte det var obekvämt att fråga gynekologen om det. Jag får fortfarande mina konstiga nattliga orgasmer men de gör inte så ont nu. När jag vaknar av det så går jag till toaletten för det känns som jag börjat blöda. Tror inte vårat psyke någonsin kommer hämta sig från alla trauman. 


    LJM jag hejar på din ägglossning <3 lusten kommer väckas med hormonerna, vi kvinnor är programmerade till det så det löser sig säkert :)

    Chilins jag hoppas ni får starta IVF snart <3 Det ligger nån lättnad i att låta någon annan ta över kontrollen.

    Vickan hur går det för dig? <3 

  • Fyrklöverns

    Dalarna du är otroligt stark <3 Vad skönt att allting kommit ut. Hoppas att cykeln kommer igång snabbt nu och att ni får snabb tid till utredningen. 


    Sophie så spännande!! Intressant att höra hur du mår under behandlingen, håll oss uppdaterade längs vägen när du gör alla stegen. Åhhh hoppas det blir ett plus snart! :) <3 

    Tack finaste tjejerna, ni är bäst <3 

  • Fyrklöverns

    Vickan vad skönt att ni kom i kontakt med en läkare som var lyhörd och att ni kände er trygga :) Så himla bra med spolning snart. Tråkiga besked från regionen, hoppas att er läkare kan försöka påverka det trots allt. Sen tänker jag så här, om det finns passage i den ena äggledaren så vet du att den fungerar och då är det bara en tidsfråga innan ett befruktat ägg slinker igenom :) särskilt efter spolningen! <3 

    LJM heja fertilt sekret och ägglossning! Stickorna är näst intill positiva, hoppas det slår om snart :) 

    Dalarna, jag vill skicka dig ännu en kram <3 så himla dålig tajming att din kollega ska bli gravid nu plötsligt. Jag har goda förhoppningar att det snart är er tur och att det kommer gå bra. Din kropp vill inget annat än att bli gravid nu. 

    Sophie hur går det med sprutorna? Mår du fortfarande dåligt? <3 Förhoppningsvis är det snabbt övergående. 

  • Fyrklöverns

    Vickan: Jag är helt övertygad om att det kommer gå för dig om den ena äggledaren är intakt <3 Precis som du säger så blir väldigt många spontant gravida just efter spolningen. Min kollega hade försökt i ca två års tid och vips efter spolningen så blev hon spontant gravid på första ägglossningen :) andra barnet fäste efter bara några månaders försök och det var bara halvt planerat. Jag är glad att min äggledare också sprider hopp :) det känns rätt otroligt att det tog fyra försök att bli gravid med en äggledare gentemot ett helt år med två. Heja äggledaren! :D 

    LJM underbart med så hög temp! Hoppas ägglossningen blir bekräftad nu. Då kom den ganska så snabbt denna månaden. Roligt att det blir bättre och bättre för varje månad :) då är det bara en tidsfråga innan rätt ägg släpps <3 

    Sophie: Jag väntar med spänning som alla andra :) hoppas det blev många mogna ägg! 

  • Fyrklöverns

    Sophie jag vill också bara säga vilken hjälte du är som går igenom den tuffa processen <3 Hoppas nu på många fina ägg på fredag, och ett stort fint plus i mars!

    LJM vad spännande med tempdipp och en liten blödning! Vilket hopp att få det :) Jag får inte ihop vad det kan vara annars fem dagar efter äl eftersom din ägglossning blev bekräftad då så är det för långt efter för en ägglossningsblödning, och det är för tidigt för stänkblödning inför mensen. Håller tummarna för ett plus nästa vecka! <3 

    Jag följer er lite då och då, hoppas det är okej. Jag hejar och hejar så det ryker om det! <3 Innan det här året är slut så ska vi alla prata graviditet och bebisar istället :)

  • Fyrklöverns

    Sophie gud vad härligt att höra att det gick bra! Fantastiskt med många ägg och bra kvalitet på spermierna :D säkerligen har vitaminerna gjort en viss skillnad iaf. Jag känner på mig att det här kommer gå vägen nu :) håller tummarna så hårt att det blir många befruktade ägg och en lyckad återföring <3 


    LJM vad skönt att blödningen avstannat. Beskrivningen du gav på den är verkligen hoppingivande! :) Hur beter sig tempen nu? Kommer du testa nåt snart? 

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2023-02-18 09:56:29 följande:

    Dalarna, jag förstår inte heller varför jag plötsligt skulle få lågt progesteron om det nu är det. Kanske ett dåligt ägg isåfall? Men lågt progesteron ger väl förutom spottings även kort lutealfas och låg temp? Har ingenting av det.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Heja ägglossningen, skönt att den verkar vara på gång!

    Har läst på säkert 25-30 olika sidor om nidblödning och det verkar variera väldigt hur de ter sig och på en del ställen står att de kan pågå i upp till en vecka, andra ställen säger max 2 dagar. Vissa blöder mycket och andra bara pyttelite. Finns nog inte så mycket annat att göra än att vänta och se helt enkelt.


    Jag tänker också som du LJM, lågt progesteron hade inte gett dig så hög temp och lång lutealfas så jag tror verkligen inte på det. Annars kanske någon form av vanlig mellanblödning, sköra slemhinnor eller nåt. Men jag hoppas verkligen att det är en nidblödning. Kan du inte lägga upp din tempkurva? Det är så intressant att analysera. 
  • Fyrklöverns

    Sophie: Jag blev helt tårögd av att läsa att hela 9 av 9 ägg är befruktade, vilka roliga nyheter! :D <3 Åhhhh snart får du ett litet pyre tillbaka, det är verkligen underbart! :)

    Vickan: Vad knasigt med testerna, det verkar som att kroppen försökte ägglossa flera dagar, och som tur är gick det slutligen :) jättefin temputveckling därefter! 


    LJM: Men gud vilken snygg kurva! :D Det känns verkligen hoppfullt med dippen vid äl+5 och de små blödningarna därefter. Heja denna månaden! <3 Så tokig dröm du hade. Vi får hoppas att bara första halvan är sann :)

  • Fyrklöverns

    Sophie vilka fantastiska nyheter! :D Tänk att ni har ett litet pyre där inne som ska få gosa in sig i dagarna :) herregud du har en anledning att testa tidigt också! :D Vilka bra embryon där de flesta klarat sig och är av hög kvalitet, sådan lättnad att få några bra till frysen också för syskonförsök :) 

    Chilins: Helt otroligt att ni fick tid så snabbt till IVF-kliniken! Underbart när det blir åt det hållet i vården:) hoppas allting går lika snabbt och att du får ett fint plus på stickan snart :)

    Vickan: Tack som frågar <3 Jag tar en dag i taget vilket är en milstolpe i vår värld. Jag vaknar varje morgon med otrolig tacksamhet över att ha fått behålla graviditeten ännu en dag. Jag har ett ultraljud nästa vecka i v 12 att se fram emot med skräckblandad förtjusning. Nu har vi berättat för familjerna som börjat sprida vidare till släkten. Det var på gott och ont för nu känns det som att man har nästan lite press på sig, men jag väljer att ha en positiv inställning och förhoppning. Man har redan gått igenom det värsta tänkbara och nu kan det bara bli bättre <3
    Håller tummarna för din BIM denna månaden, heja äggledaren! :D

  • Fyrklöverns
    Mathilda88 skrev 2023-02-22 23:23:43 följande:

    LJM: Förstår nervositeten! Nära nu 💖🙏

    Fyrklövern: Så glad att du fortfarande hänger här och ger oss motivation och hopp med hur det går för er 😍🙏.  Svårt att inte berätta när man längtat så länge 💞. Underbart att kunna ändå njuta av varje morgon! 


     


    Tack fina du <3 Jag hejar på er allihopa och tänker att innan detta år är slut så sitter varenda en kämpe i denna tråden med en bakande bebis i magen. Det är underbart att läsa om uppdateringar från er där alla kommer ett steg närmare drömmen <3 Det gjorde ont i mig att läsa om era vänner, vi har nämligen själva tre par nära vänner som väntar barn i år och kommunikationen med dem har varit minst sagt ansträngd. Ingen förutom vi som gått igenom så lång tid av kamp på olika sätt kan förstå vad man går igenom. Heja världens bästa grupp <3 

    LJM åh jag håller tummarna så hårt för denna BIM! Är tempen fortfarande hög? Kommer du våga testa något? <3 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?