0 Följare 0 Följer

Fyrklöverns

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

34 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-11-14 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: BIM-lista16/11 LJM91 (tioende försöket, första barnet)

11/12 Vickan 31 (6:e försöket, första barnet, samt ca två års misslyckade försök med exet) 

11/12 Fyrklöverns (15:de försöket,.
2022-11-14 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: En liten uppdatering från mig också. Inväntade mensen precis som väntat. Jag mår bra tycker jag :) kände en lättnad när den kom då tempen varit låg nu i två dagar och jag hann till och med.
2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: Skönt att höra från dig också Sophie <3 låter som att ni har en sund plan denna månaden utan stressen som äl-testen ger. Jag hoppas att er avslappnade och lättsamma inställning ger ett efterlängtat.
2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: Tack för stödet fina du <3 Jag tyckte det var lättare att hantera genom att ha koll på tempen och kände att jag vill fortsätta tempa för jag ångrade mig att jag inte tempade första gången jag blev.
2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?:
Hej Lövsångerska! Vad roligt att du checkar in och ger oss hopp :) Det låter alldeles underbart att du är hemma med din 3 månaders pojke! <3 Tack för att du startade den här fina tråden :)

2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?:
Ingen ny bild men la upp en häromdagen. BIM är idag eller imorgon, jag tror att mensen kommer imorgon med tanke på tempen. Jag hoppas verkligen att din håller sig borta :) <3 

2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: Jag erkänner mig också besegrad denna månaden. Möjligen att jag hade en kemisk graviditet. Kollade på cb testet efteråt när färgen hade torkat ut runtomkring. Då kom strecket fram lite tydligare.
2022-11-13 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?: Men WOW Dalarna stort GRATTIS!!! <3 Det gjorde mig så glad att gå in här idag :D så himla glad för er skull. Ni behövde verkligen detta :) Ta hand om varandra nu och var glada och njut av ert lilla mirakel! Att.
2022-11-12 Fyrklöverns svarade i tråden: Är det positivt gravtest och vad betyder de andra?: Tycker du ska kontakta vården igen. Det kan vara utomkveds graviditet i värsta fall. Jag trodde själv jag hade fått missfall när jag störtblödde i v 7 men sen ökade symtomen och testerna.
2022-11-12 Fyrklöverns svarade i tråden: Försöka bli gravid i höst, följas åt?:
Vickan och LJM hur går det för er? Hur mår ni? Planerar ni testa nåt snart?