Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Att kompromissa

    Varför löste ni inte de här problemen innan ni åkte? Ska ni två verkligen ha båtsemestrar tillsammans....?

  • Anonym (Fundersam)
    Rosanne skrev 2021-07-31 12:03:53 följande:
    Jag bestämt mig att flytta ut också men min man tyckte att vi kan stå ut med varandra de återstående fyra månader av vår resa och att han skall låta bli att skrika på mig under denna tid. Det gick jag med på men om den ständiga irritationen redan finns dör som grund är det svårt att ha det bra, den försvinner hos honom då jag försvinner tror jag i alla fall.

    Jag är inte nedbruten alls, relationen var inte alltid så här. Min man verkar reta sig på mig i största allmänhet nu. Jag har svårt att sticka hem då lägenheten är uthyrd i 4 månader till.
    Fyra månader till....? Aldrig! Ta flyget/tåget hem och bo hos någon bekant eller semestra på annan ort! Du förstår väl själv att han inte kommer att vara trevlig ens tre dagar i sträck..?
  • Anonym (Fundersam)
    Rosanne skrev 2021-07-31 13:21:52 följande:
    Han föreslog att vi skall göra så, jag har ju kunnat säga nej också.Han sa ganska öppet igår att det är bara fyra månader till och sedan slipper vi varandra. Man kan ju bli ledsen för mindre.
    Men herregud, man ska inte semestra på de premisserna, att sen slipper man varandra! Ni kan lika gärna nu börja dra upp reglerna för er kommande skilsmässa, då slipper du honom för all framtid.
Svar på tråden Att kompromissa