Inlägg från: Anonym (Anonym@) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym@)

    Att välja att leva med en kvinna som bedrar

    Anonym (Augustimannen) skrev 2021-08-19 08:49:42 följande:

    Jag har läst i många trådar här om både kvinnor och män som blir bedragna av sina partners samt de råd och de diskussioner som allt det här väcker. Oftast landar det i att den bedragna skall avsluta förhållandet och hitta någon annan istället. Underförstått att det alltid går att hitta någon annan och att det självklart även leder till ett mycket bättre förhållande. Det finns naturligtvis sådana exempel. Men i alla fall..

    Jag är ännu ett exempel på en man som lever med en fru som har en älskare. Det tog ett tag innan jag insåg detta. Vårt sexliv har varit obefintligt väldigt länge iom att hon inte vill ha sex med mig. Jag är nog inget bra i sängen får jag inse men det är ändå trist då även jag har en sexlust som pockar på. Nu har hon i alla fall en älskare och jag konfronterade henne efter ett tag och till slut erkände hon. Det är bara sexet hon är ute efter med denna man. Inget annat. Hon bedyrar att hon älskar mig och vill leva med mig. Hon har bara sex med honom - inget annat. 

    Jag har processat den här situationen under en längre tid och vridit och vänt. Skall jag skilja mig? Skall jag finna mig? Osv. Jag har valt att finna mig i situationen. Jag tycker naturligtvis att det är trist att hon tydligen har en sexlust men inte med mig utan med en annan man. Men det kunde ju ha varit ännu värre. Hon kunde ju ha älskat honom och inte mig. Så jag har valt att inrätta mig i hur mitt liv har utvecklat sig. 

    Varför skiljer jag mig inte och "skaffar en annan kvinna"? Man "skaffar" inte en annan kvinna hur som helst. Som motvikt till de som i dylika trådar här beskriver hur dom hittat någon annan och hur dom nu har underbart sex med sin nya partner så har jag många fler exempel på där det inte alls blir så. Man blir ensam. Man hittar ingen. Man kanske hittar någon men det leder inte till ett bättre samliv.

    Så därför har jag valt att stanna kvar. Vi har det i de flesta områden väldigt bra. Vi trivs bra ihop och har många gemensamma intressen. Det finns mycket närhet och ömhet mellan oss. Men hon har valt att knulla med en annan man. 

    Livet går vidare. Man får vänja sig.

    Är jag ensam om att välja denna väg?


    Eftersom du vet, och otroheten fortsätter med din tillåtelse, men ogillande, utan någon som helst ånger, ser jag det som ren förnedring från hennes sida.
    Jag hade hellre sett mig själv ensam resten av livet än att leva ett liv där du blir bortvald och förnedrad dagligen i.o.m din kännedom. Min känsla är att du lever i ett cockold förhållande mot din vilja.
Svar på tråden Att välja att leva med en kvinna som bedrar