• n080dy

    Småbarns pappa behöver synspunkter

    Hej alla där ute 

    Jag har barn varannan vecka och båda mina flickor går på skolan. Mötte min flickvän för 13 månader sen älskar henne väldigt mycket!! men jag har saker som oroar mig vet inte hur jag skal göra. Hon säger att hon gillar mina barn hjälpt till å renovera mina barns blev jättefint!! med de månader som har gått så har vi varit mest i min lgh sen december, på grund av att jag snarkar lite och håller henne vaken, så jag har sovit på soffan (vi sover inte samma säng alls). min yngsta dotter har väldigt mycket energi!! så det kan bli lite ljud om dagarna, här stöttar vi på lite problem, när det blir för mycket så drar hon till sin lgh (i mina ögon rymmer). det är flera tillfällen detta har skett. detta oroar mig vet inte riktigt hur jag skal tolka det. vi har haft planer om å köpa gård, men jag vet inte är det smart? jag känner mig väldigt trygg i min roll som pappa. jag får rätt så ofta jag borde göra så här eller så här får så gjorde hennes mamma.Om mitt yngsta barn skadar sig på trappan upp i min lgh så brukar jag trösta och säga det att det är inte så smart å springa i trappan för då kan det här hända, där gör jag tydligen fel jag skal inte trösta, jag skal bara säga så händer när man springer i trappan.

    nu har vi kommit till et punkt att hon vill inte hänga med mig när jag har barnen, att jag inte prioriterar henne.

    mina barn ligger mig väldigt när och är kluven tänker jag fel? jag är pappa på halvtid. ibland måste jag resa på jobbet så då blir det lite mindre tid til henne ungefär 40 res dagar om året. dessa dagar planerar jag givetvis då jag inte har barnen.
    men försöker alltid ta ut en ledig dag då hon är det da jag har mycket komp tid eller jobbar hemma när det är lugnt. överraskar henne med små saker ibland som jag vet hon har användning för eller tycker om.

    jag känner själv att jag gör allt för å få til en rutin i denne familj, men trots vad jag gör och stressen bygger opp med djur och familj. jag får höra att jag er lat då jag jobbar 40 timmars veckor och lite mer när jag är borta. jag tvättar allas kläder gör mat och tar disken 99% av tiden, jag gör det inga problem så van at vara själv med barnen så inga konstigheter.

    Jag är väldigt blandat i huvudet med tankar vet inte vart jag skal ta vägen. är detta sunt för mig i huvud taget för mig? för barnen?
Svar på tråden Småbarns pappa behöver synspunkter