Inlägg från: Anonym (Jm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jm)

    Ägglossning 9 dagar efter missfall?

    Det låter onekligen lite väl rätt inpå.

    Har du tagit ett digitalt test eller en vanlig sticka? Om vanligt så antar jag att du med positivt menar att strecket är lika starkt eller starkare än kontrollstrecket?

    Jag vet inte hur det funkar men innan man får utslag på ett vanligt gravtest så kan man ju få utslag på lh. Kanske är det därför?

    Jag testade med äl och grav parallellt efter mitt missfall just för att kunna följa hur lh-testet sjönk och dörför vara säker på när det ökade igen

  • Anonym (Jm)

    Samtidigt är ju också frågan om din kropp kan varit med på missfallet innan du började blöda? Och att cykeln därför drar igång snabbare?

  • Anonym (Jm)
    anghar91 skrev 2021-09-14 13:20:36 följande:

    Jag testade med stickor. På gravtestet kom det bara upp kontrollsträck, och på äl-testet kommer upp ett rätt starkt sträck. Bifogar en bild på det. Jag tyckte mig läsa att ett äl-test bara ger utslag på graviditet om ett graviditetstest visar starkt positivt. Men detta kanske är fel information ???? Men kanske att det bara är att halterna i kroppen ännu inte lagt sig


    Det där är ju på inget sätt ett positivt äl-test och säger inget om att äl är på gång så länge du inte kunnat se stegringen sedan innan.
Svar på tråden Ägglossning 9 dagar efter missfall?