• Swedman

    Min kille ville inte betala för min dotter

    Blir man tsm med en kvinna med barn och sånt så får man ta skeden i vacker hand och smälta ihop med hela henne, dvs, även barn och djur. Att börja dela upp "kostnader" gör att man hamnar i en konstig sits då allt måste genomskådas och diskuteras om det ska delas på, kanske viss procent? Tvålen? Vem använder den mest hemma?  Vem vill äta mer lyxigare mat? Ska det delas också då?

  • Swedman
    93iii skrev 2021-09-15 21:15:32 följande:

    Jag (28) var tsm med en kille (35) vi var tillsammans i 5 månader och hade det jättefint ihop.

    Jag har en dotter (3år) han fick träffa henne efter 2 månader när vi blev ihop alltså, allt gick jätte bra i början. Han var jättesnäll mot henne, ville leka och göra roliga saker med henne. Efter ett par gånger vi hade umgåtts tsm, började han visa vissa sidor som jag ogillade och störde mig på. Han hade massa regler hemma och ville alltid kommentera hur jag uppfostrar henne. Han tyckte att jag borde vara mer sträng mot henne. Min dotter är liten, busar och testar väldigt mycket. Han förstod inte hur det är o ha barn för han hade inga. Han ville bjuda mig på mat men ville inte bjuda min dotter. Han ville inte betala för henne. ( jag ogillade det ) och blev irriterad första gången det hände när vi var på affären.

    Andra gången det hände jag blev så arg och ledsen kände mig besviken på honom. Hur kan man vara så snål? Han ville inte heller bjuda mig på dejt. Så jag kände mig sårad, åkte hem med min dotter. Gjorde slut med honom via sms för jag ville inte prata med honom i telefon eller träffas.

    Jag undrar hur hade ni gjort om ni hade varit i en sån situation? Jag Har fortfarande känslor för honom men hela situationen gör mig bara ledsen.


    Jag måste givetvis säga att det var rätt att göra slut med honom. Din dotter är en del av dig och det funkar inte och ignorera halva dig. 
  • Swedman
    93iii skrev 2021-09-17 12:23:08 följande:
    Jo exakt! Jag tänker likadant, så tråkigt att det ska vara så.
    Du är lite äldre än min äldsta dotter och jag kan tänka mig in i situationen när min dotter hamnar tillsammans med samma skithög som den du pratar om. Nä för fan. Du är värd nåt mycket bättre. Skaffa barn och liv tillsammans med nån som älskar HELA dig.
Svar på tråden Min kille ville inte betala för min dotter