Forum Ensam förälder - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min kille ville inte betala för min dotter

  Ons 15 sep 21:15 Läst 0 gånger Totalt 52 svar
  Ons 15 sep 21:15

  Jag (28) var tsm med en kille (35) vi var tillsammans i 5 månader och hade det jättefint ihop.

  Jag har en dotter (3år) han fick träffa henne efter 2 månader när vi blev ihop alltså, allt gick jätte bra i början. Han var jättesnäll mot henne, ville leka och göra roliga saker med henne. Efter ett par gånger vi hade umgåtts tsm, började han visa vissa sidor som jag ogillade och störde mig på. Han hade massa regler hemma och ville alltid kommentera hur jag uppfostrar henne. Han tyckte att jag borde vara mer sträng mot henne. Min dotter är liten, busar och testar väldigt mycket. Han förstod inte hur det är o ha barn för han hade inga. Han ville bjuda mig på mat men ville inte bjuda min dotter. Han ville inte betala för henne. ( jag ogillade det ) och blev irriterad första gången det hände när vi var på affären.

  Andra gången det hände jag blev så arg och ledsen kände mig besviken på honom. Hur kan man vara så snål? Han ville inte heller bjuda mig på dejt. Så jag kände mig sårad, åkte hem med min dotter. Gjorde slut med honom via sms för jag ville inte prata med honom i telefon eller träffas.

  Jag undrar hur hade ni gjort om ni hade varit i en sån situation? Jag Har fortfarande känslor för honom men hela situationen gör mig bara ledsen.

 • Anonym (R)
  Visa endast
  Ons 15 sep 21:24 #1

  Det låter som att du gjort rätt. Märkligt och skumt beteende du beskriver och det är inte omöjligt att den sidan av honom hade visat sig på ännu fler sätt om ni hade fortsatt tillsammans.

  Du satte ditt barn främst. Det är bra!

 • Anonym (oooo)
  Visa endast
  Ons 15 sep 21:28 #2

  För det första hade jag inte låtit en ny kille träffa mitt barn efter bara 2 månader. 

  Snålheten kan man tycka olika om. Jag kan förstå att han inte tycker han ska betala  för ditt barn, men samtidigt kan man så klart vara schysst och bjuda på något en enstaka gång. 
  Man kan dock aldrig förvänta sig att någon annan ska betala för ens barn och det måste vara frivilligt att göra det. 

  Men nu har du ju gjort slut så lämna det där bakom dig och grubbla inte på det. 

 • Anonym (???)
  Visa endast
  Ons 15 sep 21:37 #3 +1

  Var ni alltså på affären för att köpa mat, som han då bara ville bjuda dig på och inte din dotter??? Det är ju helt uppåt väggarna! Skulle hon då äta nåt annat? Eller skulle du betala honom för hennes del av maten? Hur mkt nu en treåring kostar i mat för en måltid...

  hur som helst, låter som att det är tur att du slapp undan, han låter inte klok.

 • Anonym (J)
  Visa endast
  Ons 15 sep 21:38 #4

  Har du bjudit honom ofta på mat men han har ej bjudit er tillbaka?

 • Ons 15 sep 21:42 #5 +1

  Nej, det låter helt rätt att lämna den relationen. Bjuder man hem någon på mat som ska ha med sig sina barn, oavsett om det är en kompis+barn, en släkting+barn eller ens dejt+barn, så har man ju mat till barnet också... Och det är såklart skumt att han tyckte att han skulle 'uppfostra' en treåring som vars mamma han nyss börjat dejta.

  Så vill jag påpeka att jag tycker det är uppåt väggarna fel att din dotter introducerades för någon du bara träffat i två månader. Vänta _mycket_ längre nästa gång, och introducera sedan personen som en kompis, och håll det på den nivån ett tag medan du ser hur personen är med och mot ditt barn.

 • Ons 15 sep 21:46 #6

  Att han har regler hemma hos sig får du naturligtvis rätta dig efter. Att han inte ville betala för en extra portion mat i affären låter däremot galet.

 • Ons 15 sep 22:40 #7

  Jag var alltid generös och brukade handla för alla, ibland så kunde jag ge honom presenter. Handla mat för honom. Så jag blev besviken när han inte ville betala för min dotter när vi var på affären.

 • Ons 15 sep 22:41 #8

  Jag var alltid generös och brukade handla för alla, ibland så kunde jag ge honom presenter. Handla mat för honom. Så jag blev besviken när han inte ville betala för min dotter när vi var på affären.

 • Anonym (Lisa)
  Visa endast
  Ons 15 sep 22:46 #9 +1

  Jag är ett paket som kommer i fler delar: jag, min son och min dotter. Vill man komma in i vår familj for man vackert acceptera att vi är ett kluster. Att köpa mat till mig men inte mina barn skulle jag aldrig acceptera. Så hanterar man inte en familj. Vill han inte acceptera OSS så är han inte rätt man för uppgiften. Mina barn ska aldrig behöva känna sig utanför sin egen familj.

  Han behöver ha ett vi tänk som sträcker sig utanför han och mig. För jag är mamma. Take it or levar it.

 • Tor 16 sep 04:23 #10

  Det var tur det tog slut. Tur för ditt barn. Han var ingen snäll man

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll