Inlägg från: xnfsm |Visa alla inlägg
  • xnfsm

    BF juni 2022

    Emma1b skrev 2021-11-10 07:51:48 följande:

    Jag kommer också göra nipt, har redan bokat tid till 3e december, v 10+3. På bådamina döttrarrs RUL upptäcktes avvikelser som kunde tyda på kromosomfel, vilket fvp sen visade att det inte var. Men det var en hemsk väntan, så den vill jag inte uppleva igen! Men nu vill jag veta så snabbt det bara går. Jag fyllde 40 i somras så man är ju ingen ungdom längre, haha.

    Ikväll ska jag till gyn pga mina blödningar så jag hoppas verklogen jag får se ett fladdrande hjärta....

    Min mage är så uppsvälld att jag knappt kan knäppa byxorna. Vet ju att det beror på hormonernas inverkan på tarmarna och dessutom äter jag Niferex, järntabletter, men det känns ju jättefånigt att börja med gravidkläder i vecka 7!! Hur är era magar?


    Håller tummarna för ett litet hjärta som slår! Blöder du mycket? Jag har också haft blödningar.

    Min mage putar ut nedtill. Magen är normalt sett rätt platt men nu har jag typ en liten putmage som börjar från underlivet typ (ni fattar?) är i vecka 10 (9+0) idag. Känns helt sjukt! Och häftigt.

    I övrigt är magen trög deluxe äter järntabletter 100 mg varje dag på inrådan från BM.
  • xnfsm

    Värk idag, i nedre delen av magen och ut på sidorna. Haft molvärk innan men kraftigare idag. Gör typ ont att sätta sig ?hårt?. Orolig. Någon mer som har/haft det? Är i vecka 10 idag.

  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-10 12:30:32 följande:

    Jag har haft så flera gånger. Till och från. V.10 på lördag.


    Skönt att höra att det inte bara är jag. Känns typ som ont i äggledarna och svanken också. Har du haft så?
  • xnfsm

    Fråga gällande matvanor. Jag kör normalt sett periodisk fasta och äter första målet kl 12 på dagen och sista runt 20-21, det funkar bäst med min livsstil. Nu funkar inte det pga gravid och illamående så just nu äter jag frukost, lunch, middag och något kvällis. Hur ofta äter ni? Typ tidsintervall.

  • xnfsm
    kattnos skrev 2021-11-11 15:13:43 följande:

    Jag körde också oftast liknande periodisk fasta före graviditeten men det är väl bäst att äta mer regelbundet nu om jag har förstått det rätt. Så jag äter typ 06.30, 11-12, 16-17 och kanske något litet på kvällen. Typ. Går det för många timmar går jag typ under av hunger :)


    Ok! Snyggt! Jag är så ovan att äta på detta sätt måste typ ha något i magen jämt för att inte må illa. Har du illamående också?
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-11 17:22:25 följande:

    Intervall? Här känns det som jag äter hela tiden hahaha. Hoppas känslan av hunger konstant försvinner snart


    Haha kan också bli vrålhungrig men är mest illamående-hungrig om du fattar hur jag menar. Typ jag måste äta något för att bli av med illamåendet
  • xnfsm
    Vicktoria88 skrev 2021-11-11 18:28:51 följande:

    Jag äter typ konstant, haha, mina tänder kommer inte vara på topp efter detta. Fast när jag ska äta riktig mat har jag typ svårt att få i mig den, blir liksom illamående när det blir för mkt. Kött är speciellt svårt att få i sig, fisk går bättre. Men frukt, yoghurt, mackor och kex känns det inte som det finns något stopp för just nu!

    Har du fått gått på något mer VUL? Blöder du fortfarande?


    Haha tandhaveri efter graviditet typ. Samma här med riktig mat! Lättare med kolhydrater så som bröd, kex, frukostflingor osv.

    Blöder inte och har inte gjort det mer sen sist. Har dock sån värk i magen, långt nere och i ländryggen. Väldigt ont/känsligt. Fick ett till VUL som är nu på måndag! Hoppas se en bebis som är i vecka 10! Hur har det gått för dig?
  • xnfsm
    Vicktoria88 skrev 2021-11-12 19:22:14 följande:

    Haha ja nästan så.

    Åh vad skönt att det har slutat, man blir ju så orolig även om man vet att det är vanligt! Okej, kan det inte vara för att det växer som det gör ont? Jag har också som mensvärk tillochfrån men tänker att det är för att livmodern växer. Jag har inte blödit nått mer heller sen v 7 men drömmer att jag börjar blöda varje natt typ, så sjukt.

    Var på VUL i tisdags på IVF kliniken och då var den 2,2 cm och rörde till och med på sig, så häftigt att se! V 9+1 idag!

    Måste ni också gå upp och kissa ofta på nätterna? Skojar inte när jag säger att jag ibland går upp 3-4 ggr, är det normalt verkligen såhär tidigt?


    Men gud vad härligt! Grattis! Förstår att oron finns där, det gör den hos mig med. Min BM påminde mig om att UL inte är någon garanti eftersom det endast är en ögonblicksbild och mycket kan hända ändå liksom. Typ att det stillar oron högst tillfälligt. Hon har ju rätt i det. Jag är nervös inför mitt ul på måndag.

    Jag behöver tack och lov inte gå upp på natten men har tryck på blåsan typ hela tiden?
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-13 09:51:19 följande:

    V10 idag. Helt sjukt. Gått fort men ändå så sakta. Känner oro hela tiden. Men vaknade med sjukt illamående och ont i brösten så det lugnar alla fall. Vul på måndag och jag är så sjukt nervös. Vill bara att bebisen ska må bra. Räknar bara ner till massa saker nu känner jag. Inskrivning hos bm 3 december och sen nipt 8 december. Gud vad nervöst allt är. Känner att jag behöver få komma till jul och passera alla dessa milstolpar och speciellt v11 (10+4) då det gick åt helvete sist.

    Hur mår ni alla?


    Förståeligt med din oro! Håller tummarna för att du får se att allt är i sin ordning imorgon på UL. Har också UL imorgon Vi får försöka komma ihåg att de flesta graviditeter går bra. Har du barn sen innan?

    Jag mår rätt bra. Illamående och tröttheten är överkomlig. Känner mig oerhört känslig för allt just nu. Gråter lätt tex. Vill lägga in mig i bubbelplast typ
Svar på tråden BF juni 2022