Inlägg från: xnfsm |Visa alla inlägg
  • xnfsm

    BF juni 2022

    hurtänktedunu skrev 2021-11-14 11:14:17 följande:

    Ja jag hoppas verkligen det. Har haft sån hemsk växtvärk igår och idag så hoppas verkligen det ser bra ut. Så fort något känns blir man ju nervös. Håller tummarna för dig också.

    Ja man får ju tänka så. Och oddsen att det blir som förra gången är ju väldigt små nu när man sett hjärtat slå. Ja jag har två barn sen innan. Lätta och helt okomplicerade graviditeter med dom två. Har du barn?

    Haha ja det där med gråtande alltså. Började böla på väg till förskolan och hämta andra barnen här om dagen. Så kan man ju inte gå in tänkte jag. Ibland blir man rädd för sig själv.


    Ok, vad skönt och bra med erfarenheter från två okomplicerade graviditeter också då. Jag har inga barn sen innan.

    Har du haft UL än? Jag har kl 14. Kan inte tänka på något annat.
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-15 11:14:44 följande:

    Inte jag heller. Har tid nu. Sitter och väntar på doktorn. Hon är 4 minuter sen så det känns som en evighet och ångesten är på topp. Gud alltså


    Åh känner med dig! Lycka till, håller tummar!
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-15 12:16:35 följande:

    Bebisen mådde super bra och växer som hen ska. Lyckan nu alltså


    Underbart!
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-15 18:37:53 följande:

    Grattis vad roligt för dig.


    Tack! Känns väldigt skönt. Nu är det nedräkning till kub!
  • xnfsm
    Vicktoria88 skrev 2021-11-15 21:32:16 följande:

    Skönt att höra, stort grattis!


    Oerhört skönt! Har du något UL inbokat?
  • xnfsm
    TheSwedishKiwi skrev 2021-11-16 08:59:26 följande:

    Befinner mig idag i V8+3 och fick panik när jag vaknade på morgonen och det rann rött blod i toaletten. Kom även mörkröda klumpar på pappret när jag torkade. Jag har ingen smärta och nu tre timmar senare då verkar det avstannat. Förde in ett finger för att kolla läget och fick lite brunt blod på men inte rött. Jag vet inte hur jag ska känna just nu. Vi såg ju hjärtslag för ett par veckor sedan så man har ju fått upp förhoppningarna rejält. Skulle göra så ont mentalt om det visar sig att det blir missfall, speciellt eftersom vi försökt få barn i flera år.

    Ska se om jag kan lyckas boka in ett tidigt ultraljud på mödravården trots att jag inte ska bli inskriven förrän 29 november. Ivf kliniken har ju lämnat över ansvaret nu när de ansåg att det såg bra ut. Så jag befinner mig i ett mellanläge där jag inte riktigt vet vem jag ska kontakta. Håll tummarna för mig är ni snälla!


    Fy vad jobbigt! Kan ju vara helt normalt med blödningar, jag har haft det också, både rött och brunt. Klumpar kanske kan vara lite koagulerat blod? Var det stora klumpar? Kolla upp om du vill vara säker. Håller tummarna för dig!
  • xnfsm
    Vicktoria88 skrev 2021-11-16 12:10:54 följande:

    Ja jag har den 7 dec, är då i v 13 så ska bli skönt, då kanske man kan slappna av lite. Men har ju redan varit på två nu innan också.

    Är det första ultraljudet på MVC som är KUB? Vet du? Så förvirrad av alla förkortningar. När har du nästa ultraljud?


    Åh det är ju bara 3 veckor då! Håll ut jag har också UL (kub) bokat, 6 december! Sen kan vi förhoppningsvis slappna av lite ja.

    Kub-test är ultraljudet där dom kollar om det finns risk för kromosomavvikelser. Man kan ju ha gjort UL innan dess också tror jag. Jag har gjort det iaf, via barnmorskan.
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-16 11:43:37 följande:

    Ja verkligen. Förstår känslan. När har du kub?


    6/12 är kub, mindre än 3 veckor vilket känns överkomligt snart är den känsligaste tiden över!
  • xnfsm

    Vecka 11 idag! Hur mår ni? Jag har fortfarande den där helt overkliga tröttheten (nästan hela tiden), lätt illamående, kissnödigkänsla och fryser så mycket. Lukter är oerhört jobbigt, mår illa i duschen av min egen tvål, fick byta schampo och balsam pga detta.

Svar på tråden BF juni 2022