Inlägg från: xnfsm |Visa alla inlägg
  • xnfsm

    BF juni 2022

    Vicktoria88 skrev 2021-11-20 10:11:56 följande:

    Ja 3 veckor låter inte så länge men känns som en evighet ju. Jag kollade med barnmorska nu och tydligen så gör man inte KUB om man är under 35 här, så måste boka privat isåfall. Så kluven hur man ska göra, är 33 år. Har du bokat KUB privat? Hur gammal är du? :)


    Fattar känslan, tiden går så sakta nu ju. Du kommer fixa det!

    Hmm ok, hos min BM blir man erbjuden kub om man är över 35 och/eller om man är lite orolig och vill testa. Det var liksom inga konstigheter, typ självklart att jag skulle gå eftersom jag är orolig. Jag har GAD, generaliserad ångest.

    Det borde vara samma oavsett var man går tycker jag! Borde vara en självklarhet för varje kvinna att få UL, kub, kejsarsnitt osv. Liksom vad är större än att genomgå en graviditet och en födsel?! Jag blir frustrerad?
  • xnfsm
    TheSwedishKiwi skrev 2021-11-20 12:20:14 följande:

    Jag förstår dig. Jag har precis gått in i vecka 10 och jag har oerhört svårt för dofter. Saker som jag normalt tycker luktar jättegott får mig nu att vilja kräkas. Tvättade håret igår och tyckte det luktade hemskt starkt. Bytte lakan häromdagen och tyckte de också luktade ?för rent?, haha.


    Samma här! Det luktar för mycket liksom. Haha
  • xnfsm

    Triggervarning om någon är känslig för kroppsvätskor!

    Någon fler som har mycket flytningar? Mina verkar vara harmlösa, ingen direkt lukt eller kliande eller något men verkligen mycket.

  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-22 09:58:06 följande:

    Oh ja. Massor men enligt gyn har det vart normala flytningar då dom sett det vid vul. Men ibland får man ju torka typ 100 ggr när man går på toa.


    Ok! Ja, inte heller hört något annat när jag gjort vul, än så länge.
  • xnfsm
    My871 skrev 2021-11-24 18:30:05 följande:

    Mina farhågor besannades idag. Ultraljud i vecka 10+5 och dom hittade inte något levande foster.

    Allt känns tomt och hemskt, som en konstig dröm.

    Tog ett graviditetstest nu och det visade starkt plus. Har kvar alla symtom och känner mig galet lurad av min kropp. Nytt ultraljud nästa vecka och sen framkalla missfall om det inte sätter igång av sig självt innan dess.

    Suck


    Men åh nej, fy vad ledsamt. Känner med dig. Det är ju skräcken man har. Vet du varför du ska vänta och göra nytt UL? Alltså varför man inte framkallar missfall direkt menar jag. Bara undrar, helt ok om du inte orkar svara.

    Kram
  • xnfsm
    Blomman223344 skrev 2021-11-23 19:52:07 följande:

    Hej

    Jag är i v 12+ och gjorde KUB igår, vi fick de lägsta siffrorna man kunde få så de var väldigt skönt.

    Jag har mått konstant illa sen vecka 7 och undrar när man kan förvänta sig att de kommer gå över?

    Sedan har jag börjat då väldigt ont i magen, oroar mig att de e ngt farligt för bebis när jag får så ont. Eller e de normalt?


    Vad skönt! Längtar efter att förhoppningsvis få samma besked på mitt kub. Jag har också haft riktigt kraftig värk i magen av och till.
  • xnfsm
    My871 skrev 2021-11-24 22:13:11 följande:

    Dom vill vänta en vecka till och göra ett ultraljud till så dom inte ser fel och något verkligen växer där. Hade hcg på 19900 idag iaf. Så det är väl därför man känner sig gravid ännu.

    Usch nu vill man ju bra att det ska komma ut ordentligt.

    Dom såg en graviditet som liknade ca 7-8 veckor. Men enligt mitt gravtest så borde jag vara längre än så tyvärr.


    Ok. Ja men oja, det är fullt förståeligt att du känner så, jag hade känt samma. Bara bli klar med den processen liksom. Hur går tankarna och känslorna idag?
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-27 08:42:10 följande:

    Äntligen går jag in i v12 idag. Känns helt underbart.


    Samma här! Idag
  • xnfsm
    Vicktoria88 skrev 2021-11-27 11:12:39 följande:

    Har fått äta upp att jag skrev att jag knappt hade några gravidsymtom längre.. Sen i torsdags (när jag gick in i v 12) har jag mått jätteilla på morgonen, kräktes tillochmed för första gången imorse, har knappt mått illa alls innan. Har också haft ögonmigrän 3 ggr senaste veckan, brukar få det vid ÄL så antar att det är pga hormonerna. Men lite konstigt, står ju att symptom som migrän och illamående ska lätta efter v 12, borde inte bli värre efter v 12?


    Åh vad jobbigt. Kanske är tillfälligt? Hört att andra trimestern ska vara rätt bra för dom flesta.

    Jag har fått för mig att jag mår sämre när bebisen växer extra mycket. Obs endast egen föreställning, vet ej om det ligger något i det. Men vissa dagar är jag så overkligt trött, mår illa och allmänt dåligt liksom, kan även ha molvärk då. Då tänker jag att den växer lite extra eller utvecklar något särskilt just då hehe
  • xnfsm
    hurtänktedunu skrev 2021-11-27 18:33:37 följande:

    Du det kan nog ligga något i det. Jag har molvärk för jämnan känner jag. Ibland är det jätte mycket.


    Så är det för mig med! Hur mår du nu då i v 12?
Svar på tråden BF juni 2022