• TheSwedishKiwi

    Ruvare oktober 2021

    Nu har jag i princip tappat hoppet för den här gången. Vaknade och hade bruna flytningar. Så himla trist.

  • TheSwedishKiwi

    Så igår tog jag faktiskt ett test, trots att jag vet att det är alltför tidigt och jag var beredd på att även om jag ser ett positivt resultat så är det troligtvis på grund av Ovitrellen. Testet från igår ser ni överst på bilden. Imorse fick jag bruna flytningar och tappade hoppet. Men jag pratade med kliniken och de sa att jag inte ska tänka så negativt ännu då mensen inte kommit igång. Tog ett test till idag och resultatet var starkare än igår. Jag tror fortfarande till 95% att det är Ovitrellen då jag är på RD9 och den kan hålla i till RD10. Men intressant att strecket är så mycket tydligare idag ändå. Jag och min sambo är nu inställda på ett misslyckat försök så att vi inte blir alltför ledsna om det nu skulle bli så.

  • TheSwedishKiwi
    Lusselelle123 skrev 2021-10-17 08:19:28 följande:

    Vilket datum tog du ovitrellen?


    Sista Ovitrelle sprutan tog jag 7/10, samma dag som återföringen, så idag är dag 10. Ska ta ett test till imorgon och se om det fortfarande är ett plus och om det i så fall är lika starkt eller om det är svagare.
    apan95 skrev 2021-10-17 08:28:32 följande:

    Jag tror också det är positivt! Om det skulle va Ovitrelle som spökar borde testerna bli svagare inte starkare!


    Jag kände också att det borde vara så, men tänkte att det kan ha att göra med att kisset i förrgår var mer utspätt och kisset igår var mer koncentrerat. Men men, bara att avvakta och se!
  • TheSwedishKiwi
    smulis85 skrev 2021-10-17 07:29:57 följande:

    Blir så förvirrad.. fick en liten droppe blod vid insättningen av lutinus igår vid lunch, fick även massa mensvärk men inte kommit nån mens än. Har aldrig haft spottings förut innan mens. Måste vara denna dumma lutinus eller?


    Jag minns att mina slemhinnor reagerade på Lutinus redan från dag ett så det är mycket möjligt att det är på grund av den. Tror att det står i biverkningarna av den att det är vanligt med små blödningar om jag minns rätt!
  • TheSwedishKiwi

    Vaknade inatt och mådde väldigt illa, trodde jag skulle behöva kräkas. Dessa symptom är så förvirrande! Igår hade jag huvudvärk och var tvungen att ta Alvedon, var inte hungrig alls och kände mig nedstämd. Tänk om man ändå kunde få ett positivt resultat på testdagen så att man känner att det varit värt det!

    Inget brunt i trosorna nu på morgonen?

  • TheSwedishKiwi

    Idag är RD11 och Ovitrellen bör ha gått ur kroppen. Tog nytt test imorse och det är fortfarande positivt, men något svagare än förra testet. Det gör mig lite nervös för det borde väl bli starkare för varje dag som går? Fick även lite färskt blod på pappret imorse, men mest rosa. Usch vad detta är jobbigt. 5 dagar kvar till den officiella testdagen. Skulle man kunna spola fram tiden? Om det skulle visa sig att det lyckats och jag är gravid så kommer jag i och för sig gå och oroa mig för missfall så det är väl bara att acceptera att den kommande tiden kommer vara jobbig oavsett.

    Vad tror ni om testet och mina rosa blödningar? På bilden ser man inte så stor skillnad på de två sista testerna men då får man tänka på att det förra testet har legat ett par dagar och det från imorse är färskt. De brukar ju blekna lite med tiden.

  • TheSwedishKiwi
    Emma1b skrev 2021-10-18 11:25:39 följande:

    Här är en till som vill spola fram tiden!Tänkte tjuvtesta på onsdag, rd 7 med blastis och då 14 dagar efter ovitrell. Har haft blodblandade flytningar av och till sen jag började med lutinus, så jag slits mellan hopp och förtvivlan! Igår trodde jag jag fått en rejäl blödning och att det var kört, rusade till toaletten men nej, det var bara vit lutinusflytning, pust!

    Ni som gjort FET, slipper man lutinus då? Detta är min första ivf så jag vet inte så mycket än...


    Vid mina två FET har jag inte behövt använda Lutinus. Endast tre Ovitrelle sprutor.
    Eskobar77 skrev 2021-10-18 11:35:19 följande:

    Grattis till alla er som har fått sitt efterlängtade plus!

    Själv har jag officiell testdag imorgon och tjuvtestade i lördags med ett CB testa tidigt. En mycket svag linje kom upp och det kändes jättedåligt med tanke på att jag då var på rd 10. Idag är jag alltså på rd 12 och jag har inte testat mer. Orkar inte med nederlaget då jag är till 96% säker på att jag inte är gravid. Detta var vår tredje FET och alla har varit med toppfina embryon. 2 av 3 hade dessutom börjat kläckas och min slemhinna har varit bra varje gång. Just nu känner jag mig mest uppgiven och ledsen även om jag vet att hoppet inte helt är ute. OM det skulle visa positivt imorgon så kommer jag ändå ha en dålig känsla, då testet i lördags var svagare än ett test jag tog på rd 9 i juni- då jag faktiskt var gravid men det slutade i mf i v 6-7...
    Vi betalar alla våra försök själva och jag vet inte riktigt hur vi ska göra nu. 3 blastisar finns kvar i frysen iaf.


    Jag önskar dig verkligen lycka till. Jag vet inte om du känner samma, men för mig känns det bra att ha det här forumet att skriva av mig i, och läsa om andra som går igenom samma sak. Trots att man får blandade känslor när man ser andra som plussar, så tycker jag ändå att det visar att möjligheten finns där, och när man inte lyckats så kan man i alla fall få stöd från de som går igenom precis samma sak.

    Ge inte upp!
  • TheSwedishKiwi

    Tog en annan typ av test idag och nu tänker jag inte ta något mer förrän på lördag då det är min officiella testdag! Kul att se lite nya personer i tråden, ser fram emot att få följa er resa!

  • TheSwedishKiwi
    Emma1b skrev 2021-10-19 10:49:19 följande:

    The swedish kiwi,grattis och hoppas du kan lita på ditt pluss nu!!


    Jag är helt förfärad. Blöder rött blod idag. Ska ringa kliniken och be om råd. Graviditetstestet jag tog igår var ju positivt så jag hoppas hoppas hoppas att det är en ofarlig blödning.
  • TheSwedishKiwi
    Dibella skrev 2021-10-19 14:13:28 följande:
    Jättevanligt att IVFare blöder i början av graviditeten, hoppas att det bara är det Hjärta


    Jag hoppas verkligen på det. Kliniken kunde inte direkt ge mig några råd, utan sa bara att det kan vara helt normalt eller så kan det vara början på missfall och det är för tidigt att veta. Hon bad mig avvakta tills min testdag på lördag. Hon var trevlig, men samtidigt kände jag att hon stressade igenom samtalet och bara ville vidare till nästa. Hon sa i alla fall att det positiva resultatet jag fått inte bör ha något med Otrivellen att göra.

    När jag frågade vad jag skulle göra om jag började blöda mycket sa hon bara att jag skulle höra av mig om jag är orolig över det. Tycker att hon kanske borde ha nämnt att man definitivt ska höra av sig om man blöder mycket och får ont samtidigt, för då kan det ju vara utomkvedshavandeskap. Det har jag tyvärr haft en gång och då rök ena äggledaren för den var helt söndertrasad. Nu vet ju jag om den risken och att den är något högre för mig som redan haft ett, så jag vet vad jag ska göra, men tyckte ändå hon kunde nämnt något om det när jag frågade.

    Jag är säkert bara petig. Jag letar bara efter så mycket stöd som möjligt i den här situationen för den är så känslomässig och stressig. Känns som att jag vill prata om det med alla jag känner, men samtidigt vill jag inte att någon ska få förhoppningar om att det blir något eftersom det är alldeles för tidigt.
Svar på tråden Ruvare oktober 2021