Inlägg från: Anonym (Ann Onym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ann Onym)

    Kan man inleda en relation med någon man inte är attraherad av?

    Det är klart att man kan. I vissa andra länder är det nog många kvinnor som gör det, eftersom ekonomisk trygghet är något de inte kan skaffa sig själva. Då får även bajskorvar ett gyllene skimmer, kan jag tro.

    Jag minns så väl en av de första thai-fruarna i min barndomsstad. Hon gick och blev hållen i armen av sin fete fule svenske man, och hon var alltid klädd i lårhöga stripper-stövlar, minikjol och någon liten bolerojacka, även mitt i vintern. Jag vet inte om hon inte fick några andra kläder eller om hon ville se ut så. Eller om hon var offer för trafficking. Inte tror jag att hon tände på det grisnyllet i alla fall.

    Men i Sverige finns det väl ingen större anledning för en kvinna att limma på första bästa man med plånbok om hon inte ser ut som ett troll och är sjukpensionär vid 26.

    Fast sen är det det där med biologiska klockan, jag har inte haft det problemet själv så jag vet inte i vilken grad det tar över ens tankar och val. Men allt fler kvinnor skaffar barn helt själva, så uppenbarligen är det inte alla som tycker att barnlängtan kräver en man till vilket pris som helst.

    Själv är jag mycket attraherad till intellekt så man skulle definitivt kunna säga att jag ibland väljer män som många inte är attraherade av fysiskt, men attraherad är jag, fast av andra saker. Tunnhårig, liten kulmage, kort eller spinkig har mindre betydelse för mig om mannen har skärpa i blicken, bildad mångsidig humor och verbal slagkraft. Plånboken har jag själv.

Svar på tråden Kan man inleda en relation med någon man inte är attraherad av?