• StudierKemi

    Vem ska kämpa för mig nångång…

    Du är verkligen inte ensam om din situation, och inget av det här är ditt fel. Männen har i n g e n s t a n s att lära moral ifrån, trots att dem inte har den medfödda moraliska kompassen som vi kvinnor har. Vänd Dig till lojala, katolska män, och alla dina drömmar kommer att besannas.

  • StudierKemi

    "Y", att tolka vem som har moral eller inte är INTE din starka sida, Du har helt enkelt andra styrkor i din personlighet. Men Vladdis råkar vara en man som har den moraliska kompassen, liksom jag. En stor majoritet av kvinnorna är starkt moraliska, vilket jag vet för jag har sett mycket statistik på detta. Män väljer oftast sådana kvinnor att gifta sig med och skaffa barn med. Sådana kvinnor är osjälviska och kan inte håna mannen spontant utan anledning, vilket givetvis är en mycket attraktiv egenskap. Vladdis har inte sett den statistiken säkert som jag pratar om, men han har observerat sig fram till vardags, detta ser jag på en gång. Om en kvinna eller man är både känslig (F=feeler) och organiserad (J=judger/planner) på samma gång så blir man an naturen ett proffs på att förstå en annan persons känslor. Kolla statistik att män har inte lika ofta den moraliska kompassen (vilket givetvis är ett problem):

  • StudierKemi
    Anonym (Y) skrev 2021-10-14 12:41:00 följande:

    En tillförlitlig källa som visar på att män inte har någon medfödd moralisk kompass men att kvinnor har det.


    Detta går inte att undersöka på annat sätt än att fråga ut människor en och en, och be väldigt många deltagare i undersökningen att besvara frågor i stil med:

    1) Du känner dig överlägsen andra människor. (Ringa in siffra 1,2,3,4, eller 5)

    2) Att vara organiserad är viktigare för dig än att vara anpassningsbar. (1-5)

    3) Det är viktigare för dig att ingen blir upprörd än att du ska vinna en diskussion. (1-5)

    4) Du känner ofta att du måste rättfärdiga dig själv inför andra människor (1-5)

    5) Du har ofta svårt att relatera till andra människors känslor. (1-5)

    För att få alla frågor besök gärna: www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest

    Som sagt, det finns ingen annan forskning som man kan göra än så: Att ställa många frågor till människor och anteckna svaren. Jag är även hobby-forskare när det gäller myer briggs, och denna har hjälpt mig massor att förstå mig på andra individer. Det finns dem som släkt-forskar på fritiden och deras historiska fynd står ibland med i tidningar, men för mig var det myer briggs som väckte intresse istället. Och Du undrade även hur jag vet vad Ts är för personlighet? Nästan alla kvinnor är personlighetstypen ISFJ (introvert, sensor/jordnära, feeler, judger/planner), så jag klassar varje ny kvinna som ISFJ (extraverted feeling/osjälviskhet, FJ, finns) tills hon uppvisar andra drag. Om hon stirrar på mig och har smått självisk approach klassar jag henne genast som ISFP (introverted feeling/egoism, FP (spontan feeler), finns) tills hon bevisar mig något annat. Jag gissar på att de tillhör dem allra allra vanligaste personligheter tills annat underlag märks.

    Men Du ser väl på Ts vad försiktig hon är i sitt sätt, hon har ingen egoistisk första approach whatsoever, därför är hon garanterat personlighetstypen ISFJ (The Nurse, feeler, och planerande. Killarnas favorit säger statistiken. Hon mobbar aldrig.). Det är väl inte svårt att se vad trevlig hon är? Dessutom ignorerar hon mig för jag är en utstickande intuitiv (personlighet på mig: INFJ, introvert, intuitiv/kreativ, feeler, judger/planner. Alltså är jag också extraverted feeler och osjälvisk, men jag satsar inte på att "passa in" som Ts gör, därför connectar jag inte så ofta med sensors/dem jordnära, men det är inget fel på mig). Därför kan man dra slutsatsen att det är killarnas fel och att de har varit själviska, samtidigt som Ts har varit osjälvisk. Hon borde skaffa sig en jordnära katolik. Jag tror hon skulle gillat detta mer än en intuitiv katolik, men jag kan ha fel.
  • StudierKemi
    Anonym (Y) skrev 2021-10-14 17:25:01 följande:

    Och nej, du kan inte dra någon som helst slutsats att det är killarnas fel. Det är högst troligt så att problemet ligger hos ts själv, i och med att hon ständigt blir bortvald.

    Trams.


    VARFÖR VÄLJER MAN BORT SNÄLLA, OSJÄLVISKA KVINNOR? Vad byter man sig upp till, det finns inget attraktivare än osjälviskhet... Dessa män är ateistiska skitstövlar helt i onödan, det här är sååå elakt - man byter INTE sin kvinna mot en annan lika lätt som man byter kalsonger. Det är KÄNSLIGA MÄNNISKOR som vi pratar om, visa lite respekt för 17... Usch för er tänkare, som inte kan visa lite finkänslighet och hyffs.
  • StudierKemi
    Anonym (knappast) skrev 2021-10-15 18:41:54 följande:

    Den katolske kille jag var ihop med var den ende man som var så sexuellt avvikande att vi faktiskt inte kunde ha ett sexliv. Han hade bara en enda fantasi och den måste spelas upp exakt så annars kunde han inte fungera.

    Och den involverade inte penetration av en kvinna.


    Det är inte katolicism att ha sex innan äktenskap. Han var en simpel ateist som bara krossade ditt hjärta efter sex? Usch för ateism.....

  • StudierKemi
    Anonym (suck) skrev 2021-10-16 07:36:04 följande:

    Här hoppade man till förhastade slutsatser, att jag saknar moralisk kompass bara för att jag inte stödjer katolicismen är totalt felaktig, jag tolererar inte pedofiler, våldtäktsmän och mördare t.ex. men katolicismen skyddar sådana personer hela tiden, särskilt pedofiler.


    Lär dig googla och dubbelkolla om du har rätt eller fel. Präster stängs av från kyrkan vid minsta misstanke om pedofileri, för att de är inte katoliker längre då, utan ateister precis som du. Både ateistiska fd katolska präster, och du som inte tror på moraliska genier som Jesus, kommer komma till samma plats i livet efter detta... Gehenna/helvetet.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/katolska-praster-avstangda
  • StudierKemi

    Någon anmälde mitt inlägg där jag uppmuntrar till katolicism. Om detta inte är en diskussion om ideologier så varför försöker dem sprida satanismen??? (Det handlar alltid om en eller annan ideologi, alltid)

Svar på tråden Vem ska kämpa för mig nångång…