Inlägg från: Anonym (Hanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hanna)

    Legat med få?

    Vandraren80 skrev 2021-11-21 18:05:09 följande:

    Så efter all tid av tystnad så är det nu han som vill släppa. Och när du ändå svarar så är det fel.

    Jag tror också mer och mer på narcissist-teorin ju mer jag läser. Jag noterade att någon i tråden hade meningsskiljaktigheter med det, såklart är det bara en teori, den kan vara fel.

    Nej det finns ingen logik, absolut ingen. Jag skulle tro att om du låtit honom vara hade han mycket väl kunnat dyka upp om X antal månader, då han var på "det" humöret. Nu stack du hål på hans bubbla, något han säkerligen inte är van vid och inte gillade alls.

    När du skriver "som ett monster i ditt huvud" så vill jag även poängtera att om han fortsätter såhär men diskussionen inte leder någonvart så var försiktig så att du inte blir ännu mer emotionellt indragen, det är lätt hänt. Han är inte den du trodde att han var, och risken är att han nu bara vill hålla dig kvar för att "ge igen" och få dig att må lika dåligt som han troligtvis gör nu. Låt honom inte göra det, det är inte värt det.


    Ja, och det galna är att han inte alls ville släppa? fick flera inlägg där han ville att vi skulle fortsätta, vara kompisar, fortsätta prata då och då. Först när jag ifrågasatte att okej ?hur går man vidare från nu?? då orkade han inte älta, jag svarade att jag ältar inte utan jag resonerar från prick NU och framåt..DÅ valde han att släppa med ?vi får se om vi hörs igen? och hur jobbigt det var för honom att ja suttit med telefonen i handen hela dagen fast han inte velat. Fast det är ju han som tjafsat på mig. Jag ville vara tills kvällen. Men det ?skiter väl jag i? som han uttryckte det så fint.

    Jag tror också han mycket väl kunnat om det fortsatt dykt upp när det passat honom? ?hej nu är jag kåt och sugen, vad gör du? och det skulle inte förvånat mig om han gör ändå. Med tanke på att jag varit öppen med att jag tycker om och bryr mig. Det kan man om man vill spela ganska bra på.

    Just nu är jag mest arg?besviken och trött. O h vad jag än säger till honom så blir allt fel. Jag kan inte göra rätt eller säga rätt hur gärna jag än vill

    Sista

    Han: Jag fattar väl att du undrar, men du för undra på. Jag kommer inte prata om detta. Punkt. Acceptera. Respektera.

    Kan du göra det och släppa detta nu? Ja eller nej?

    Jag: Alltså helt seriöst Xxx jag bad att få vara tills ikväll då jag hade annat för mig. Men men? helt ärligt? Vad ska du med mig till? Bara kasta skit på? Så FÖRLÅT att jag tyckte om dig och brydde mig om dig. Och FÖRLÅT att jag är den jag är som undrar och blir stressad när någon försvinner på Alltså helt seriöst Martin, jag bad att få vara tills ikväll då jag hade annat för mig. Men men? helt ärligt? Vad ska du med mig till? Bara kasta skit på? Så FÖRLÅT att jag tyckte om dig och brydde mig om dig. Och FÖRLÅT att jag är den jag är som undrar och blir stressad när någon försvinner på. Och förlåt för allt då

    Han: Jag vill bara ha ett ja eller nej på min fråga

    Jag: Ja, om jag får veta vad i hela världen du ska ha mig till? Jag verkar ju vara det absolut värsta i ditt liv

    Han: Åh vad fan. Nu lägger vi ner detta helt. Jag ids inte ödsla den lilla lilla energi jag har på att pseudotjafsa på wordfeud.

    Jag: Okej så du får fråga saker men inte jag? Speciellt när jag säger att jag inte har tid?

    Han: Jag skiter väl i om du har tid? Det är bara att låta bli att svara. ha det gött

    Jag: Nej det ska jag verkligen inte ha det?men hur hade det sett ut om du fick bestämma?

    Han: Jag vill inte lägga mer tid på detta nu.

    Jag: Jag vill bara veta, Kan du förklara lugnt och sansat vad du menar? Inget tjafs? inte alls sugen på att ha en konflikt med dig

    Han: Du har inte förstått alltså?

    Såhär: jag försvinner ibland och det vill jag få göra utan att få frågor om det. Hade jag lovar dig något hade det varit en annan sak. Men vi är två cyberkompisar. Inga obligationer, inga krav, vill man så gör man, vill man inte så gör man inte. Jag vill inte ?>

    Jag: Jag vill inte vad?

    Han: behöva förklara mig för dig eller någon annan. Kan du acceptera det så kan vi fortsätta prata lite så och då, kan du inte det så ska vi inte ha någon kontakt alls.

    Jag: Jag vet faktiskt inte? vad jag vill. Som jag upplever det så skall allting vara efter dina villkor hela tiden. Och jag får inte säga flaska. Är det okej om vi tar detta en annan dag. Mitt energikonto är definitivt slut för idag?.

    Han: Nej, för jag vill inte prata om detta alls. Det är du som propsar på att vi ska fortsätta. Det kanske är bättre att vi bara säga hej då nu. Jag orkar verkligen inte ha kvar detta i mitt huvud.

    Jag: Varför förstår du inte att bråka med dig är det sista jag vill. Men i min värld reder man upp saker och går vidare? och jag vet vad du tycker. Antingen börjar man om eller inte

    Han: Lite taktkänsla nu, varför ställer du frågor när jag uttryckligen bett dig låta bli? Det är en jävligt hårfin gräns mellan att reda och älta och jag tycker att du ältar nu.

    Jag: Jag försöker gå vidare? from nu. Inte det vi pratade om förut. Och jag sa NU? skit i förut

    Han: Och det var det jag menade med taktkänsla. Sluta ställ frågor, punkt. Jag vill inte sitta och titta på min jävla telefon hela dagen och ha en diskussion.nu loggar jag ut, tjing

    Jag: Ok, hörs vi igen?

    Han: Kanske, kanske inte. Vi får se. Hej då igen.

    Jag: Som du vill, men i övrigt ville jag inte ens prata idag, relember?
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 19:06:00 följande:

    Jag tror att det ligger till såhär... Du träffade en riktigt öm tå innan, han blev märkbart förbannad. Nu har konversationen skiftat till hans kontroll igen, där han får dig att vilja förklara dig, du blir mer på defensiven, och han t.o.m får till lite lätt Gaslighting och spelar arrogant och överlägsen. Och som avslutning frågade du honom om ni hörs igen, ännu en öppning för honom att köra sin grej. Och vad händer då? Jo då kunde han i lugn och ro logga ut.

    Jag har som sagt varit försiktig med att rakt ut säga vad du ska göra, för det är bara du som avgör det. Men tro mig, detta kommer bara att generera huvudvärk för dig. Jag anser att det är dags att klippa och gå vidare, för ditt eget välmåendes skull. Jag tycker inte att det är en bra ide för dig att gå och lägga dig ikväll utan honom borttagen och blockerad i samtliga appar/medier.

    Och det är inget jag säger lättvindigt.


    Jag tror också det, han fick kontrollen igen. Då kunde han köra på?jag var säkert jobbig, samtligt känner jag att det är samma sak jag säger om och om igen. Medan han hetsar. Enda jag är nyfiken på är vad den ömma tån är. Att han själv inser att han inte stämmer på alla plan? Det är ju liksom ingen märklig fråga jag ställer och skulle jag varit med i den relationen kan det ju bara bra att veta när/om han försvinner och hur länge. Jag tycker inte det varken är märkligt eller för mycket begärt. Det är ju inte som jag bett honom berätta om sina barndomstrauma. Däremot berättade jag ju ett av mina och där körde han ju över rakt av som slutkläm.

    Ja jösses, jag är bara trött. Och försvinna lär han ju göra. Frågan är om jag inte ska göra det åt honom. I nuläget kommer han att dyka upp. Det tror jag
  • Anonym (Hanna)
    Anonym (Stolt eller?) skrev 2021-11-21 19:46:53 följande:

    Du fattar verkligen inte! Helt otroligt.

    Jag ska svara så enkelt jag kan.

    Han ger dig 2 val.

    1. Antingen så säger ni upp all kontakt med varandra.

    2. Du accepterar att han ENDAST vill spela med dig när han känner för att spela. Ibland kan han tänka sig att chatta. När HAN känner för det

    Du ska enbart förhålla dig till dessa två alternativen. Kan du acceptera alternativ nummer 2 så svarar du JA på hans fråga/ ömma tå vad du nu vill kalla det.

    Kan du inte acceptera detta utan måste tjata om hur detta får dig att må osv, så svarar du NEJ på hans fråga.

    Så enkelt är det. Behöver inte lägga mer energi på att analysera. Bara fundera på vilket alternativ du kan acceptera.

    Hade ni haft en RIKTIG relation med varandra så hade dina känslor givetvis varit lika viktiga som hans, men nu har ni bara spelat ihop och kommit lite intimt närmre än vad du kunde hantera.

    Han har ett tålamod som inte är av denna värld. Han fortsätter t.o.m. svara trots att du är som besatt. Det tyder på att detta är en väldigt empatisk person. Kanske t.o.m. konflikträdd. Definitivt ingen narcissistiskt. De hade avslutat när de ville. De hade aldrig lagt energi på att försöka förklara sig så här.


    Att du orkar?finns det inget bättre du kan lägga energi på?
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 19:57:49 följande:

    Den ömma tån ser ut att vara att han inte vill att du eller någon annan ser bortom hans "mask" (i brist på bättre ord). Men svar från honom kommer du aldrig att få, delvis pga att det är svar som han inte ens skulle kunna ge sig själv.

    Han var helt enkelt inte den du trodde, ni hade inte den kopplingen/relationen du trodde att ni hade, och du var inte för honom den du trodde att du var. Jag tror faktiskt inte att han någonsin såg en person där, utan bara... rekvisita?

    Det här är ju såklart jobbigt och smärtsamt, för du är uppenbart emotionellt investerad i den här killen. Men ja, jag tycker att du ska ta det steget åt honom. Klipp, blockera, gör det omöjligt för honom att kontakta dig, med ett avslutande "tack och hej" meddelande om du verkligen behöver (men vänta inte på svar, utan blockera direkt).

    Jag tror helhjärtat att du kommer att titta tillbaka och undra varför i hela världen du inte klippte tidigare. Men sålänge det där "kanske" hänger i luften så är du i princip en medberoende till hans issues, och kommer omöjligen att kunna gå vidare.

    Jag börjar även notera att fientligheten från folk här inne börjar bli mer och mer påtaglig, vilket blir ännu ett jobbigt tillägg för dig speciellt. Så den här tråden har förmodligen snart gjort sitt gissar jag.


    Verkar ju vara så, att han döljer något. Och lite som jag skrev till honom?att det sitter inne i honom, inte i mig. Jag personligen har ingen lust att vara hans psykolog, det har en psykolog till. Även modet skulle vara galet intressant att veta vad han sa till denne. Något är han ju medveten om är ett stort problem. Och psykolog är inte det enklaste att få i dagens läge med köer och annat. Han var däremot snabb en gång att påtala att jag borde gå till en, för att jag gärna blir klar med saker och tycker det är jobbigt att avbryta och göra klart en annan dag. Det gällde nåt så simpelt som trädgårdsarbete. Men visst lite KBT kanske vore fint.

    Nej, det var han verkligen inte. Och för kanske några månader var han en helt annan. Ganska öppen, snackade med mig hela tiden, inte bara sex utan var mån om hur jag hade det mm. Sen försvann han ju och fick väl nån sån här period. Ja, känns hårt men förmodligen sågs jag som ett objekt, något att tokrunka till vilket han gjorde många gånger om dagen? lite skämskudde på att skriva det. Vem han är egentligen vet jag inte, det är lite det jag tänker med att han kanske är Bipolär med sina perioder. Och den gränslöshet jag lite upplevde där kan mycket väl vara ett tecken på mani? och nu kom baksmällan eller depressionen. En sak jag tänkte på efter X antal år i psykiatrin var hans ögon. Oavsett om han var glad, kåt eller bara log? samma matta blick, inte riktigt med. Du vet när känslorna inte nåt ögonen.

    Ja, titta tillbaka och tänka så kommer jag absolut att göra. Antar att det bara är att samla ihop sig. Han är inte den jag trodde, och den personen jag faktiskt kände något för var inte alls den jag trodde. För lika illa som han beter sig nu, lika fin kunde han vara. Och det där är inget jag orkat med.

    Fientligheten härinne är som den alltid varit, folk som antingen tjuter över trådstarten att de minsann inte legat med så många eller folk som hugger sista knappen VM-för att skriva något taskigt eller hugga på TS. Så är det i de flesta trådar även om man frågor hur man skruvar i en glödlampa.
  • Anonym (Hanna)
    Anonym (Släpp) skrev 2021-11-21 20:17:04 följande:

    Men allt personen skriver stämmer ju. Du har bara dessa två val. Acceptera att chatta ibland på hans villkor eller försvinna. Det finns liksom inget tredje alternativ. Varför är det så svårt att förstå? Det är knappast som att hon kränkt dig eller så. Det är fakta.


    Som sagt, läs tråden kanske?
  • Anonym (Hanna)
    Anonym (Kvinna 50+) skrev 2021-11-21 20:04:38 följande:

    Oj, du verkar väldigt påträngande, tjatig och jobbig. Förstår verkligen att han blir irriterad. Bryt med honom helt - för hans skull.


    Kanske ska läsa hela tråden istället för att plocka ett inlägg att hugga på?
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 20:51:19 följande:

    Nej det finns ingen mening för dig att vara hans psykolog. Han döljer absolut något, även för sig själv. Många av dessa människor har såklart en jättefin sida också, eller kanske mer en fin fasad, hade de inte haft det så hade det varit enkelt för de i din sits.

    Jo men lite runkmaterial ja, och kanske lite bättre än porr för att du ändå svarade honom. Det låter ju mer än lite sjukt, men det verkar ju ha varit något åt det hållet.

    Ja bipolär med de där perioderna låter absolut rimligt. Så du jobbar/har jobbat i psykiatrin, och så sitter JAG här och slänger ut hobbydiagnoser. Men jo angående hans ögon, jag vet vad du menar. Det finns väl en handfull personlighetsstörningar, bipolär bland annat, som skulle kunna ge den blicken, speciellt kanske i en "låg" period.

    Jag skrattade lite åt din sista mening om att skruva i en glödlampa, men visst är det så, du har helt rätt i det.


    Tror också det, och jag tror inte han kan hantera sig själv. Alla fula ord och grejer är saker han inte visat en tillstymmelse till innan. Snarare ganska välartikulerad. Min kollega kallade han Pissfitta? nog för att han hade en poäng men uttrycket? Ja hade han inte visat den fina sidan han hade innan hade jag inte fastnat. Dagens konversation var väl inte direkt något man går igång på. Sen var han trängd, helt i onödan dock.

    Ja, det verkar som det. Jag var ärlig med att jag aldrig liksom gjort sånt över nätet. I verkligheten är jag nog snudd på blyg? men jag kände mig trygg. Nu är jag mest förbannad på mig själv. Och jag hade kanske för stort överseende med att han slängde fram den i tid och otid på bild alltså? vem blir sugen av det? Egentligen? och sen hans ider om sex.

    Japp jag har jobbat i psykiatrin och pluggat psykiatri några år med. Man får hobbydiagnosticera i såna här fall haha. Nej men jag tycker han drar åt det hållet. Dessa perioder verkar ju vara något återkommande och inget nytt. Medicinerar man ger det också en viss blick. Det vet jag ju inte om han gör, bara att han har medicin för att kunna sova. Men även utmattning ger ju en viss blick. Men jag vet att jag reagerade på det. Samtidigt vill man ju inte vara den som dömer någon pga det, men aaaningen mer självinsikt hade ju inte skadat där. Och som sagt, man undrar ju vad han döljer? bakom det där. Bara hans sätt idag säger ju en hel del och jag hade inte gärna suttit mitt emot honom i den för honom otroligt pressade situationen. Han känns enormt labil. Kanske är det därför han gömmer sig. Vad vet jag?

    Haha, ja men lite så är det på FL
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 21:29:00 följande:

    Nej det låter onekligen som att han inte kan hantera sig själv. Uttrycket om din kollega och överlag hans personangrepp... Ja, det talar för sig själv. Och just det, det där med att han sa att du borde gå till psykolog är ju klassisk gaslighting, insinuera att det är du som borfe söka hjälp när han är den med en A4-lista av issues.

    Ja jo, men skenet kan ju bedra, och det var säkert hans tanke att invagga dig i trygghet då. Men.. ja jösses, slänga fram den i tid och otid, haha. Det där med dickpics har jag faktiskt aldrig fattat, men tydligen är det rätt vanligt? Jag hade inte heller gått igång på att en tjej fotat en närbild på sin härlighet, det där är liksom tänkt för irl. Men i hans fall var det väl inte avsikten.

    Haha skönt att höra att det är okej att hobbydiagnosticera i såna hör fall. Hm nej det låter inte som något kul att sitta mitt emot honom i det stadiet han verkade vara idag. Labil låter definitivt som rätt uttryck.


    Det där med Gaslighting har jag inte tänkt så mycket på gällande honom. Däremot har han mycket kommentarer som skulle kunna tyda på att han haft en del med psykiatrin att göra. Ja just det med KBT för en sådan sak, jag fick en liten moralkaka att man måste känna lugn i att dela upp trädgårdsarbetet? själv delade han upp det på en månad. Redig pojk? att jag är sådär att jag vill få det klart är ju inget jag lider av. Men jag tycker det är lite stressigt med halvgjorda saker.

    Har heller aldrig fattat det där med dickpics, men verkar som otroligt många män verkligen tror på att man skulle bli sugen av det. Japp, det kom rätt ofta en bild på den? och sa jag att jag var med barnen så tyckte han jag skulle smita in på toa? kanske inte blev så jättesugen. Jodå, det var allt planerat?en helg på hotell för att de vart det ledde. Dock minns jag tror han tyckte att den sexuella biten var viktigast. Jag var mer intresserad av honom som person. Och jag tror helt ärligt att han gick igång på saker jag testat som han inte testat och ville testa. Vill minnas att killar i 20 årsåldern var lite såna. Och med längre förhållanden kanske det blir att man testar mer än med ett ONS. Eller hans fd liggkompisar han pratat om. Hur de nu stått ut. Innan vi började berättade han om vad han gjort med en av dem och att hon ville bli påsatt bakifrån? med namn osv. Den andra hade det runnit ut i sanden med för han gillade inte att behöva anpassa sig efter hennes barn. Båda visste visst om varandra. Skumt

    Hobbydiagnosticera får man eller som vi mest spekulera. Även fast jag är lite trött på FLs att alla män är psykopater och narcissister för att de tog sista kakan typ?. Haha

    Men här finns det ju något uppenbart fel? som är betydligt mer än en vanlig depression eller vardagsångest.
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 22:20:25 följande:

    Dela upp det på en månad? Ja verkligen redig pojk haha. Besegra ogräset, en planta om dagen. Jag kan absolut tendera att vara lite "manana manana" med saker ibland, men nör jag väl börjat så brukar jag gå loss. Låter lite som att han saknar driv, vilket passar in med våra övriga spekulationer.

    Ja jäklar, lite exhibitionistiskt lagd låter det som. Låter lite väl extremt hela grejen med att han bad dig gå in på toaletten för att se den. Att du var med barnen hade nog fått de flesta normala/semi-normala att liksom tona ner det. Klart det kan vara kul att prata sex och fantasier, men isåfall mer som lite "verbalt förspel". Jag är rätt sexuell av mig, men endast utdraget prat om det dag efter dag är inte min grej, lite vill man ju lämna åt fantasin tills man träffas. Men folk är ju olika såklart.

    Angående hans liggkompis med barn, så är det väl tyvärr rimligt att anta att han hade resonerat likadant gällande dig och dina barn, om ni nu setts och inlett något.

    Håller med, det där verkar gå lååångt utöver vanlig depression och vardagsångest.


    Visst är han redig ;) Absolut en planta om dagen, så man inte förtar sig. Absolut saknar han driv, utom att möjligtvis dra fram snoppen då? det kunde man göra ofta och mycket. Råkade öppna en sån bild på rapporten på jobbet en gång, trodde han skrivit nåt?. Tur man har galna kollegor med humor :D

    Nej det där med att sexchatta och bilder/filma mm var nog inte riktigt min grej. På efterhand vet jag inte ens varför jag gjorde det. Förmodligen för hans skull? fars jag egentligen tyckte det var lite knäppt. Och ska man få mig igång går det utmärkt utan att dra fram den så att säga. Men men, nu har jag testat iaf.

    Det tror jag definitivt han gjort, barnen står ju ivägen för sex. Och mina är såpass stora att de lägger sig sent. Jag tror inte ens barn hade fått gå före honom, inte när han är i denna perioden. Kanske elakt men är nog bra att han inte har några. Det jag stör mig på nu i efterhand med hans liggkompis är att ?jag får jämt anpassa mig efter henne, jag kan aldrig bestämma??. När jag idag vet hur obstinat han är kan jag verkligen se det framför mig. Han får ju inte styra och ha kontrollen.

    Nej, han har förmodligen något ?tyngre? speciellt som han valt att gå till en psykolog. Frågan är ju vad han i så fall är öppen med där och vad som är privat. Jag antar att han inser att något är ett stort problem i hans liv.

    Tänker att imorgon läser jag genom allt igen, här och vad han skrivit i lugn och ro. Knåpar ihop något och skickar och blockar. Idag är hjärnan bara mos? jag är så jävla arg och besviken. Pratat lite med 2 kompisar också, båda gick i taket och båda vet storyn. Dvs hur jag hållt tillbaka, försökt vara förstående lääääänge och så hans avslut. Som verkligen var att trycka till. Jag får superångest av ovisshet gällande när personer försvinner. Nu kunde han inte ens säga att vi inte ska höras mer utan ?vi får se?.

    Och vad han menar med det? Varför skulle vi ens höras när jag uppenbarligen inte är värd ett piss i hans ögon.
  • Anonym (Hanna)
    Vandraren80 skrev 2021-11-21 23:22:32 följande:

    Exakt, energikonservering är viktigt, man får inte förta sig. ;) Hahaha ja att dra fram den verkade han driven att göra, det sköt han inte upp inte. Det är typ såna saker man ibland skämtar om med vänner eller kollegor (mina är också rätt galna). Typ "gå fram och hala fram den bara, så är hon såld direkt". Men att faktiskt GÖRA det ligger rätt långt ut på absurditetsspekrumet. Och jo det är ju lätt att man hakar på saker som sexchat osv, och nu har du provat det som du säger.

    Jag håller med om att det är bra att han inte har några barn. Det hade funkat som ett brinnande hus. Det där med kontroll låter ju som lite av en röd tråd hos honom. Faktiskt lite imponerande att han lyckats få liggkompisar. Vilket ju också får en att undra, är han lika ego i sängen? Typ "Vadå jag kom för snabbt? Det är väl inte mitt fel att du inte hinner med?"

    Haha kunde inte låta bli, jag skyller på att det är sent.;)

    Nämen precis, det kräver ju att man är ärlig med psykologen, men visst.. det är ju bra att han går till en åtminstone, han behöver det verkligen.

    Ja det låter som en bra ide att läsa igenom allt imorgon, skriva ihop något och blocka. Alltid bättre att göra sånt med klar skalle. Ja hans "vi får se" var en anledning till varför jag började spåna på tidigare nämnda störningar, han vet att du hatar ovisshet, så han ger dig ... *trumvirvel*... ovisshet! Hör och häpna.

    Bra att du får ventilerat det med dina kompisar, det brukar underlätta.


    Haha, härlig humor. Jag har bara kvinnliga kollegor, de är rätt galna de med. De flesta av dem ibland? utan spärrat men jag gillar det. Nej att göra det är en helt annan sak. Speciellt när personen ifråga säger att hon inte vill ha några dickpics. Försökte liksom snacka bort det när han började? sen blev det mer och mer.

    Jadu, man undrar ju hur de tänker. Den med barnen funkade ju inte då barnen gick före och bara hon bestämde när de skulle ses. Den andra vet jag inte, vet att de hade sex för några månader sedan. Men antar att även de fick anpassa sig efter honom. Gissningsvis nån som är likasinnad, eller nån som han lyckades kontrollera.

    Haha, skulle inte förvåna mig. Jag vet ju bara det vi gjorde över nätet. Men väldigt mycket ?får jag göra det här, det gör mig kåt, tycker du det är skönt, säg att du tycker min K är skön??. Inte så romantiskt direkt. Mycket fokus kring konstiga saker? typ hans egna bröstvårtor?var väl en del gånger man satt som ett frågetecken och tänkte ?var tyst nu, skratta inte?. Det hade jag nästan glömt ????

    Tyvärr ?vann? han, jag är ganska säker på att han blockade mig på WF. Vi är inte vänner längre på snap? men jag kan tydligen skriva till honom. Även på gamla konversationer på WF men osäker på om jag kan lägga till nya. Att han tog bort mig på snap gjorde han ett bra tag efter vi slutade prata ikväll. Uppenbarligen har han varit arg och tänkt en del ikväll. Skumt bara att han inte blockade helt . Och givetvis har jag inte skrivit något.

    Frågan är om jag ska skriva nåt alls och blocka. Och vad han menar med att inte blocka om jag nu är så hemsk. Jätteskumt. Jag tror han har sitt moment nu?att han vann.
Svar på tråden Legat med få?