• isoldelively

    Bf augusti 2022

    Hittar ingen tråd för oss med bf i augusti så skapar en här där vi kan samlas! :) Själv har jag bf 6 augusti om allt går vägen, vågar inte riktigt tro att det är sant ännu.

  • Svar på tråden Bf augusti 2022
  • snøflinga
    Briza skrev 2021-11-28 13:40:41 följande:

    Plussade idag!! Så otroligt glad, vi har försökt i över sju år! Är 37 år. Bf 2/8.


    Wow vad roligt! Grattis! :)
  • snøflinga
    Tino skrev 2021-11-28 15:51:49 följande:

    Jag är i v 4+6 så bf 31/7 eller 1/8 beroende på vilken app jag använder. Är gravid efter två år med IVF med andra barnet. Har gjort 7 återföringar (IVF) och fått ett tidigt missfall och ett ma i v 12 när vi började försöka med syskon. Jag försöker glädja mig. Men det är svårt. Mina symptom kommer och går. Idag har jag varken känt ömma bröst eller illamående, medan jag hade det igår och i förrgår. När symptomen försvinner eller är mindre kommer paniken.

    Har ni några tips hur man kan försöka släppa oron åtminstone lite?


    Har tyvärr inga tips men håller tummarna för att det håller sig <3 
    Jag är så imponerad över alla som håller ut och kämpar så för att bli gravida med IVF och allt vad det innebär
  • Tino
    isoldelively skrev 2021-11-28 16:22:31 följande:

    Känner igen mig i oron, känner samma. Vecka 4+1 här. Haft så många mf genom åren att jag tappat räkningen. Har inga bra tips men jag fortsätter att testa med några dagars mellanrum för att se att testen ökar i styrka tills illamåendet kommer runt v.6 (då mår jag så illa att jag slutar oroa mig). Fick gravid 2-3 på digitala i förrgår och kommer ta ett nytt i vecka 5+2 för att se så det ökat till 3+. Veeet att det inte är ngn garanti osv men blir en trygghet för stunden för mig.


    Tack! Det kanske är en idé att ta ett nytt digitalt graviditetstest om några dagar. Jag fick 2-3 v för tre dagar sedan. Då borde det ju slå om åtminstone om tre dagar? Till på köpet har jag varit superförkyld i några dagar. Så tufft med många missfall. Hoppas det går vägen för dig nu!
    snøflinga skrev 2021-11-28 17:00:05 följande:

    Har tyvärr inga tips men håller tummarna för att det håller sig <3 

    Jag är så imponerad över alla som håller ut och kämpar så för att bli gravida med IVF och allt vad det innebär


    Tack för svar! Längtan efter barn är större än det jobbiga med IVF. Man fortsätter och fortsätter för längtan är så stor. <3
  • Emjol

    BF 5/8. Testa positivt imorse, 4+3. Fortfarande tidigt så vågar inte riktigt vara glad ännu

  • isoldelively

    Vecka 4+2 idag. Känner mig inte särskilt gravid än förutom att jag är så sjukt varm, typ som feber. Och så ilar det liksom i livmodern. Men dagens test var väldigt starkt Iallafall, fanns inte ens färg kvar till kontrollsstrecket haha.

    Hur mår ni och vad har ni för symtom?

  • Emmaaaaa

    Stort grattis till alla er som plussat!!

    Jag plussade själv för några timmar sen och kan inte förstå det alls. Är nästintill helt utan symtom, känner lite molvärk i magen och något extra hungrig men annars nada. Gör mig såklart väldigt orolig, men får hoppas att det går vägen ändå!

    Bim +3, första barnet.

    Ska bli kul att följas åt! :D

  • nomina

    Efter att tagit ett nytt test idag vågar jag verkligen tro på att jag är gravid.

    Beräknad födsel 12-13 augusti :)

    Jag är 38 år och detta är vårt första försök till vårt första barn.

  • dinofantast

    Har varit lite orolig då mina tester varit så svaga, men idag var det äntligen ett starkt och tydligt streck och inte ens morgonurin ?? (nederst i bild).



    Alltså, detta ska förövrigt vara testlagrets testa tidigt-test, men jag är på BIM+4 idag, första svaga testet är från BIM+1. Så om ni har dessa tester hemma och väntar ett plus, ha lite is i magen uppenbarligen...

Svar på tråden Bf augusti 2022