• Nata1979

  Ruvare December/Januari

  Fler än jag som ruvar?

  Jag är på ruvardag 1efter en FET, en 5 dagars blastocyst/8 cellig.

  När fäster det? Någon som känt några symtom? Känner man när det fäster?

 • Svar på tråden Ruvare December/Januari
 • Frida123123
  Emma1b skrev 2022-01-23 08:38:28 följande:

  Jag är i min första ivf cykel, fick 3 jättefina blastisar, en ET i oktober, gravid men ma, första FET 14 januari och nu gravid igen. Så gravid vid båda mina insättningar, men det hjälper ju inte om det inte går vägen! Vid mitt MA sa man att det avstannat 4+4, dvs bara dagar efter jag plussat. Då var jag så bitter och kände att det varit bättre att inte plussa alls, istället för att bli så lurad av sin kropp!

  Tog ett digitalt test i morse, det visade 2-3, så det verkar stämma. Vid mitt ma gick det aldrig upp till 3+, så å vad jag hoppas på ett omslag om ca en vecka.

  Inget mer blod, utom att lutinuspinnen blir rosafärgad varje gång. Men just nu oroar jag mig inte för det.


  Hej Emma1b, åh jag vet hur det känns att bli gravid men sedan får veta att embryot avstannat, hände mig två gånger efter varandra. Skitjobbigt. När jag sedan blev gravid igen, på samma omgång, så var jag Orolig och inte lika glad då det som du skriver, helt krasst, visst det är bra att man blir gravid, men egentligen spelar det ingen roll om det inte blir ett barn. Men, just nu går det ändå bra för mig, så jag vill ge dig hopp, att trots allt, så går det! Så stort grattis till graviditeten och jag hoppas verkligen att det går bra hela vägen nu!!
 • Bilbo79

  Hur har det gått Emma?

  Här har det gått bra verkar det som. Hcg har ökat fint från 40 i fredags till 141 idag. Värdet är fortfarande inte så högt (är i vecka 4+3) men som jag förstår det är ökningen det viktigaste och jag har en dubbleringstid på 1,7 dagar. Så just nu kan jag andas ut en stund. Tack för ert stöd! Hjärta

 • Emma1b

  Åh vad skönt Bilbo79! Jag funderar på om jag också ska ta det via werlabs. 

  Det kom inget mer blod, hade precis andats ut så kom det lite nu alldeles nyss. Men jag tror att det är mina slemhinnor inte gillar lutinus.

  Den här veckan är jag på srmester i fjällen och ska försöka tänka på det så lite som möjligt.

 • Bilbo79

  Hur är läget i tråden? Glad


  Hur har det gått islandinthesun?

  Emma, har du börjat få symtom än? Jag har ont i huvudet av progesteronet, annars känner jag ingenting förutom möjligen ett väldigt vagt illamående ibland?

 • Anonym0810

  Hej hej!

  Tänkte hoppa in här, hoppas det går bra. Håller tummarna för er alla! Själv är jag på RD4 efter en FET av blastocyst. Fick inatt två små rosa fläckar i trosskydde. Kan det vara nid? Är sååå nervös har fem missfall i rad bakom mig. Men den här gången måste det vara min tur:) 

 • Bilbo79

  Hej Anonym!

  Så roligt, välkommen! Håller tummarna för dig! Lite rosa är väldigt vanligt - det låter absolut som att det skulle kunna vara en nidblödning, men också att det kan vara lite blod från insättningen, eller att slemhinnorna är irriterade (tar du Lutinus?). Förstår om du är orolig, men jag tycker inte att det låter som att det ska vara någon fara Glad

 • Islandinthesun
  God morgon!
  Ruvardag 7 idag och jag tycker mig se ett svagt positivt test. Har inte testat tidigt innan så vet inte hur det brukar se ut vid den här dagen. Men visst ser det positivt ut?

 • Anonym0810

  Hej! 


  Tack snälla för ditt svar! Jag tar lutinus ja. Men brukar inte bli irriterad av de. Men kanske är det de eller en liten nidis. Jag tog ett test nu, jag vet att det är på tooook för tidigt men kan inte hålla mig. Jag fick ett sååååå svagt streck. Bara ber till högre makter att det verkligen tagit sig och att bebis vill stanna! Hoppas hoppas.

Svar på tråden Ruvare December/Januari