• Anonym (Dumpa­)
  Fri 14 Jan 2022 11:56
  8959 visningar
  74 svar
  74
  8959

  Min särbo irriterar sig på allt med mig!

  Stämmer in i kören, det är dags att gå vidare TS. Bryt helt.

 • Anonym (Dumpa­)
  Wed 19 Jan 2022 10:46
  #15
  Anonym (ledsen) skrev 2022-01-19 08:59:10 följande:

  Jag tycker synd om oss båda. Vi väntar bara på att den andre ska ta initiativet och göra slut, men ingen av oss vågar. Vi är så nere i botten att det finns kanske 1% kvar, iallafall ifrån hans sida. Han tror att jag ska bli en annan människa som jag inte är. Vi har olika värderingar på vad som är viktigt i livet. Han tycker att familjen, dvs hans barn även när de är vuxna och utflugna alltid är viktigast. Jag tycker att när barnen är utflugna så är min man det viktigaste och då vill jag göra saker och planera livet med honom, som tex flytta utomlands. Han vill aldrig klippa navelsträngen med sina barn känns det som, och då bråkar vi om det och han kallar mig ego och barn.

  Har kommit fram till att jag kanske är ett ego på många sätt, men främst är det HAN som ser mig som sådan, eftersom jag inte vill samma saker som han och inte har samma värderingar. Han vill göra om mig och jag vill göra om honom. Det fungerar inte och vi kan inte bli andra människor än de vi är.

  Jag klarar inte att avsluta och inte han heller, så jag antar att det bara få rinna ut i sanden helt enkelt.


  Det låter som att ni inte passar ihop? Är du barnlös? Barn går alltid före. Alltid. 
 • Anonym (Dumpa­)
  Thu 20 Jan 2022 08:56
  #35
  Ess skrev 2022-01-19 16:27:50 följande:
  Är barnen små går deras behov naturligtvis först. Men detta gäller vuxna barn som anser att deras vilja ska gå före allt annat, och pappan rantar efter dem...

  Fast att barnens vilja ska gå före allt annat skriver hon ju inte alls?


  Hon skriver att han tycker att de vuxna barnen är viktigast, och att hon tycker att mannen är viktigast. Då kanske man har en för olik inställning i grunden. Alltså, att sätta en ny man/fru framför sina (vuxna) barn. Långt ifrån alla gör den prioriteringen, även om barnen är vuxna.


  Citat TS:


  Han tycker att familjen, dvs hans barn även när de är vuxna och utflugna alltid är viktigast. Jag tycker att när barnen är utflugna så är min man det viktigaste och då vill jag göra saker och planera livet med honom, som tex flytta utomlands. 

Svar på tråden Min särbo irriterar sig på allt med mig!