• Ess

  Min särbo irriterar sig på allt med mig!

  Anonym (Dumpa) skrev 2022-01-19 10:46:58 följande:
  Det låter som att ni inte passar ihop? Är du barnlös? Barn går alltid före. Alltid. 
  Är barnen små går deras behov naturligtvis först. Men detta gäller vuxna barn som anser att deras vilja ska gå före allt annat, och pappan rantar efter dem...
 • Ess
  Anonym (Dumpa) skrev 2022-01-20 08:56:54 följande:

  Fast att barnens vilja ska gå före allt annat skriver hon ju inte alls?


  Hon skriver att han tycker att de vuxna barnen är viktigast, och att hon tycker att mannen är viktigast. Då kanske man har en för olik inställning i grunden. Alltså, att sätta en ny man/fru framför sina (vuxna) barn. Långt ifrån alla gör den prioriteringen, även om barnen är vuxna.


  Citat TS:


  Han tycker att familjen, dvs hans barn även när de är vuxna och utflugna alltid är viktigast. Jag tycker att när barnen är utflugna så är min man det viktigaste och då vill jag göra saker och planera livet med honom, som tex flytta utomlands. 


  Det är ju det han gjort, låtit de vuxna barnens vilja styra. Har dottern gnällt, har han hoppat. Det funkar inte att leva i en relation då.
  Jag kan förstå att man inte vill flytta utomlands om ens barn bor i Sverige, men jag förstår inte att man inte vill göra saker med sin partner för att de vuxna barnen är avundsjuka och missunnsamma.
  Jag förstår inte heller varför ts inte dumpat skithögen för länge sedan.
Svar på tråden Min särbo irriterar sig på allt med mig!