• Anonym (wtf)

    Min särbo irriterar sig på allt med mig!

    Anonym (ledsen) skrev 2022-01-20 15:06:36 följande:
    Eller så kanske du inte ska ha som heltidssysselsättning att läsa allas trådar och lägga märke och fokusera på andra människor. Svara helt enkelt inte om du inte känner för det, och framförallt....läs inte om du tycker att det är något som stör dig. Jag skriver på forum hur mycket jag vill. Man kan läsa eller inte läsa, svara eller inte svara. Du behöver helt enkelt inte lägga din energi på att ens svara här. Har inget behov av dina svar. Fortsätt läs vidare alla trådar istället eftersom du inte verkar ha något eget lliv.
    Hade tänkt komma med mina inputs till din relation, det är väl det de här forumen är till för, men så såg jag detta. Är det här något "Buhäähää, jag vill bara skriva av mig och alla ska bara hålla med mig" forum?  Nej, skriv ett brev till dig själv istället och be inte vänliga människor som vill väl att komma med råd. 

    Din särbo har rätt i att du är ego, men han verkar inte vara särskilt mycket bättre själv med sin "psykiska misshandel" och sitt eviga skuldbeläggande av din tidiga otrohet. Ni kanske förtjänar varandra helt enkelt. 
Svar på tråden Min särbo irriterar sig på allt med mig!