• Fiona M

    Min särbo irriterar sig på allt med mig!

    Men du skulle ju bryta med honom och tacka din lyckliga stjärna att du slipper undan fysisk och psykisk misshandel?


    Varför har du vänt igen?
    Vad säger din psykolog?

  • Fiona M
    Anonym (ledsen) skrev 2022-01-31 16:34:47 följande:
    Jag gillar bara vissa bitar med honom. Men många som inte är som jag vill ha det.

    Han vill ha familjeliv även när barnen flyttat hemifrån. Hans dröm är att bo typ grannar och alltid träffa dem. Han vill aldrig klippa navelsträngen.

    Jag vill ha bra kontakt med barn och träffas, men ha ett eget liv med min älskade. Att vi kan planera saker tillsammans, som att bosätta oss utomlands och ett liv där UTAN barn. Så fort han planerar utlandet så inkluderar han sina barn, som att de ska ha egna rum och kunna bo med oss även när de är vuxna.

    Jag vill ha mer romantik och att vi gör saker på tu man hand, som att resa vi två och laga goda middagar och dricka lite vin och mysa. Han ser mer framemot att vi bara hänger i soffan och tar det lugnt och att barnen är någonstans i närheten. Han tycker matlagning är jobbigt, att dricka är tråkigt. Att hitta på saker tillsammans är också överreklamerat. Detta är också anledningen till att hans äktenskap tog slut, så han borde ha lärt sig.
    Ni har haft ett kasst förhållande, och ni vill helt olika saker. Ändå klamrar du dig fast vid en elak karl för att? ja, varför?
  • Fiona M

    Väljer du honom välker du bort allt du skrev att du uppskattade och vill ha, och förlikar dig med att hoppa när han säger hoppa.

Svar på tråden Min särbo irriterar sig på allt med mig!