• Anonym (Hmm)

    Min särbo irriterar sig på allt med mig!

    Det var ytterst insiktsfullt TS. Inte många hade kunnat klara av att inse sådan sak om sig själv då de aldrig hade velat erkänna det för sig själva ens. 

    Det låter inte som att ni är bra för varandra. Du har sårat han något enormt mycket och skadat allt vad ni hade och han känner mer eller mindre avsky / hat när det kommer till dig. 

    Det bästa ni kan göra är att bryta kontakten och gå vidare och kämpa med era egna sorger det och problem. 

    Hände mig nyligen detsamma. Tjejen var som dig och vi kunde inte säga ett ord till varandra utan att någon var nära på att lyfta taket. 

    När man står inför att bryta kontakten då kan det kännas läskigt, men det går faktiskt snabbare över än vad man tror i de flesta fallen.

    Så va inte för hård mot dig själv. Utan fortsätt arbeta med dina problem och bryt kontakten så du kan få arbeta på det i lugn och ro utan att ha någon som du skadat bredvid dig som inte vill annat än att skada dig psykiskt tillbaka. 

    Ni vinner båda på att bryta kontakten. Och därefter kan ni kanske bli kompisar en dag igen, när ni har distans ifrån allt det jobbiga. Men i dags läget så ska ni inte ha någon kontakt. 

Svar på tråden Min särbo irriterar sig på allt med mig!