• Saramaddi

    IVF 2022

    Hej,

    Någon som kommer starta IVF under 2022? Vi fick remissen inskickad i December 21 till RMC i Malmö.

    hade varit roligt/skönt att kanske följas åt.
    man känner sig ganska ensam emellanåt.

    ???? 

  • Svar på tråden IVF 2022
  • Saramaddi

    Hej, :)

    Så, då var jag också klar med äggplocket. Tyckte inte om det alls utan tyckte det gjorde så ont när dom tryckte mot äggledarna. Puuu säger jag och så skönt nu att det är över!
    16 ägg fick vi så jag är också jätteglad och lättad.
    Dock så ska ju resten gå bra nu också :)
    men vilken häftig grej!!! Med skärmarna, små äggen och superpersonal verkligen.

    @vixens, hörde dom av dig idag? Hjärta 
    fick du prel dag för insättning?
    herregud, pirr!!!

    @lillan2022, räknar ner på dig :)) hoppas verkligen!
    tycker det är så synd att gå lottlös utan förklaring dessutom. bara en enda stor ovisshet Hjärta

  • Lillan2022

    @saramaddi ja usch, det gör så himla ont. och man har värk några dagar efteråt, har fortfarande ont efter äggplock men det är ju värt det!  när har du insättning? :)
    16 ägg är ju braaa!! 


    jag vet, allting ser så bra ut hela tiden men flera år har gått utan att det blir något så :/

  • Vixens

    @saramaddi

    Skönt att höra att allt gått bra, även om det inte är den mest bekväma upplevelsen. 16 ägg är jättebra!! Hoppas befruktningen går bra också Hjärta jag håller med om att det var coolt att se allt som hände! Blev så glad varje gång dom ropade "ägg"! Hahaha!

    Idag fick vi veta att 7 (!!!) ägg hade befruktats fint och prel dag för återföring är lördag. Skönt att få några dagars vila nu, jag är fortfarande helt öm i magen så har sjukat mig denna veckan ut. Har svårt att gå och röra mig, och utan alvedon så blir jag svimfärdig.. Inte den härligaste känslan, men jag är glad för våra 7 befruktade ägg och hoppas att fler av dom får dela sig vidare under veckan Hjärta

    @lillan2022

    Du får hålla oss uppdaterade med testningen! Hoppas verkligen ni får + denna gång!! Hjärta

  • Lillan2022

    @vixens usch har du så ont nu efteråt? :( jag har fortfarande värk men behöver inte ta värktabletter och så. Passa på och vila massa och Lycka till på lördag :) 

    ja det känns såååå långt kvar till testdag haha så kommer nog att testa innan som alltid även om man inte ska!! 

  • Saramaddi

    Hej :)

    Ja idag är man lite ömmare tycker jag men det känns ändå helt okej. Jag fick besked om 12 befruktade ägg, herrejösses tänkte jag? Hjärta
    Men så himla glad att ha ?flera? chanser ändå.
    Insättning på söndag så vi är ju verkligen fortfarande med bara en dags mellanrum @vixens. Vi borde nästan hållt kontakten alla tre någon annanstans för det här kan ju pågå något år om vi alla har turen med oss Skrattande

    Jätteglad är jag men det känns som om det blir sega dagar fram till söndag. Och då vågar jag inte ens tänka på de dagar fram till testdag @lillan2022 {#emotions_dlg.flower}

  • Lillan2022

    @saramaddi oj tolv ägg är jättebra. Glad Vi fick 7 men 2 st Hade försvunnit när vi hade insättningen i söndags så hade då endast 5 kvar, satte ju in 2 så då återstår 3. Idag är dag 5 och de skall till frys, skulle få ett brev hem om någon överlevt eller om alla 3 är förlorade. så håller tummarna för dom två insatta och även dom 3 till frysen. 

    ja gud förstår att du längtar till söndag, dagarna går ju så otroligt långsamt när man bara väntar. Är du en sån som tjuvtestar sedan eller väntar du till testdagen? Flört

  • Vixens

    @lillan2022

    Idag börjar det bli bättre men det gör fortfarande ont när jag går och böjer mig så fortsätter med alvedon ett tag till :)

    Förstår helt att man inte pallar vänta hela tiden till testdag, jag har redan förberett med 8 stickor och ett digitaltest Skrattande kommer garanterat testa på bim, kanske innan om nyfikenheten tar över, hahaha!

    Hoppas dina odlade klarar sig till frysning! Alltid tryggt med lite extra back up ;) när har du bim?

    @saramaddi

    Men herre gud, 12 st, det är ju jättebra!! Skrattande
    Och vad kul att vi fortfarande ligger i samma fas, det är ju otroligt! Förstår att det känns långt till söndag, men snart är vi där och får ruva vi med Hjärta men jag håller med om att det känns olidligt med all väntan. 3 dagar kvar för mig nu, kan knappt bärga mig!

    Vad gör ni för att få dagarna att gå i all väntan? Hjärta{#emotions_dlg.flower}

    Lycka till tjejer!! 

  • Lillan2022

    @vixens haha jag har också 8 stickor och en digital på vänt Skrattande jag har bim om 10 dagar, så den 21e och sen testdag den 23 så det är ju väldigt tätt inpå. kommer nog testa innan dess om jag känner mig själv rätt. Kanske nästa ons om en vecka!

    man kan nog inte få dagarna att gå fortare tyvärr, hur gärna man än vill :/ 

  • Saramaddi

    Jag börjar jobba imorgon igen så så lär det väl gå undan lite iallafall :) Jag är helnöjd och kanske lite chockad ändå. Man går ju ändå alltid med tankarna om dåliga besked i alla faser. 


    ingenting är ju garanterat och jag tänker mycket på om man skulle lyckas så följer en graviditet där man också kan vara ganska orolig. I vart fall första 12 v <3
    Det är ju bara två arbetsdagar iaf tills vi också ruvar :) {#emotions_dlg.flower}

    när har du bim @vixens? Jag har 26/5 men så är det lite oklart för min mens är alltid regelbunden på 29 dgr men så just denna gången kom den tre dagar tidigare och jag fick starta beh. Så inte helt 100 på det datumet just nu.

    @lillan2022 vet inte om du sagt det innan men hur gammal är du om jag får fråga. Jag är 33 :)

    jag är nyfiken på min sambos resultat på provet också denna gången. När han gjorde testerna i höstas så var båda ganska dåliga. Hög volym på antalet spermier, 150 miljoner men bara 1% fullt fungerande.
    I övrigt har dom inte hittat något avvikande.
    tänker att dom kanske kan berätta på söndag om det var oförändrat eller ej.

    ps. Jag har 3 rfsu, ett clearblue tidigt och ett vanligt digitalt Hjärta

Svar på tråden IVF 2022