Inlägg från: Anonym (Reality check) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Reality check)

    Han vill göra abort men ha gemensam vårdnad?

    Självklart bestämmer bara du själv om en abort, men vill du verkligen ha honom i ditt liv ca 20 år framöver...?

    Men, det finns några saker som ni båda behöver ha klart för er. Vårdnaden bestäms inte av om ni är sambos eller inte utan av lämplighet som förälder, och det ska mycket till innan han inte skulle godkännas om han ansökte om gemensam vårdnad. Det i sin tur har inget att göra med var barnet bor eller går i skola, självklart vore det lämpligare om barnet var boende hos dig. Varannan vecka kan han bara glömma om han ska bo så långt bort, däremot umgänge varannan helg, vartannat lov osv kan han lätt få igenom. Självklart vill han ha gemensam vårdnad för att ha kontroll över ditt liv! Det är iaf biprodukten. Det primära tror jag handlar mer om "MINA rättigheter!!" som han ser det. Lite som att ett barn har en leksak hen aldrig leker med och egentligen inte ens vill ha, men om någon annan skulle få för sig att vilja låna den så skriks det om att det är MIN MIN MIN som DU inte får ta!! Exakt så beter han sig nu.

    Naturligtvis är abort det absolut bästa, för dig och framför allt för det ofödda barnet. Ha en sån till pappa...?

  • Anonym (Reality check)
    Entjej123 skrev 2022-02-04 23:36:50 följande:

     


    Och ja jag förstår också att det mest rationella är att göra abort men så har jag det här lilla livet i mig och jag har längtat efter barn i flera år. Och det här kanske är min sista chans. 


    Är det värt att utsätta barnet för en sådan pappa...? Man får inte vara så självisk ts. Och ja, det är du om du behåller till varje pris, som barnet får betala.
  • Anonym (Reality check)
    Entjej123 skrev 2022-02-05 09:22:23 följande:

     


    Jag förstår att det är själviskt att behålla barnet. Och jag trodde ärligt att jag absolut inte skulle ha problem med abort. Men jag ser och känner och tänker på det här lilla livet som ett barn och får extrema skuldkänslor att jag ?leker gud som överväger att ta bort det?. Samtidigt som det kämpar för att få leva så funderar jag på att släcka dens liv. 


    Det är inte ett barn eller ett liv än - det är en klump celler! Nej, man leker inte "Gud" om man gör abort, däremot om du behåller så sätter du bara ditt eget dåliga samvete före ett kommande barns bästa.
  • Anonym (Reality check)
    Anonym (N) skrev 2022-02-05 09:49:47 följande:

    Du har ingen tolkningsföreträde för alla människor som hade mindre lämpliga pappor.


    Självklart ska TS göra abort om hon vill , men det är din personliga åsikt och inte fakta att ens liv blir värdelöst om man inte växer upp med en bra pappa.  


    Jag sa inte att man måste ha en bra pappa så sluta tolka in vad du själv känner för. Däremot behöver man inte många hjärnceller för att fatta att det kommer bli ett helvete för både ts och barnet med en så aggressiv pappa i sitt liv som ts blivit gravid med.
Svar på tråden Han vill göra abort men ha gemensam vårdnad?