Inlägg från: Anonym (Hmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmm)

    Hur kan man acceptera att barnen är nr 1?

    Herregud....hur mycket mer tid ska du förlora på något som är helt DÖDSDÖMT! 
    Vad håller du på med? Har sonen fått flytta hem nu när han slipper ert skit?
    Sök hjälp, han också. Ni passar INTE för varann och någon kärlek finns definitivt inte från hans sida! Du har separation svårigheter pga den borderline. Släpp karln, han skiter totalt i dig!

  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Egoist) skrev 2022-03-16 13:27:06 följande:
    Varför tror du att han är kvar med mig och utsätter sina barn för allt detta om han inte älskar mig?

    Sonen kommer ändå inte tillbaka, så det är uppenbart att det inte handlar om mig.
    Nej, man kan förstå att sonen är besviken på sin pappa som inte kastade ut dig utan blev tvungen att själv flytta ut när er "familje"konstellation inte fungerade.
    Han är ju inte med dig mer än varannan helg, knappt ens det.

    Vad utsätter han barnen för? Du har ju äntligen flyttat nu. Träffas hemma hos dig istället och håll dig borta från deras hus.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (det) skrev 2022-03-18 09:12:32 följande:
    Det som du inte fattar är att den här mannen inte är så intresserad av DIG. Han är inte kär i dig, han vill inte leva med dig, han vill inte ha dig. Men han är för feg eller slapp för att säga det rakt ut till dig, eller så har hans sagt det , men du är för besatt och beroende för att ta det till dig.

    Det här handlar inte om barnen, det handlar om dig. Om han träffade en kvinna han verkligen ville ha och var kär i så skulle han inte ha några som helst problem att prioritera på ett jämnare sätt mellan sin partner och sina barn. Men såsom läget är nu så kunde han inte bry sig mindre om dig och därför hänger han hellre med sina vuxna barn än med dig. 

    När du fattar detta så kan både du och han gå vidare med era liv, som sannolikt blir så mycket bättre när ni inte är uppe i varandra och försöker låtsas som att ni har något vettigt ihop.
    Exakt såhär tror jag också. Han har tappat känslorna för TS för längesen (hur länge är svårt att veta), därav har han upprepade gånger försökt kasta ut henne. Men TS biter sig fast pga separationsångest och kanske även pga hans fina hus med pool?
    Deras konstanta bråk har förstört deras relation och även pappans relation till sin son och till viss del även dottern. TS borde inte flyttat in så snabbt utan skapat en vettig relation med barnen först. Det är inte det minsta konstigt att det blivit såhär och det finns inget att "rädda".
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (?) skrev 2022-03-24 10:02:56 följande:

    Vilka andra trådar har TS skrivit? Flera säger att hon skrivit förut? Hur vet ni det?


    Hon har skrivit MASSOR av trådar om deras urusla "förhållande". Tyvärr har TS borderline och därav separationsångest så hon vägrar lämna mannen helt. Från mannens sida verkar det inte funnits så mycket kärlek på flera år (kanske aldrig?).
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Lovisa) skrev 2022-03-24 11:55:30 följande:
    Men du vet väl inte hur mycket kärlek den här mannen känner för Ts? Snacka om att spekulera. Det är väldigt vanligt faktiskt att män som är ensamstående går helt bananas och blir bästis och bundis med sina barn och väver hela sina liv runt barnen efter skilsmässan och låter barnen styra allt. Kanske för att dom är rädda för att barnen ska välja mamman annars eller för att dom vill bryta traditionen från sina egna oengagerade pappor och vara bättre och moderna pappor. Men dom hittar ingen balans i det när dom introducerar en ny partner och förväntar sig ofta att partner ska vara en tyst tapetblomma som smälter in och anpassar sig helt efter det gamla familjesystemet. I praktiken blir då kvinnan en hushållerska och passop utan något att säga till om i sitt eget hem. Det finns HUR många trådar som helst om det här på FL. Det är ju beundransvärt att dessa fäder engagerar sig i sina barn. Men dom borde komma med en varningsskylt för alla singelkvinnor. Dejta inte denna underbara pappa om du inte vill bli så skogstokig att du äter upp din egen tröja och skriver tjugo trådar på Familjeliv! 
    Jag tolkar det så pga TS egna ord om hur ofta han kastat ut henne genom åren. Han kallar henne extremt fula saker och det de främst bråkar om är hans barn. Att han är extremt svartsjuk är däremot inte det minsta konstigt eftersom TS har varit otrogen. De borde nog gått skilda vägar för längesen, men båda verkar vara desperata....
  • Anonym (Hmmm)

    Du är snart tillbaka med nya trådar tyvärr. Ni har betett er lika illa båda två, men det beror på att ni verkligen inte passar ihop.
    Hoppas att du klarar att stå emot nu och lämnar familjen ifred. Lycka till TS!

  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Egoist) skrev 2022-04-06 11:30:44 följande:
    Han är otroligt hjälpsam, omtänksam, skämmer bort mig, tar hand om mig, är kärleksfull när vi har det bra och när han får som han vill, vi har passionerat sex, han är lojal och jag kan lita på honom 100% att han inte skulle vara med någon annan kvinna eller skriva med någon annan. Han tänker VI hela tiden och gillar tvåsamhet,  Vi är som två små nyförälskade och glada ungar när vi är på resor, bor på hotell eller är ensamma utan hans barn. Vi verkligen älskar varandra, men tydligen på ett destruktivt sätt. Han vill styra och ställa och ha det på SITT sätt och jag ger inte med mig på allt. Då uppstår krig.
    Du verkar ha noll självinsikt då du faktiskt beter dig EXAKT likadant och vill ha allt på Ditt sätt.
    Har mycket svårt att tänka mig att ni någonsin haft det bra efter att ha läst alla dina trådar.
    Möjligen precis i början under nyförälskelsestadiet (som inte verkar ha varit någon längre tid eftersom du flyttade in alldeles för snabbt = dömt att misslyckas) tills du började försöka få bort hans barn pga din svartsjuka och bekräftelse behov.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (......) skrev 2022-04-07 12:50:18 följande:
    Då låter han ju väldigt vettig haha...

    Men du är alltså på riktigt förvånad över att en man som dissade sina egna barn, utan protester från dig, nu dissar dig?

    Tycker faktiskt inte det låter som det skulle det minsta trevligt att bo med dig som barn... De var ju mycket yngre då och man skapar inte en fin relation genom att börja med att ställa upp villkor när man får vara i sitt eget hem. De måste ha känt sig som pestsmittade typ!

    De bor liksom där. Om du vill ha tid med din karl får ni väl va någon annanstans, barnen är hans familj och det låter ju helt psycho att visa dem att de ej är välkomna över tröskeln bara för att det är mammas vecka...

    Du har nu fått smaka på din egen medicin kan man säga. Va bra att han insåg sitt misstag i god tid och lyckades behålla relationen till sina barn
    Ja det är helt sjukt att barnen inte får komma HEM varannan vecka pga att ts flyttat dit. Det är ett helt orimligt krav som jag som förälder aldrig hade accepterat av en ny partner.
    Mitt ex hade en dotter varannan vecka och SJÄLVKLART var hon alltid välkommen till oss oavsett vecka. Han hade även en äldre utflugen son och vi var noga med att jag skulle lära känna båda två ordentligt innan jag flyttade dit. Jag älskade båda barnen och det var ömsesidigt.  På ts låter det som att hon bara hux flux flyttade in (okänd för barnen?) och började ställa massa krav som de aldrig haft.
    Jag hade också flytt som sonen eller stannat och avskytt ts som dottern.
    Ja ts har gjort slut denna gång men han har försökt kasta ut henne många gånger tidigare så han är nog rätt trött på henne också.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (fd styvmor) skrev 2022-04-07 19:46:23 följande:
    Varför skulle de vara där på mammans veckor?

    Jag har inte missat detta och min sympati stannar hos ts.
    För att det är deras hem! Det är inga småungar det handlar om, då hade jag tyckt annorlunda.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Egoist) skrev 2022-04-08 10:42:12 följande:
    Men om dessa vuxna barn inte gillar pappans sambo. Varför ska de då komma på mammans vecka titt som tätt, när de aldrig går till mamman på pappans vecka. likadan på loven. De vill bara vara hos pappan och resa med pappan men inte med mamman, trots att jag är med. Mig som de hatar! Är det kanske hatkärlek? ;)
    De kommer ju inte för din skull utan för att de vill vara med pappa och kanske bada i poolen eller nåt. 
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Hepp) skrev 2022-07-08 12:40:53 följande:

    Det är alltid värst i början men snart kommer han inse att detta var det bästa för alla inblandade. Barnen har man livet ut, en sambo kan ju dra precis när som helst precis som TS gjort nu så hans prioriteringar från början var rätt. Sen är det klart att man kan ha en svag period och börja vackla i sina principer.

    Han hittar tillbaks till sina prioriteringar och du hittar säkert en ny snubbe. Förhoppnings utan hemmaboende barn. 


    Ts har redan ångrat sig såklart och barnen blir lidande. 
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Jorun) skrev 2022-07-08 14:19:18 följande:

    Jag Är ensamstående och har mitt barn varannan vecka. Mitt barn är alltid välkommen till mig. jag skulle aldrig accepterat att en man jag träffat, sa att min dotter inte skulle vara välkommen till mig under pappaveckorna. Man är mamma och pappa på heltid. Även om man bara har barnen varann vecka.

    mitt barn kommer alltid först. Jag är förvånad att du som faktiskt har egna barn, inte kunde acceptera att barnen var hos sin pappa även under mammaveckorna. Du om nån borde ha den förståelsen. Visst behöver man egentid. Men, jag skulle aldrig sätta en man före mitt barn. Mitt barn ska aldrig få känna sig Försummad eller förvisad från sitt egna hem.

    bra Att du gjort slut. Du borde hitta en barnlös man (som inte vill ha egna barn) eller en man som har vuxna barn. eller Så är du själv. Det är ganska fantastiskt det också. 


    Ts har INTE gjort slut! Hon biter sig fast och försöker få bort dottern också från pappans liv. Vidrigt!
Svar på tråden Hur kan man acceptera att barnen är nr 1?