Inlägg från: Rosetattoo |Visa alla inlägg
  • Rosetattoo

    IVF start mars 2022

    Hallå på er {#emotions_dlg.flower}


    Hittade denna tråd nu! Kul att ni också börjat med IVF i mars.


    Jag har genomgått alla sprutor, ÄP och återföring. Har det korta protokollet.


    Är på RD4 idag. Är mindre svullen idag och mindre ont i brösten. 


    Har nog ärligt talat mått skit genom dethär med hormoner och väntan. Väldigt trött och helt orkeslös. Brukar gymma 4 dagar i veckan och långa promenader varje dag men inget av det har blivit av sedan jag började med GonalF. Har känts som man levt i ett vakuum i huvudet och inte varit sig själv.


    Hur mår ni andra idag? Glad

  • Rosetattoo
    Cheneyney skrev 2022-04-07 11:00:32 följande:
    Är på rd3 idag så vi är lika i tid :)

    Det som gör mycket är nog att man faktiskt inte kan eller orkar leva helt som vanligt. Gymma antar jag inte man direkt får göra?
    Jag har egen häst, inte ridit sen vi började med sprutorna och får inte göra på ett tag till enligt läkarna :(

    Känns verkligen som livet är helt pausat iom att man inte får röra sig som man brukar. 

    Oj vad häftigt!! Glad


    Ja exakt som du säger så blir hela livet på paus. Jag har inte vågat gymma alls faktiskt då jag mestadels lyfter vikter så vill man ju inte anstränga sig eller ta i..


    Oj ja då förstår jag att livet känns konstigt för dig då hästar tar mycket tid och är en stor fritid :( Hoppas det kommer något gott hur dethär {#emotions_dlg.flower}


    Jag tycker också denna tystnad är jobbig. Att man inte kan prata med folk runtom en för man vill inte heller involvera för många om det "skiter sig" och måste förklara det. Jag har valt att bara informera absolut de som måste veta..


    Har du också Lutinus nu då? Glad

  • Rosetattoo
    Cheneyney skrev 2022-04-07 11:58:59 följande:
    Exakt, där är så mycket begränsningar. Man ska leva exakt som vanligt, men ändå ta det lugnt och undvika detta, detta och detta. Sa dem åt dig att göra något speciellt eller undvika något?

    Jaa, jag har hållt på med hästar hela livet och det är ju inte en hobby längre utan en livsstil. Jag är ju där ändå och gör allt annat utom att rida då, men det blir ju pusslande med att få hjälp av andra att motionera honom. Men så länge man får något ut av detta så är det ju tveklöst värt det :)

    Ja, jag kände så i början också faktiskt, ville inte att folk skulle veta. Men vi har nu berättat för alla i vår närhet, och även min chef och arbetsledare vet om det.
    Det blir jobbigt att berätta om det inte går som man hoppas, men sen samtidigt är det bra att folk vet om varför/att man inte mår på topp. :/

    Sen även om man berättar för folk upplever jag att dem ändå inte förstår. Känner du likadant?

    Japp, det är dag 8 med Lutinus. Inte påverkats allt av den ännu mer än lite ömma bröst bara. Själv? 

    Nej de sa åt mig att leva som vanligt men att undvika alkohol. Jag frågade om träning men de sa att de inte var någon fara. Men har läst mig till (googlatOskyldig) att de flesta avrådes detta..


    Jag förstår det det måste vara livsomställande! Absolut är allt värt besvären om det går vägen.. Glad


    Exakt så är det, det jag tycker är jobbigt är när man får frågor om hur det går osv fastän man själv inte vet hur det går haha. Ja, man känner sig ensam i alla känslor. Jag säger att jag är trött men de förstår inte vad utmattad man är i allt detta känns det som.


    Okej! Jag är på dag 6 med Lutinus. Jag har samma som dig men tycker ömheten börjar avta lite nu. Har haft svullen mage också men det känns också bättre idag.Glad  


     

  • Rosetattoo

    jag har varit svullen över livmodern sedan äp. Sen tror jag lutinusen gör sitt där ???? men har lite småhugg emellanåt, någon annan som känner samma? Och mer kissenödig men de tror jag beror på svullnaden. 


    Fick hem ett brev precis att de lyckats frysa ner 3st ägg. Blev så glad???????? Har ni andra lyckats frysa ner några? ????

  • Rosetattoo

    Okej det skulle inte vara massa frågetecken utan olika smileys men tydligen kan man bara använda de egna smileysarna här, nu har jag lärt mig det Tungan ute

  • Rosetattoo

    Grattis till er va roligt Solig Hjärta

    är det någon som har känt att symtomen har stannat av? Är inte lika känslig i brösten längre och värken jag haft i magen har avtagit. Har lite värk bara men inte hela tiden. Kan tänka mig att det är äl-sprutan som gått ur kroppen nu då jag är på RD8.. 

  • Rosetattoo
    Novabusen skrev 2022-04-11 17:57:15 följande:
    Jag har såpass ont i min svullna mage så känner inte så mkt annat tyvärr. Tycker brösten börjar ömma lite mer, men annars mår jag bra. Ruvardag 7 idag och är överstimulerad med vätska i buken som gör rätt ont :(
    Jag fick en 5-dagars blastocyst. Vad fick du?

    Åh ajaj då förstår jag att du har ont Rynkar på näsan Hoppas det snart släpper för dig. 


    Jag fick ett tvådagars. Vad jag förstår så tar de längre tid att se svar på tvådagars än femdagars. TD om 1vecka, känns som en månad Förvånad Men hoppet finns här! 

  • Rosetattoo
    Loppan1994 skrev 2022-04-11 19:13:12 följande:

    Rosetattoo- På dag 16 med mitt 2 dagars fick jag som testdag, hur långt fram fick du? 


    Okej, jag ska testa mig på dag 15 så TD är 18/4. På torsdag är mensen beräknad så får se om den kommer eller inte. Så jäkla nervöst haha! 
  • Rosetattoo
    Loppan1994 skrev 2022-04-11 21:42:15 följande:
    Okej då har du td 1v före mig :) 

    Min är oxå beräknad på torsdag, men sist ja körde med sprutor så gick de 6v mellan så tror inte jag kan gå efter de utan 2v efter äp tänker ja att den är beräknad 
    Okej Glad Jag testade mig idag, tidigt jag vet men har haft en konstig känsla i magen. Som mensvärk men annorlunda. det kom två streck.. det ena var väldigt svagt men ändå, har aldrig fått två streck. Ska ta nytt om några dagar. Men hoppet gick upp lite. Solig Vet att det är tidigt men vem kan hålla sig egentligen haha! 
  • Rosetattoo
    Novabusen skrev 2022-04-12 19:18:02 följande:
    Grattis! Va spännande! Vad har du för Ruvardag idag? Jag fick positivt på rd 7 men ska testa torsdag igen. Officiell testdag 17 april. Jag mår ju skit pga överstimuleringen men försöker va positiv iaf. Svårt när man har jäkligt ont bara :/

    Jag har ruvardag 9 idag Glad TD är på måndag 18 april. Så de är tidigt ännu men hoppet finns här! 


    åh fyfasen jag förstår att du måste ha ont.. jag har inte överstimulering men har ont ändå så kan tänka mig va ont du har. Hoppas det släpper snart {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden IVF start mars 2022