Inlägg från: Anonym (4-barnsmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4-barnsmamma)

    Går det att få positiva besked efter att ett tidigt vul visat 5+5 när jag borde vara i 6+3?

    Jag har varit gravid 5 gånger och har 4 barn.

     I graviditeten med mitt tredje barn så var jag på ett vul i vad jag trodde var V 6+5 men mätning visade v 5+5. man såg bara hinnesäck och gulesäck. fick tid två veckor senare och då fanns foster med hjärtljud. Blev senare flyttad en vecka framåt vid kub dvs bebis hade växt på sig ordentligt. Han är drygt 2 år nu. 

  • Anonym (4-barnsmamma)
    Pyret2018 skrev 2022-05-23 13:38:06 följande:
    Tack för ditt svar! Har du kunnat känna skillnad på mående i graviditet som blivit barn och inte? Kände du någon skillnad i den där bebis tog sin lilla tid?
    Ja, min första graviditet slutade i ma i v. 12. Upptäcktes på kub så bebis mätte 11+2 utan hjärtslag. Den graviditeten var jag ?bara? trött. Men hade lågt järnvärde så kan ju vart de. Annars inget. 

    Alla andra graviditeter har jag mått väldigt illa, trötthet ( trots bra järnvärde), extremt ömma bröst. Med min trea så var det samma som övriga. dock har symtomen kommit och gått lite med alla fyra vilket skapat oro med tanke på mitt ma. Jag har vart på vul/ul med alla mina barn i v 6-7 och med 2-4 även i v 9 och 11 pågrund av olika anledningar.

    Jag tycker inte du ska tappa hoppet ännu. Som sagt min lille fanns inte första gången och det var lååånga veckor att vänta på besked men anledningen att de vill vänta är ju för att det Verkligen ska finnas mer vid nästa ultraljud. 
  • Anonym (4-barnsmamma)

    Så ledsen för din skull, beklagar verkligen. Ta hand om dig! 

Svar på tråden Går det att få positiva besked efter att ett tidigt vul visat 5+5 när jag borde vara i 6+3?