Inlägg från: Anonym (M2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M2)

    Blev hon gravid av egoistisk vilja

    Anonym (Är det vanligt tro) skrev 2022-06-05 01:02:27 följande:
    Blev hon gravid av egoistisk vilja

    Finns det fler därute som blivit pppor oplanerat men som undrar om det var ett aktivt val från kvinnan. Att hon sa det var en säker period fast hon visste att det inte var så.
    Att hela upplägget bygger på en lögn. Där hon spelar med. 

    Gäller detta för extertraktade män med bra gener son hon ville åt. 


    Att välja att skaffa barn brukar alltid vara ett egoistiskt beslut.

    Nej, har aldrig varit med om att någon försökt lura någon medvetet, men det förekommer antagligen.

    Vad har kvinnan sagt om att det blev barn ändå? Har hon tillstått att hon lurade dig? Säkra perioder kan slå fel utan att hon menade det. Säkra perioder + avbrutet samlag kan jag nämna att det alltid funkat för mig. Det minskar ju riskerna. Några gånger kört utan avbrutet.
  • Anonym (M2)
    mazzzarin skrev 2022-06-07 21:42:53 följande:

    Är tjejen lite streetsmart kan hon se till både att bli gravid OCH få killen att tro att det var oplanerat. Antagligen finns det massor av män som tror att de blev pappor oplanerat och som kanske fortsätter att tro det tills de börjar reflektera långt senare eller kanske resten av sina liv. Men hon vill inte bli lämnad under graviditeten eller som nyförlöst, och sedan kommer önskan om syskon osv osv. Så det finns alltså mycket starka incitament att hålla pappor borta från den typ av funderingar som anges i trådstarten, dvs att det varit planerat från mammans sida. Därmed får den man som yppar denna typ av funderingar finna sej i att bli förlöjligad, hånad, messerschmittad, och få sin papparoll starkt ifrågasatt. Typisk härskarteknik alltså. 
    Ni pappor som utsätts för detta: Ta inte åt er! Ni vet ju inte den bakomliggande agendan hos de som försöker förlöjliga och förminska er anonymt på ett webforum. Uppenbarligen finns det någon öm tå hos dessa människor som får dem att ödsla energi på en sådan här fråga.
    Jag själv bryr mej inte om sympati eller ej från anonyma människor på ett forum. Det bästa man kan göra är att leva ett bra liv och vårda sina relationer med de som betyder nåt irl. Bli inte bitter mot mamman.. även om hon inte spelat med öppna kort så har hon ändå burit och fött er avkomma. Lev väl. Ta hand om er. Var ett föredöme och en bra förälder.


    Har du några bevis för dina konspirationsteorier?
  • Anonym (M2)
    Tow2Mater skrev 2022-06-08 01:42:19 följande:
    Så när mannen kör på med kondom, och sliter av den i sista stund och sprutar i kvinnan för att han tycker det är sexigt, behöver hon inte anse sig lurad, hon kunde ju bara ätit p-piller fast mannen säger de kan använda kondom. Hon får stå sitt kast.
    Är väl mer jämförbart om kondomen gick sönder = att p-metoden misslyckades, eller om mannen i smyg gjort hål på kondomen för han vill kvinnan ska bli gravid = att medvetet luras. 
    Göra en sexuell handling på någon utan samtycke är övergrepp. Han hade inte samtycke att lägga satsen där. Och att han här hade sexuella motiv att göra något utan samtycke.
  • Anonym (M2)
    Anonym (XXX) skrev 2022-06-08 06:18:40 följande:
    Nu hänger jag inte med. Är du kvinna? Lurade en man dig att bli med barn? Hur kunde han göra det? Tog av kondomen eller?
    Han bytte ut hennes p-piller som han var gullig och hämtade varje kväll tillsammans med en kopp te.
Svar på tråden Blev hon gravid av egoistisk vilja