Inlägg från: Anonym (Velig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Velig)

    Har cirkusen kring Morgan Johansson påverkat hur du kommer att rösta?

    Jag är väldigt osäker på vad jag ska rösta på och det har inte blivit bättre efter den här härvan. Egentligen skulle jag vilja rösta på ett miljöparti för miljön är den viktigaste frågan av alla, men Miljöpartiet har visat sig vara så oberäkneliga och jag står långt ifrån dem i andra frågor än miljön. Jag håller inte med om alla deras lösningar på miljöfrågorna heller.

    Jag hade nog tänkt rösta på moderaterna det här valet men jag tycker faktiskt det var jäkligt korkat att dra igång den här misstroendeomröstningen just nu, när det är krig i Europa och Sverige är i en känslig situation med Nato-ansökan och skitsnacks kampanj från Rysslands håll. Att då ge dem vatten på sin kvarn och visa upp splittring inom landet, nej det är direkt farligt.

    Jag har faktiskt blivit mer positiv till sossarna av det här. Jag har aldrig röstat på S innan, det är nästan det enda parti jag aldrig röstat på men just nu lutar det åt att det blir en röst på dem. Jag tycker Maggan har vuxit in i rollen som ansvarsfull ledare och jag tror det är bra med ett stort parti i majoritet just nu när världen är så osäker som den är. Ett bra samarbete mellan sossarna och moderaterna hade varit den bästa lösningen för Sverige just nu men så blev det inte.

    Kakabaveh borde utvisas som den landsförrädare hon är, och sossarna borde riva upp varenda överenskommelse de har med henne. Inte för att jag tycker kurdfrågan är oviktig i sig, men pga hur fult hon har utnyttjat den här situationen för sina egna sakfrågor och sätter oss i stor fara. Just nu är Sveriges framtid och trygghet hotad och jag prioriterar Sverige och svenskarna i det här läget.

  • Anonym (Velig)
    Anonym (Harakiri hellre än höger) skrev 2022-06-10 01:22:04 följande:
    Varför in hela friden tänkte du rösta på M för?

    Tyvärr har S numera gått mer åt höger och svikit sina huvudväljare med sin passiva och rigida politik. Det är nästan omöjligt att få till förändringar med sossarna förutom när deras makt är hotad och knappt det. Kan dock hålla med om att jag tror Magdalena är bäst på att sköta landet efter sina långa erfarenhet som finansminister och aktiv politiker. Ulf skulle vara en smärre katastrof. Han är så falsk och den värsta kappvändare jag skådat. Tror han helt saknar empati och hjärta.
    Håller helt med om att Ulf skulle vara en total katastrof. Ryggradslös och saknar pondus. I tuffa tider behöver vi en statsmannamässig tydlig ledare och jag tycker Magdalena är just en sådan politiker. Hård men mänsklig. Och erfaren och kunnig.

    Varför jag skulle rösta på M, jaadu pga uteslutningsprincipen antar jag. Politiskt är jag inte tydligt varken höger eller vänster. Har hjärtat till vänster men älskar frihet, småföretagande och självbestämmande. Och brinner för miljöfrågor. Jag har tidigare röstat på alla partier tror jag utom SD och sossarna men MP röstar jag aldrig någonsin mer på.

    Jag drömde inatt faktiskt att jag röstade på sossarna så jag har väl undermedvetet bestämt mig då ;)
  • Anonym (Velig)
    Anonym (Valet och kvalet) skrev 2022-06-15 20:34:26 följande:
    Som vanligt är det omöjligt att förstå ditt inlägg. Men om det du försöker säga är att det är omöjligt att svara på trådstarten utan att diskutera en massa ovidkommande trams så nej. Det är inte omöjligt - tvärtom. Du kan till och med ge ett fullständigt svar på trådstarten utan att skriva ett enda ord - nämligen genom att enbart ange en siffra.

    Vad gäller faktafelen har jag rätt bra koll själv på de här sakerna, så jag bryr mig inte om vare sig felen eller dina korrigeringar, eftersom de inte öht har med min trådstart att göra. 
    EnAnonumius skrev 2022-06-10 14:18:45 följande:
    Nej det är inte viktigt för TS.. TS sa i från till dig själv, men du väljer medvetet i att strunta detta. Det är pinsamt uppenbart att du gör det.

    Respektera detta eller stick och starta en egen tråd om DU anser att det är viktigt.
    Du har ingen rätt att sitta och bestämma ÅT (en) TS vad som är viktigt i (en) TS tråd.. Varken här eller i en annan tråd.  När skall du fatta detta? Aldrig?

    Nu är det mitt sista svar jag ger dig som är direkt OT för ämnet. Jag har inte egentlgen lust att sitta och diskutera egentligen med en totalt respektlösa person (som du är), som självrättfärdigar sig, med trams och rantande, med varför han skall att bestämma åt TS(ar) andra om vad som skall vara viktigt för deras ämne.
    Tack för dina inlägg (både detta och övriga). Jag håller helhjärtat med.Modereringen på FL är ju under all kritik, så jag har slutat anmäla. Bättre då att göra som Embla skrev i nåt inlägg (som tydligen har anmälts och tagits bort (!)) och hädanefter bara ignorera de personer som drar iväg...
    Mitt inlägg där jag skrev att jag anmält personen togs också bort, men trådsabbarens samtliga inlägg är kvar... Det kan inte vara så att hen är moderator...?
  • Anonym (Velig)
    klyban skrev 2022-06-17 12:08:56 följande:

    SD var nazister efter V slutade vara kommunister.
    Ja, det är intressant!


     


    Men vad detta har med Morgan cirkusen vet jag inte, kan du utveckla?
    Undrar då den delen glömde du av att berätta.


    Jag har egentligen bestämt mig för att ignorera dina inlägg och inte besvara dem, för att inte mata trollet.

    Men jag har ett förflutet i syndikalistisk och anarkistisk miljö och har varit mycket politiskt aktiv, och hade mycket samröre och vänskapsrelationer med vänsterpartister (f.d VPK) under 90-talet och en bra bit in på 2000-talet.

    Det var en ganska stor andel av VP:arna som i mer privata sammanhang erkände att de suddade bort kommuniststämpeln för att den inte var PK längre, av partitaktiska skäl osv. Exakt samma anledning till att SD fjärmat sig från nazismen. För där håller jag med dig, SD eller f.d BSS (Bevara Sverige Svenskt) gjorde endast en tungans avbön från de brunsmutsiga naziidealen. Endast för att göra sig rumsrena och ta sig in i politiken. Och det har de ju lyckats med helt utomordentligt nu när de är tredje största parti i Sverige.
  • Anonym (Velig)
    klyban skrev 2022-06-19 14:39:09 följande:

    V slutade vara kommunister långt före de ändrade namn 1990, men sure, någon kvar fanns det säkert.
    Precis som med SD nazister ifrån nazisttiden, som var precis runt hörnet i jämförelsen, varför diskutera politiker som inte ens finns kvar i politiken idag och samtidigt ser man aktiva medlemmar i SD som är ifrån nazisttiden.


     


    Jag förstår detta är sjukt pinsamt, men med lite tur och om en si sådär 30år, så är dom alla borta som med V och S(Som varit döda sedan evigheter sedan) oich det är först då man kan rent historiskt säga nazismen är borta ur SD.


    Men såklart, sen kommer verkligheten också....


    Men vad har detta med Morgan och göra?
    Och den fars som SD startade och något de haft 8år på sig att göra, men beslutar precis innan valrörelsen att göra en förtroendeomröstning, den cirkusen av SD ska inte få pratas om här har jag insett.
    Vilket gör att frågan som är ställd inte ska få diskuteras sakligt. och hur kommer an då fram till svar.


    Det som verkligen gör det talande med dig, det är avsaknaden av vad man ska göra istället och som man inte redan prövat i resten av världen och fallerat med.


     


    Det är korrekt att SÄPO varnat för desinformation, men utan saklighet så kommer du aldrig till den punkten.
    Kontakta gärna SÄPO, de är vara intresserad av dig och med tanke på vad du skriver.
    Din desinformation går jag inte ens på, då jag redan vet fakta och den faktan vill du inte veta av har jag insett.
    Och varför vänta i 8år och göra det när partiskt valrörelsen redan är här och valet också snart, det berättar att detta var inte om Morgan.


    Och cirkusen, ja, den är SD´s och dess svans som får ta ansvar för den.


    Som sagt jag har förstahandsinformation som politiskt aktiv i vänstermiljöer under 90- och 2000-talet och de vänsterpartister jag umgicks med var unga då, de är knappast pensionerade eller döda som du försöker påstå??

    Vad har detta med Morgan och TS ämne för tråden att göra? Jadu, ingenting alls, men det är du och ingen annan som förstör tråden med ovidkommande skitsnack och tyvärr känner andra inklusive jag själv ibland tvånget att besvara dina idioter. Om du lämnade tråden skulle den för det första vara endast en femtedel så lång, för det andra skulle den kunna hålla sig till trådstartens ämne.

    Men det verkar helt jävla omöjligt att bli av med dig. Jag har anmält dig två gånger för trams & offtopic men antingen är det du som de facto är moderator eller så sover moderatorn för du är fortfarande kvar! Att du inte är avstängd är ett av världens åtta underverk (sju plus att du inte är avstängd på livstid från Familjeliv that is).
Svar på tråden Har cirkusen kring Morgan Johansson påverkat hur du kommer att rösta?